Protecția Muncii Timiș, SSM Timiș

Protecția Muncii Timiș, SSM Timiș
Protecția Muncii Timiș, SSM Timiș

Protecția Muncii Timiș asigură conformitatea în materie de securitate și sănătate pentru atelierele de vehicule cu motor. Echipa noastră de evaluare a riscurilor auto vă poate ajuta să respectați normele impuse de Legea nr.319/2006 privind securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Protecția Muncii Timiș și Evaluarea riscurilor Timiș

Puteți atingeți conformitatea în domeniul siguranței auto cu materialele noastre de instruire, consultanță de la experți SSM alături de documentația de susținere a planului de siguranță. Echipa noastră știe tot ce este de știut despre securitatea și sănătatea în garajele auto.

După finalizarea unui audit complet și cuprinzător al tuturor riscurilor și pericolelor din atelierul dumneavoastră, construim un plan care să vă ajute să vă conformați afacerea cu regulile de sănătate și securitate la locul de muncă din industria auto.

Păstrarea lucrătorilor în siguranță este prioritatea noastră și nu vom trece peste sau nu vom ignora pericolele de dragul de a termina rapid. Protecția Muncii Timiș evidențiază toate riscurile ce trebuie eliminate.

Protecția muncii și a muncitorilor din toate industriile sunt obiectivele noastre în Timiș.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Timiș

Serviciile de securitate și sănătate de vârf ale SSM Timiș încep cu o evaluare cuprinzătoare și detaliată a riscurilor auto. Deși ne desfășurăm cea mai mare parte a activității de la distanță, auditul inițial este efectuat la fața locului de către unul dintre consultanții noștri experți.

Acest lucru înseamnă că putem identifica în mod adecvat toate riscurile la sediul societății și orice pericole care rezultă din fluxul de lucru sau gestionarea resurselor, ceea ce ne permite să vă oferim materialele de instruire și documentația necesare pentru a se potrivi cu activitatea din atelierul auto.

Deoarece avem o rețea vastă de experți SSM, inginerii Protecția Muncii Timiș pot ajunge la sediul oricărei companii. Sau putem trimite un consultant pentru a efectua o evaluare completă și detaliată a riscurilor, ținând cont și de necesitatea de echipamente de protecție specifice.

Primiți ajutor de la RSGE

RSGE vă oferă varianta utilizării cursurilor online, pentru a oferi instruire personalului. Cursurile de formare sunt disponibile pentru toate domeniile siguranței la locul de muncă.

Modul în care puteți utiliza cursurile online pentru instruirea angajaților în materie de siguranță, consolidează procedurile importante de siguranță la locul de muncă și de urgență, asigurând în același timp o muncă mai sigură și un mediu mai conform pentru tot personalul.

Lucrul în industria auto, ca multe domenii tehnice, nu este lipsit de riscuri. Angajații din sectoarele de producție, mecanic și logistică sunt expuși la numeroase pericole în rolurile lor zilnice, cum ar fi: chimicale, arsuri, mașini grele și/sau rotative, obiecte ascuțite, suprafețe alunecoase, zgomote puternice sau vapori.

Protecția Muncii Timiș avertizează că aceste pericole pot duce la răniri grave sau chiar la moarte. Lucrătorii sunt, de asemenea, expuși riscului de a dezvolta entorse, încordări și răniri din cauza ridicării grele sau a menținerii unor posturi incomode pentru perioade lungi de timp.

Servicii oferite de echipa RSGE

Cu pregătirea adecvată în materie de siguranță, RSGE poate crește gradul de conștientizare a personalului cu privire la potențialele pericole din mediul de lucru și poate educa muncitorii cu privire la procedurile și politicile corecte de raportare.

Prin utilizarea atelierelor, cursurilor online și modulelor de formare eLearning, vă puteți asigura că personalul este implicat în mod corespunzător în sănătatea și securitatea la locul de muncă, reducând în același timp riscul de accidente, răniri și pericole pentru organizația dumneavoastră.

Specialiștii Protecția Muncii Timiș încep implementarea măsurilor SSM cu o evaluare cuprinzătoare și detaliată a riscurilor auto și continuă cu instruire, documentare și asistență juridică ori de câte ori aveți nevoie.

Sănătatea și securitatea într-un atelier de autovehicule este o parte complexă a conducerii unei afaceri, dar este vitală pentru a vă asigura că angajații și clienții sunt păstrați în siguranță într-un mediu plin de riscuri și pericole.

Cu ajutorul nostru, măsurile de sănătate și securitate în industria auto sunt mult simplificate.

Protecția Muncii Timiș vă protejează afacerea

Protecția Muncii Timiș elaborează un program bun de instruire în materie de siguranță, ce merită din plin investiția, în comparație cu potențiala pierdere de productivitate, cheltuieli legale, amenzi și asigurări care decurg din incidente la locul de muncă.

Compania noastră își dorește doar ce este mai bun pentru clienți, iar asta începe cu menținerea tuturor în siguranță. Înțelegerea și menținerea sănătății și securității într-un atelier de autovehicule nu trebuie să fie o provocare.

Cu sfaturile RSGE privind securitatea și sănătatea auto, vă putem ajuta cu ușurință să navigați prin întregul proces de protejare a muncitorilor și a afacerii!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Timis:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii