Protecția Muncii Timișoara, SSM Timișoara

Protecția Muncii Timișoara, SSM Timișoara
Protecția Muncii Timișoara, SSM Timișoara

Protecția Muncii Timișoara oferă servicii SSM companiilor pentru ca angajații să primească instruire privind siguranța la locul de muncă și să-și îmbunătățească în mod proactiv gradul de conștientizare cu privire la conformitatea cu Legea nr.319/2006 privind securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Protecția Muncii Timișoara și Evaluarea riscurilor Timișoara

Oferirea de formare, de către Protecția Muncii Timișoara, într-un mod care să asigure personalul angajat în mod corespunzător va ajuta foarte mult la reducerea riscului de accidente, răniri și pericole pentru toate organizațiile din Timișoara.

Oferim cursuri de formare online de înaltă calitate concepute special pentru angajații care lucrează în diverse industrii.  Cursurile online oferă tot ceea ce aveți nevoie ca angajator pentru a vă ajuta să oferiți o instruire eficientă pentru siguranța personalului, făcând locul de muncă mai convenabil pentru angajați.

Echipa Evaluarea riscurilor Timișoara a constatat că datorită instruirii online, angajații se pot conecta mai bine la locul de muncă, iar dumneavoastră ca antreprenor puteți economisi bani companiei și puteți provoca mai puține perturbări în productivitatea angajaților.

Cu ajutorul unor programelor de instruire, vă educați echipa și puteți reduce riscul de incidente la locul de muncă în organizație. Prin angajamentul față de securitatea și sănătatea muncitorilor, veți reduce, de asemenea, șansa de implicații financiare ale afacerii.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Timișoara

Instruirea de prim ajutor învață personalul dumneavoastră cele mai bune metode pentru a minimiza efectele accidentelor.

Cu înțelegerea materialelor de prim ajutor, ei pot aplica tratamente respectând protocoalele corecte de siguranță. În plus, angajații vor învăța cum să se protejeze de bolile virale sau transmise de vectori.

Primul ajutor îmbunătățește protecția împotriva infecțiilor și bolilor. Medicii de medicina muncii ai SSM Timișoara consideră că în mod frecvent leziunile pot să provoace infecții. Din fericire, trusa de prim ajutor conține toate materialele de care aveți nevoie pentru a trata infecțiile.

Cu toate acestea, aceste provizii nu trebuie manipulate cu neglijență. Atunci când o persoană neinstruită încearcă să acorde primul ajutor, se fac frecvent greșeli care duc la șanse mai mari de infecții. În plus, este posibil să nu urmeze protocoalele de igienizare adecvate, ceea ce poate reprezenta un risc pentru sănătate.

Protecția Muncii Timișoara arată că purtarea de echipamente de protecție individuale (EIP) este ultimul nivel de apărare conform normelor SSM. EIP minimizează probabilitatea de expunere a muncitorilor la diferite riscuri și poate reduce gravitatea rănirii.

Nu utilizați EIP atunci când riscurile sunt mai mari decât modul în care a fost proiectat!

Primiți ajutor de la RSGE

Faceți suficient pentru a preveni accidentele de muncă? Cât de angajat sunteți în crearea unui mediu de lucru sigur pentru toți angajații?

Acestea sunt tipurile de întrebări pe care trebuie să le puneți, pentru a vă asigura că respectați reglementările la locul de muncă, în timp ce faceți ceea ce trebuie pentru angajați.

Răspunsul RSGE este că îmbunătățiți angajamentul angajaților cu instruirea în materie de siguranță.

Atunci când companiile oferă personalului instruire privind siguranța la locul de muncă, aceasta este adesea prezentată într-un singur bloc solid de formare, cum ar fi o sesiune de orientare de o zi sau un atelier de două ore.

Protecția Muncii Timișoara vă pune la dispoziție instruirea online, pentru a oferi personalului o experiență de utilizator mult mai captivantă. Este cunoscut faptul că indivizii rețin mai multe informații atunci când materialele de instruire devin mai atractive.

Servicii oferite de echipa RSGE

În zilele noastre, nu mai este cea mai bună practică ca angajații să stea la prelegeri lungi sau să treacă prin registre nesfârșite. Prin intermediul cursurilor online, RSGE oferă personalului acces la activități și module de formare online direcționate pe baza descrierii postului lor specific.

Cursurile organizate de Protecția Muncii Timișoara conțin teme mai relevante și mai interesante pentru muncitori și vor fi mai motivați să învețe și să participe activ la formarea pe aceste subiecte. Instruirea de prim ajutor poate economisi bani la locul de muncă.

Când o persoană suferă o rănire gravă, facturile medicale pentru tratamentele lor pot fi foarte mari. Pe măsură ce își revin, absența lor de la locul de muncă se poate traduce într-o pierdere financiară atât pentru victimă, cât și pentru angajator.

Protecția Muncii Timișoara vă protejează afacerea

În cazul unei răni care pune viața în pericol, angajatorul ar putea fi amendat cu o sumă mare de bani și poate plăti costuri mai mari de asigurare. Protecția Muncii Timișoara crede că doar cu instrumentele potrivite, viața poate fi salvată în timpul unei urgențe.

Prin intermediul magazinului cu profil SSM, angajații SSM Timișoara comercializează toate articolele de pregătire pentru situații de urgență. Formarea în prim ajutor este unul dintre răspunsurile de urgență importante pe care trebuie să le aibă fiecare loc de muncă, comunitate și loc public.

Vă prezentăm oferta RSGE pentru cursurile de prim ajutor în pagina de contact. Pentru întrebări, nu ezitați să ne contactați!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii