PSI Teleorman (Prevenire și Stingere Incendii Teleorman)

PSI Teleorman (Prevenire și Stingere Incendii Teleorman)

PSI Teleorman, plan de evacuare
PSI Teleorman, plan de evacuare

PSI Teleorman (Prevenire și Stingere Incendii Teleorman) vă amintește că, în calitate de angajator, nu vă permiteți să săriți peste niciun pas în pregătirea incendiului dacă viețile angajaților sunt în pericol.

Deși planul de evacuare împotriva incendiilor ar trebui să fie adaptat în mod specific companiei dumneavoastră și aspectului acesteia, următoarele sfaturi vă pot ajuta să acționați în direcția corectă.

PSI Teleorman (Prevenire și Stingere Incendii Teleorman) identifică riscurile de incendiu

Pregătirea pentru incendiu într-o instituție este un proces important care poate salva vieți și poate minimiza pierderile materiale.

În cazul unui incendiu, este important să acționați rapid și să urmați procedurile de evacuare pentru a asigura siguranța tuturor angajaților și a vizitatorilor.

Pregătirea pentru incendiu este o parte importantă a gestionării riscurilor într-o instituție. Specialiștii PSI Teleorman amintesc câțiva pași cheie în pregătirea pentru incendiu într-o instituție:

 • Identificarea riscurilor de incendiu
 • Elaborarea și dezvoltarea unui plan de evacuare
 • Organizarea de sesiuni de formare și simulări pentru stingerea unui incendiu
 • Asigurarea echipamentului adecvat de siguranță împotriva incendiilor
 • Revizuirea periodică a planului de evacuare și a procedurilor de siguranță împotriva incendiilor

Simulările periodice de evacuare testează eficacitatea planului PSI

Identificarea surselor de foc, a produselor chimice inflamabile sau a altor materiale periculoase care ar putea provoca un incendiu și evaluarea gradului de risc sunt primii pași în evaluarea riscurilor.

Profesioniștii PSI Teleorman vă ajută să elaborați un plan de evacuare detaliat care să specifice rutele de evacuare, punctele de adunare și procedurile de evacuare.

Acest plan trebuie să fie afișat în toate zonele publice ale instituției și să fie făcut cunoscut de toți angajații.

Sesiunile de formare periodice privind procedurile de evacuare și utilizarea echipamentelor de siguranță împotriva incendiilor, cum ar fi stingătoarele, trebuie organizate pentru toți angajații.

De asemenea, simulările periodice de evacuare testează eficacitatea planului dumneavoastră de evacuare și oferă angajaților experiență practică în gestionarea unei situații de urgență.

Măsuri de siguranță recomandate de echipa PSI Teleorman

 • Asigurați-vă că instituția este echipată cu stingătoare de incendiu și alte echipamente PSI în punctele strategice.
 • Echipamentele de siguranță împotriva incendiilor, cum ar fi detectoarele de fum și alarmele, trebuie să fie instalate și să fie verificate pentru a funcționa corespunzător.
 • Informați personalul despre posibilele surse de aprindere și despre cum să le controlați.
 • Explicați procedura de evacuare și modul de utilizare a sistemelor de alarmă de incendiu și de notificare în caz de urgență în organizația dumneavoastră.
 • Adăugați măsuri de siguranță echipamentelor care generează căldură pentru a preveni aprinderea accidentală a materialelor combustibile.
 • Revizuiți periodic planul de evacuare și procedurile de siguranță împotriva incendiilor și adaptați-le nevoilor instituției și schimbărilor survenite în ceea ce privește echipamentele sau infrastructura.

Utilizați resurse pentru securitatea la incendiu

Lista de verificare a siguranței la incendiu concepută de experții PSI Teleorman este suficientă pentru a acoperi fiecare aspect al pregătirii corporative pentru incendiu.

Sunt specificate de la instrumente și echipamente precum alarmele de fum și incendiu până la tactici de comunicare și revizuire atât pentru activitățile pre-incendiu, cât și după incendiu.

Legislația în domeniul PSI vă cere să proiectați și să publicați un plan de evacuare împotriva incendiilor, inclusiv un plan de etaj, ca parte a listei de verificare.

Membrii personalului trebuie să aibă un ajutor vizual ușor accesibil, care să servească drept reamintire a căilor de evacuare în cazul unei urgențe de incendiu.

Prevenirea trebuie să înceapă acum!

Un lucru unește sugestiile oferite mai sus: fiecare măsură de siguranță trebuie să fie finalizată înainte de a izbucni un incendiu la locul de afaceri.

Astfel, inspectorii PSI Teleorman sugerează angajaților:

-puteți ajuta la implementarea și îmbunătățirea protocoalelor eficiente în caz de urgență;

-identificați zonele periculoase și apoi implicați-vă împreună cu conducerea pentru a le aborda;

-efectuați exerciții periodice de incendiu;

-continuați să faceți instrucțiunile obișnuite de prevenire a incendiilor.

Deși, în general, nu veți putea prezice când va începe un incendiu, este important să acordați prioritate acestor măsuri de protecție împotriva incendiilor.

Puteți să fiți pregătiți în orice moment dacă alegeți colaborarea cu echipa de specialiști în prevenirea incendiilor a PSI Teleorman!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Teleorman:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii