PSI Voluntari (Prevenire și Stingere Incendii Voluntari)

PSI Voluntari (Prevenire și Stingere Incendii Voluntari)

PSI Voluntari (Prevenire și Stingere Incendii Voluntari)

PSI Voluntari (Prevenire și Stingere Incendii Voluntari) oferă soluții companiilor pentru a stinge un incendiu în mai multe moduri. Iată lista noastră de măsuri preventive pentru siguranța la incendiu care pot și ar trebui să fie utilizate la locul de muncă.

PSI Voluntari vine în ajutorul companiilor

Credem că este timpul să abordăm siguranța la incendiu în afaceri. PSI Voluntari oferă răspunsul pentru compania dumneavoastră dacă doriți să garantați securitatea angajaților dumneavoastră și a spațiului.

Atât pentru industrie, cât și pentru comerț, oferim un spectru complet de metode de prevenire și protecție împotriva incendiilor. Una dintre prioritățile noastre principale este să asigurăm siguranța electrică a proprietarului.

Orice testare electrică, inclusiv testarea PRAM, trebuie să fie efectuată de o persoană certificată și competentă pentru siguranța dumneavoastră și a chiriașilor dumneavoastră.

Ca parte a procedurilor de evacuare de urgență și de siguranță la incendiu, rezultatele exercițiului de incendiu pot fi documentate de către inginerii PSI Voluntari, în cazul în care ați optat pentru un contract de colaborare.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

  • Este obligatoriu din punct de vedere legal ca la locurile de muncă să fie instalate alarme de incendiu pentru a asigura detectarea timpurie a oricărui posibil eveniment și a anunța ocupanții clădirii.

PSI Voluntari vine în ajutorul companiilor cu oferte pentru achiziția acestor instrumente care vă permit să intrați imediat în contact cu serviciile de urgență, ori fiecare secundă contează!

  • Tot legislația în domeniul PSI prevede să se efectueze un exercițiu de incendiu cel puțin o dată pe an, dar se recomandă să o faceți mai des pentru a vă asigura că alarma de incendiu este funcțională în permanență.

Primiți ajutor de la RSGE Voluntari

  • Prin stingerea incendiilor de îndată ce sunt descoperite, aspersoarele de incendiu ajută la oprirea răspândirii unui incendiu. Aceste dispozitive sting în mod eficient un incendiu datorită întinderii și puterii lor.

Sprinklerele vin într-o varietate de modele și fiecare este creat pentru a funcționa în armonie cu arhitectura în care este instalat. Frecvența întreținerii depinde de tipul de sistem care a fost înființat, dar ar verificate de cel puțin două ori pe an.

  • Este obligatoriu prin lege să înlocuiți stingătoarele de incendiu periodic, în funcție de modelul pe care l-ați folosit. Pentru a vă asigura că funcționează corect după instalare, inspectorii RSGE Voluntari vă sugerează măsuri pentru întreținerea lor.

Stingătoarele de incendiu sunt verificate și întreținute periodic de către specialiștii PSI Voluntari pentru a se asigura că sunt în stare bună de funcționare, pentru siguranța angajaților și a locului de muncă.

Servicii oferite de echipa RSGE Voluntari

  • RSGE Voluntari menționează că este o obligație legală ca majoritatea clădirilor comerciale, majoritatea categoriilor de locuințe și, ocazional, casele unifamiliale mai mari să aibă uși rezistente la foc.

Cu excepția cazului în care sunt utilizate pentru a părăsi clădirea în caz de incendiu, acestea ar trebui să fie întotdeauna ținute închise. Ușile de incendiu ar trebui să se încuie sau să se închidă automat după ce au fost deschise.

Pentru a opri răspândirea incendiului, trebuie instalate aceste uși anti foc. Datorită rezistenței lor ridicate, ușile ajută la prevenirea răspândirii fumului otrăvitor și prelungesc timpul necesar pentru arderea unui foc.

  • Când vă planificați evacuarea de urgență, instalarea luminilor de urgență facilitează găsirea celei mai apropiate ieșiri de incendiu pentru muncitori, permițând evacuări mai sigure.

Echipa PSI Voluntari vă recomandă ca în fiecare lună să verificați funcționarea luminilor de urgență pentru a vă asigura că semnele sunt iluminate corect. Ar trebui să se efectueze teste amănunțite cel puțin o dată pe an.

PSI Voluntari vă protejează afacerea

Electricienii PSI Voluntari au experiență în efectuarea de teste aparatelor, dispozitivelor și instalațiilor electrice în conformitate cu cele mai recente actualizări din legislația SSM/PSI/SU.

Vom fi bucuroși să vă oferim o evaluare și un preț dacă aveți nevoie de mai mult ajutor sau îndrumări cu privire la opțiunile pentru proprietatea dumneavoastră.

Vă rugăm să ne contactați imediat pentru a programa o întâlnire cu un membru al personalului nostru, pentru a vă garanta securitatea instalațiilor electrice!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii