Protecția Muncii Alba Iulia, SSM Alba Iulia

Protecția Muncii Alba Iulia, SSM Alba Iulia
Protecția Muncii Alba Iulia, SSM Alba Iulia

Protecția Muncii Alba Iulia are drept scop principal crearea unui mediu de lucru sănătos pentru muncitori. Securitatea și sănătatea angajaților trebuie să fie pe primul loc în orice formă de organizație de muncă. Respectarea Normelor SSM, PSI și a Situațiilor de Urgență este obligatorie.

Protecția Muncii Alba Iulia și Evaluarea riscurilor Alba Iulia

RSGE vă întocmește documentația completă și vă reprezintă în cazul unui control referitor la servicii de Evaluarea Riscurilor și Protecția Muncii. Reglementările și normele SSM urmăresc eliminarea cazurilor de accidente sau de îmbolnăvire a muncitorilor la locul de muncă.

Angajatorii au obligația de a respecta și proteja muncitorii la locul de muncă. Respectarea legislației SSM este importantă din punct de vedere moral, financiar și legal. Costurile îngrijirilor medicale sau a concediului medical sunt suportate de angajator, ceea ce duce la o pierdere pe plan financiar.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Alba Iulia

Protecția Muncii Alba Iulia consideră priorități promovarea și menținerea unui grad înalt de sănătate fizică a muncitorilor. Întreținerea unui mediu profesional de înaltă calitate și adaptarea angajaților la locul de muncă sunt alte priorități de bază pentru RSGE.

Prin respectarea Normelor SSM sunt protejați și membrii familiilor lucrătorilor, angajatorilor, clienților. Ca obiective ale SSM Alba Iulia la locurile de muncă, amintim:

  • Menținerea și promovarea securității și sănătății angajaților.
  • Mediul de lucru va fi îmbunătățit pentru a asigura securitatea și sănătatea muncitorilor.
  • Organizarea muncii trebuie dezvoltată pentru a asigura un climat social pozitiv care poate duce la creșterea productivității muncii.

Sănătatea și securitatea în muncă trebuie susținute prin adoptarea de valori esențiale de reflectate prin buna funcționare a organizației.

Firma noastră SSM implementează o astfel de cultură în sistemele de conducere, politica de prsonal, principiile de participare, dar și politica de formare și de management al calității unei întreprinderi.

Primiți ajutor de la RSGE

În cazul controalelor ITM, riscați amenzi contravenționale sau penale. Pentru protejarea afacerii, dar și a dumneavoastră, apelați la ajutorul RSGE. Astfel veți evita amenzile drastice în cazul accidentelor de muncă.

Protecția muncitorilor este o obligație a oricărei societăți sau instituții și un drept al acestora acordat prin lege. Dotarea lucrătorilor cu echipamente de lucru este tot o obligație a angajatorilor. Legea nr.319/2006 protejează atât angajații, cât și angajatorii.

Servicii oferite de echipa RSGE

RSGE asigură servicii către Protecția Muncii Alba Iulia. Câteva dintre acestea sunt:

  • Identificarea pericolelor și evaluarea riscurilor.
  • Planurile de prevenire și protecție sunt elaborate și actualizate.
  • Ținând cont de particularitățile activităților societăților, emitem și măsuri de instrucțiuni proprii pentru orice tip de loc de muncă.
  • Informarea și instruirea muncitorilor în domeniul SSM prin întocmirea documentațiilor cu caracter tehnic.
  • La nivel de societate, elaboram planul de instruire-testare.

Protecția Muncii Alba Iulia vă protejează afacerea

Specialiștii în Protecția Muncii Alba Iulia identifică pericolele și evaluează riscurile, dar oferă și consultanță în probleme de securitate și sănătate a muncii. Riscurile de accidente sau boli profesionale sunt evaluate de către ingineri în protecția muncii și de inspectori de evaluare a riscurilor SSM.

Întocmirea documentației SSM și PSI este obligatorie conform Legii 319/2006 privind protecția muncii și Legii 307/2006 privind regulile PSI.

Protecția muncii și a sănătății muncitorilor, precum și prevenirea riscurilor profesionale, sunt realizate prin programe de informare și instruire în domeniile SSM, PSI și Situații de Urgență.

SSM Muncii Alba Iulia asigură cadrul organizatoric, dar și mijloacele necesare pentru menținerea securității și sănătății în muncă și pentru apărarea împotriva incendiilor în orice tip de organizație de muncă.

Informații suplimentare despre protecția muncii și a muncitorilor sau despre Normele PSI puteți obține cu ajutorul formularului de ofertă din pagina noastră de contact.

Solicită oferta pentru orice informație referitoare la Protecția Muncii!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati