Protecția Muncii Jilava, SSM Jilava

Protecția Muncii Jilava, SSM Jilava
Protecția Muncii Jilava, SSM Jilava

Protecția Muncii Jilava are ca prioritare domeniile Sănătate și Siguranță și Situații de Urgență.

Deși sunt considerate și tratate, deocamdată, ca servicii mai puțin importante, uneori chiar inutile, importanța acestora este clarificată în două momente importante: în cazul unui control ITM sau în cazul unui accident de muncă.

Protecția Muncii Jilava și Evaluarea riscurilor Jilava

Este liniștitor pentru un reprezentant legal să știe că, în caz de inspecție, poate contacta cu încredere compania autorizată cu care a semnat contractul.

Protecția Muncii Jilava poate întocmi documentele obligatorii, conform prevederilor legale, necesare în cazul inspecției ITM Jilava, dar utile pentru prevenirea și reducerea/eliminarea riscurilor în compania dumneavoastră.

Evaluarea riscurilor Jilava dă câteva detalii despre serviciile puse la dispoziția firmelor:

  • Identificarea riscurilor de accidentare și/sau boli profesionale, locuri de muncă/post de muncă.
  • Evaluarea riscurilor profesionale la care sunt expuși lucrătorii la locul de muncă.
  • Întocmirea Planului de prevenire și protecție bazat pe riscurile identificate la locul de muncă/post, specific activităților firmei și echipamentelor de muncă.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Jilava

Daca la o inspecție totul ține de respectarea documentelor, în cazul unui accident de muncă lucrurile sunt puțin mai complicate. Datele colectate de SSM Jilava de-a lungul timpului demonstrează că nicio afacere nu este salvată de la acest tip de evenimente.

Printre principalele cauze ale accidentelor de muncă se numără lipsa de echipament de siguranță, neacordarea de suficientă importanță riscurilor la locul de muncă, dar și lipsa unei pregătiri adecvate.

Un serviciu de multe ori minimizat ca importanță, Securitatea și Sănătatea, trebuie asigurat în toate companiile pentru siguranța angajaților, pentru prevenirea accidentelor de muncă, dar și pentru evitarea amenzilor în cazul inspecției ITM  Jilava.

SSM Jilava a constatat că scăderea accidentelor de muncă se datorează și recunoașterii pericolului, vorbind atât despre angajați, cât și despre angajator, care de obicei tratează mai atent această problemă.

Primiți ajutor de la RSGE

RSGE a înființat un departament de medicina muncii pentru a asigura servicii medicale companiilor cu care colaborează. Detalii despre serviciile noastre:

  • Examen medical pentru noii angajați.
  • Examen medical periodic.
  • Examen medical pentru reluarea activității.
  • Eliberarea fișei de aptitudine de muncă pentru fiecare salariat, completată în două exemplare: unul pentru angajator și unul pentru salariat.
  • Monitorizarea stării de sănătate a angajaților prin control medical periodic și elaborarea unui raport medical la finalul examinărilor.
  • Raportarea cazului de boală profesională, conform metodologiei aprobate de Ministerul Sănătății.
  • Evaluarea condițiilor de muncă pentru salariații care lucrează în condiții speciale.

Servicii oferite de echipa RSGE

Fie că vorbim de asistență în caz de accident sau în caz de inspecție, fie că vorbim de instruirea angajaților și întocmirea documentelor, RSGE vă stă la dispoziție!

Un serviciu extern poate oferi un plus de siguranță pentru angajații companiilor, fiind pregătit să răspundă tuturor nevoilor. Cu RSGE scăpați de stres și vă bucurați de rezultate.

Controalele de la autoritățile ITM/ISU nu vor mai fi o problemă. Beneficiați de sprijin înainte de control, pentru întocmirea documentației și pentru prevenire, în timpul controlului, dar și după, pentru a aplica măsurile SSM recomandate.

Împreună luăm toate măsurile pentru a preveni accidentele la locul de muncă, pentru ca totul să fie în siguranță. Ne asigurăm că fișierele sunt în regulă. Apoi instruim o persoană de încredere pentru a prezenta dosarele întocmite cu atenție de echipa noastră.

Vă sprijinim și în timpul controlului, dar și după, prin implementarea cerințelor.

Protecția Muncii Jilava vă protejează afacerea

Vom înțelege nevoile dumneavoastră și vom pregăti cu atenție un plan de consultanță personalizat, care se potrivește mediului dumneavoastră unic.

Serviciile Protecția Muncii Jilava de consultanță valorifică punctele forte ale personalului dumneavoastră pentru a promova un grad mai mare de angajament, pentru a asigura implicarea activă a acestora și pentru a oferi rezultate mai rentabile.

Puteți începe să beneficiați pe deplin de un sistem de management îmbunătățit. Ne măsurăm succesul prin succesul clienților noștri, respectul pe care îl câștigăm de la ei și continuarea afacerii lor și recomandările nesolicitate.

Dacă doriți să solicitați o propunere de audit, vă rugăm să contactați echipa SSM Jilava accesând pagina de contact!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii