Protecția Muncii Brașov, SSM Brașov,

Protecția Muncii Brașov, SSM Brașov,

Protecția Muncii Brașov, SSM Brașov, Protecția Muncii Brașov vă amintește cât de importantă este securitatea și sănătatea la locul de muncă. O bună gestionare a SSM într-o afacere este legată de îmbunătățirea performanței și profitabilității, iar o proastă gestionare înseamnă pierderi bănești pentru orice organizație de muncă.

Dacă nu aveți competențele necesare pentru a întocmi planul de măsuri SSM, vă recomandăm colaborarea cu RSGE Brașov, firmă specializată în implementarea măsurilor de siguranță a locului de muncă.

Protecția Muncii Brașov și Evaluarea riscurilor Brașov

Atunci când protecția muncii este neglijată, toată lumea pierde; de la lucrătorii individuali și până la sistemele naționale de sănătate. Protecția Muncii Brașov vă ajută să beneficiați de politici și practici SSM îmbunătățite.

Unitățile cu sisteme precare de securitate și sănătate la locul de muncă folosesc resurse valoroase în cazul accidentelor de muncă. Rănirile și bolile profesionale pot fi evitate printr-o practică sănătoasă adoptată. O strategie puternică duce la numeroase beneficii:

  • Productivitate îmbunătățită prin mai puține absențe din cauza bolilor.
  • Reducerea costurilor cu păstrarea sănătății muncitorilor.
  • Menținerea lucrătorilor în vârstă, cu experiență, în activitate.
  • Stimularea unor metode și tehnologii de lucru mai eficiente.
  • Reducerea numărului de persoane care trebuie să își reducă orele de muncă pentru a avea grijă de un membru al familiei.

O atenție deosebită trebuie acordată muncitorilor vulnerabili și vizitatorilor ocazionali în cazul evaluării riscurilor în organizația dumneavoastră. După identificarea pericolelor și a posibilelor efecte, Evaluarea riscurilor Brașov evaluează și prioritizează riscurile, verificând existența obligațiilor legale. Acestea sunt detaliate în concluziile analizei de risc, fiind folosite în formarea specifică a lucrătorilor în anumite sectoare de risc.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Brașov

Dacă proasta gestionare a securității și sănătății în muncă aduce pierderi bănești pentru companii, o bună abordare a problemelor SSM aduce dividente întreprinderilor cu standarde ridicate de siguranță, fiind garantat succesul și durabilitatea afacerii. Studii recente estimează o creștere a rentabilității, iar raportul cost-beneficiu este favorabil afacerilor.

SSM Brașov dă câteva exemple de avantaje economice ale unei bune strategii SSM:

  • Îmbunătățește productivitatea lucrătorilor.
  • Reducere absenteismul.
  • Reduce plățile compensatorii.
  • Îndeplinește cerințele contractorilor din sectorul public și privat.

SSM Brașov a folosit date de bună calitate în cercetările făcute, de-a lungul anilor, în managementul SSM. Firma noastră urmărește rezultatele costurilor și beneficiilor SSM în muncă pentru a stabili un model de costuri economice și estimările fiabile ale costurilor.

Primiți ajutor de la RSGE Brașov

RSGE Brașov a studiat la scară largă identificările și evaluările datelor din diferite întreprinderi, utilizându-le pentru a dezvolta un model de calculare a costurilor. A rezultat un instrument de vizualizare a datelor cu ajutorul cărora sunt afișate constatările din modelul de estimare.

În urma cercetărilor, RSGE Brașov a constatat că leziunile, bolile și decesele legate de muncă au ca rezultat costuri economice ridicate pentru angajatori și angajați. Efectele negative ale managementului defectuos al SSM includ pensionarea anticipată costisitoare, pierderea personalului calificat, absenteismul, costuri medicale și prime de asigurare crescute. Mai apar costuri din pierderi de productivitate și producție reduse.

În caz de accidentare sau boală, impactul asupra bunăstării oamenilor are efecte negative, inclusiv pierderea unor ani din viață din cauza dizabilităților provocare de incidente.

Servicii oferite de echipa RSGE Brașov

Recompensele economice în domeniul securității și sănătății în muncă stimulează organizațiile în păstrarea locurilor de muncă sigure și sănătoase. În acest sens, RSGE Brașov încurajează întreprinderile să ofere angajaților, la nivel de management, condiții bune de securitate și sănătate în muncă.

O bună administrare a măsurilor SSM vă ajută să respectați legislația în domeniu, respectiv Legea protecției muncii nr.319/2006 și Legea prevenirii și stingerii incendiilor nr.307/2006. Asigurarea siguranței muncitorilor înseamnă evaluarea riscurilor la care pot fi expuși și punerea în aplicare a măsurilor preventive și de protecție. RSGE Brașov se asigură că fiecare lucrător primește informațiile și instruirea necesare în materie de securitate și sănătate, dar și echipamente de protecție adecvate activităților.

Protecția Muncii Brașov vă protejează afacerea

Protecția Muncii Brașov poate lua măsuri pentru a aduce beneficii semnificative afacerii dumneavoastră. Vă oferim consultanță, pe toată perioada derulării contractului de colaborare, în implementarea îmbunătățirilor și gestionarea riscurilor la locurile de muncă.

Contactați echipa RSGE Brașov pentru mai multe detalii despre regulile de securitate și sănătate în muncă!

Accesați pagina noastră de contact sau completați formularul de ofertă!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii