Protecția Muncii Dascălu, SSM Dascălu

Protecția Muncii Dascălu, SSM Dascălu
Protecția Muncii Dascălu, SSM Dascălu

Protecția Muncii Dascălu este o firmă dedicată prevenirii riscurilor profesionale, protecției securității și sănătății în muncă. SSM Dascălu este consilierul de prevenire care asistă angajatorul în aplicarea măsurilor legate de protecția muncii.

Consilierii de prevenire își îndeplinesc misiunea complet independent de angajatori și de lucrători.

Protecția Muncii Dascălu și Evaluarea riscurilor Dascălu

Dreptul muncii este foarte ambivalent. Primul său scop este acela de a reechilibra o relație de supunere între un angajat și angajatorul său.

Legal, contractul de muncă este acela al cărui obiect și efect este de a pune lucrătorul în subordinea unui angajator care îi dă directive, controlează executarea acestora și evaluează rezultatele.

Legea securității și sănătății la locul de muncă presupune că angajatorul asigură securitatea și sănătatea lucrătorilor. Pentru aceasta, angajatorii trebuie să implementeze o serie de principii generale de prevenire sau management al riscurilor, recomandate de Protecția Muncii Dascălu.

Implementarea unei astfel de politici necesită utilizarea unei analize de risc. Cele patru principii esențiale ale Evaluării riscurilor din Dascălu constau în:

-evitarea riscurilor;

-evaluarea riscurilor care nu pot fi evitate;

-combaterea riscurilor la sursă;

-adaptarea muncii la om.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Dascălu

Fiecare angajator trebuie să aibă un departament intern de prevenire și protecție la locul de muncă. Atunci când acest serviciu intern nu poate îndeplini el însuși toate misiunile care îi sunt încredințate, angajatorul trebuie să apeleze la un serviciu extern de prevenire și protecție la locul de muncă.

Acest serviciu extern este reprezentat de Protecția Muncii Dascălu, în calitate de consilier de prevenire.

Prevenirea este ansamblul prevederilor sau măsurilor luate sau planificate în toate etapele activității întreprinderii sau instituției în vederea evitării sau reducerii riscurilor profesionale.

Firma noastră alege ca primă măsură prevenția, măsură care protejează sănătatea și îmbunătățește bunăstarea muncitorilor și a angajatorilor.

Scopul principal SSM Dascălu este acela de a ajuta angajatorii și lucrătorii în aplicarea reglementărilor referitoare la securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Primiți ajutor de la RSGE

Protecția Muncii Dascălu este reprezentată de RSGE în managementul riscurilor ocupaționale. Seria de strategii se concentrează pe implementarea măsurilor pentru riscurile specifice: zgomot, iluminare, agenți biologici, lucru pe ecran, etc.

Seria tulburărilor musculo-scheletale include manuale practice pentru prevenirea durerilor de spate în diferite sectoare de activitate și profesii destinate prevenirii și consilierii în materie de securitate și sănătate în muncă.

De asemenea, conține recomandări pentru angajatori și medicii din cadrul departamentului de medicina muncii al RSGE.

Servicii oferite de echipa RSGE

Pentru a ajuta firmele în obținerea condițiilor de bunăstare la locul de muncă, echipa RSGE este disponibilă să vă ofere contracte de colaborare cu asistență gratuită.

Serviciile SSM sunt accesibile și potrivite pentru toate tipurile de afaceri, indiferent dacă întreprinderea funcționează de mult timp sau tocmai și-a început activitatea.

Nu sunt necesare cunoștințe SSM prealabile. Site-ul RSGE conține toate informațiile de care aveți nevoie: principiile de bază ale legislației obligatorii privind securitatea și sănătatea la locul de muncă, explicate clar, și sprijinul concret pentru implementarea acestei politici.

Protecția Muncii Dascălu vă protejează afacerea

Bunăstarea la locul de muncă este o preocupare importantă pentru toate companiile. Implementarea unei bune politici de bunăstare este o parte integrantă a unui bun antreprenorial.

Pentru întreprinderile mici și noii antreprenori, nu este întotdeauna ușor să știi ce înseamnă toate acestea și cum să procedezi.

RSGE a găsit soluții pentru buna funcționare a oricărei afaceri. Avantajele sunt enorme: protecție mai bună împotriva accidentelor și bolilor profesionale, absențe mai puține, productivitate mai bună, prime de asigurare mai mici, colegialitate mai mare, reputație mai bună ca angajator.

Contactați Protecția Muncii Dascălu, iar afacerea dumneavoastră va fi protejată din punct de vedere al securității și sănătății în muncă!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii