Protecția Muncii Brăila, SSM Brăila,

Protecția Muncii Brăila, SSM Brăila,

Protecția Muncii Brăila, SSM Brăila,

Protecția Muncii Brăila este la dumneavoastră în oraș pentru a vă satisface toate nevoile pe linie SSM. Căutăm continuu soluții inovatoare pentru siguranța și echiparea tuturor locurilor de muncă, efectuăm cercetări de piață și vânzare de produse. Compania noastră este specializată și în comercializarea de echipament individual de muncă.

Protecția Muncii Brăila și Evaluarea riscurilor Brăila

Indiferent de tipul de lucrări, orice loc de muncă trebuie să fie sigur. Pentru aceasta este necesar să aveți echipamente de lucru de bună calitate, unelte bune și echipamente individuale de protecție. Aceste echipamente fac posibil lucrul în condiții de siguranță mai bune și limitează mult consecințele unui accident sau chiar evitarea acestuia.

În domeniul construcțiilor, șantierul trebuie să fie absolut sigur pentru a evita accidentele de muncă uneori periculoase. În acest scop, este esențial ca muncitorii să fie echipați cu echipament potrivit și echipament individual de protecție potrivit.

Protecția Muncii Brăila poate fi partenerul de colaborare pe probleme de securitate și sănătate a angajaților. Vă asigurăm măsuri de bună practică în siguranța pe șantier și instrumentele cu care să lucrați în bune condiții și deplină siguranță.

Evaluarea riscurilor Brăila vă oferă măsuri care includ acțiuni de prevenire a riscurilor profesionale, informare și formare a angajaților, precum și mijloacele adecvate pentru implementarea lor.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Brăila

SSM Brăila poate asigura măsurile necesare de siguranță în muncă, iar dumneavoastră, ca angajatori, asigurați securitatea și protejați sănătatea lucrătorilor din unitate. Posibilele pericole sunt:

-riscul biologic (cum ar fi inhalarea de agenți biologici);

-pericolele chimice (cum ar fi contactul mâinilor sau a pielii cu substanțe chimice);

-risc mecanic (căderi de la înălțime, șoc, stropi în ochi);

-risc electric (lucrul cu unelte electrice defecte);

-risc de rană (tăiere, abraziune);

-risc termic (lucrul în temperaturi extreme);

-risc de radiații ionizante sau neionizante;

-zgomot (produs de utilajele în funcțiune).

Un șantier este întotdeauna un loc periculos, iar un minut de neatenție vă poate aduce un dezastru. De aceea, SSM Brăila vă recomandă să adoptați măsurile de protecție adecvate, iar muncitorii să poarte echipamentul individual de protecție și îmbrăcămintea de lucru adaptată activităților.

Primiți ajutor de la RSGE Brăila

Dacă sunteți bine echipat și bine protejat, puteți lucra în siguranță! RSGE Brăila vă amintește instrucțiunile care trebuie respectate pe șantier pentru a limita riscurile.

  • Rămâneți concentrat și nu permiteți să vă fie distrasă niciodată atenția.
  • Purtați îmbrăcăminte personală de protecție pentru a preveni accidentele și a minimiza riscurile.
  • Nu vă grăbiți în activitatea de producție;
  • Utilizați unelte bune, verificând în prealabil dacă echipamentul dumneavoastră este în stare bună.
  • Nu lucrați niciodată singur. Ar trebui să existe întotdeauna cineva în apropiere, astfel încât să puteți apela la ajutor în cazul unui accident.

RSGE Brăila vă ajută să alegeți echipamentul individual de protecție care servește mai ales pentru a vă proteja de riscurile cu care vă puteți confrunta în anumite tipuri de muncă. Dacă lucrați în zone cu risc (zgomot, risc de cădere, produse periculoase, etc.) sau chiar acasă când faceți lucrări de renovare și întreținere a locuinței, folosiți echipamentul adecvat.

Servicii oferite de echipa RSGE Brăila

Numărul accidentelor de muncă este în scădere datorită măsurilor SSM bine implementate, dar sectorul construcțiilor rămâne cel mai afectat. Este esențial să se facă eforturi continuu pentru garantarea securității și sănătății în muncă.

Respectarea standardelor în vigoare vă indică să țineți cont de criteriile de confort și adaptabilitate în raport cu lucrările efectuate atunci când alegeți echipamentele de siguranță. RSGE Brăila a întocmit lista cu principalele echipamente de protecție personală care trebuie furnizate angajaților:

încălțăminte de protecție;
-îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate;
-dopuri pentru urechi;
-ochelari de protecție;
-ham pentru lucrul la înălțime;
-combinația specifică pe terenuri poluate.

Protecția Muncii Brăila vă protejează afacerea

Pe șantierele de construcții, managerii de șantier și echipele lor sunt dotați cu echipamentele necesare pentru îndeplinirea corespunzătoare a funcțiilor lor. Acestea sunt prevăzute în măsurile de protecție a muncii ale Legii 319/2006. Respectarea regulilor vă protejează afacerea de pierderi însemnate.

În cazul unui accident de muncă al unuia dintre angajații dumneavoastră, dacă nu i-ați oferit echipament de siguranță, angajatorul este primul vinovat și veți fi acuzat. Protecția Muncii Brăila vă poate reprezenta în cazul controalelor ITM Brăila sau Inspecția Muncii Brăila. Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentele potrivite, puteți apela la medicina muncii.

Contactați echipa noastră completând formularul de ofertă și obțineți asistență gratuită pe toată durata contractului de colaborare!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii