PSI Pantelimon (Prevenire și Stingere Incendii Pantelimon)

PSI Pantelimon (Prevenire și Stingere Incendii Pantelimon)

PSI Pantelimon (Prevenire și Stingere Incendii Pantelimon)

PSI Pantelimon (Prevenire și Stingere Incendii Pantelimon) elaborează și implementează măsuri eficiente de protecție împotriva incendiilor pentru a reduce probabilitatea apariției situațiilor dezastruoase în companii.

Procedând astfel, echipa noastră contribuie la bunăstarea angajaților și a firmei, îmbunătățind siguranța locurilor de muncă pentru toată lumea din clădire.

PSI Pantelimon vine în ajutorul companiilor

În acest articol, inspectorii PSI Pantelimon vă prezintă primele strategii de prevenire a incendiilor la locul de muncă. Aceste recomandări pot ajuta la creșterea cunoștințelor despre siguranța la incendiu și prevenirea incendiilor salvând, de asemenea, vieți.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă menține clădirea în siguranță și pentru a funcționa eficient este să informați rezidenții proprietății și să respectați standardele de securitate la incendiu.

Pentru a evita un incendiu la locul de muncă, în calitate de proprietar de clădire, echipa PSI Pantelimon vă recomandă respectarea următoarelor reguli de siguranță.

 • Echipamentul PSI trebuie să fie ușor accesibil.
 • Eliminarea corespunzătoare a deșeurilor.
 • Întreținerea periodică a instalațiilor electrice.
 • Depozitarea în siguranță a materialelor combustibile.
 • Păstrarea unui mediu curat în zonele de lucru.
 • Implementarea și respectarea măsurilor de precauție.
 • Securitatea clădirii la incendiu.
 • Amenajarea zonelor desemnate pentru fumat.
 • Elaborarea unui plan de urgență.
 • Respectarea liniilor directoare SSM/PSI/SU.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Pentru a vă asigura că toate echipamentele dumneavoastră de prevenire a incendiilor sunt conforme cu legislația PSI, specialiștii PSI Pantelimon pot efectua servicii de întreținere de rutină, periodic, în funcție de solicitările făcute.

Păstrarea echipamentelor electrice din unitatea dumneavoastră bine întreținute pentru a evita supraîncălzirea sau scânteile legate de frecare este una dintre soluțiile evitării incendiilor.

Măsuri eficiente de evitare a incendiilor sunt:

 • Toate materialele de siguranță la incendiu, cum ar fi panourile de control și stingătoarele, trebuie să fie ușor accesibile.
 • Evitați ca sprinklerele de incendiu sau alarmele de incendiu să fie acoperite de praf, murdărie sau vopsea. Nu doriți să vă faceți echipamentul mai puțin funcțional.
 • Colectați gunoaiele în recipiente metalice cu capac înainte de a le arunca. Produsele chimice și uleiurile sunt ambele exemple de deșeuri periculoase, combustibile și inflamabile, care trebuie eliminate corect pentru a evita pericolul de incendiu.

Primiți ajutor de la RSGE Pantelimon

Trebuie să vă asigurați de depozitarea în siguranță a substanțelor chimice, a materialelor combustibile sau a altor substanțe periculoase, într-o cameră sau dulap care este uscat, sigur și are suficientă ventilație.

Conform inspectorilor PSI Pantelimon, este o idee bună să mențineți sistemele de stingere a incendiilor pentru materiale inflamabile aproape de locul de depozitare pentru orice eventualitate.

Un incendiu se poate răspândi mai repede atunci când există o mulțime de resturi, în special articole combustibile precum hârtie, cutii de carton și alte articole. Dezordinea poate bloca ieșirile și poate face mai dificilă evacuarea.

Demonstrațiile de securitate la incendiu pot face o mare diferență pentru siguranța clădirii dumneavoastră. Dacă un incendiu izbucnește în clădire, acest lucru poate ajuta la oprirea răspândirii acestuia.

Personalul RSGE Pantelimon vă asigură, în afara echipamentelor de prevenire a incendiilor, programe de instruire a lucrătorilor, despre cum să folosească un stingător și cum să reacționeze la un incendiu.

Servicii oferite de echipa RSGE Pantelimon

Echipa RSGE Pantelimon a constatat că unul dintre principalele motive ale incendiilor de clădiri și structuri este incendierea intenționată. Din acest motiv, este crucial să cheltuiți bani pentru asigurarea securității.

Amenajarea zonelor dedicate fumatului a devenit obligatorie. Acestea trebuie să fie situate cât mai departe de orice sursă de potențial incendiu, ajutând astfel la prevenirea incendiilor neintenționate declanșate de țigările aprinse.

Planurile de urgență și de evacuare sunt efectuate de către inspectorii PSI Pantelimon pentru a limita orice daune sau probleme legate de securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Este esențial ca angajatorii să solicite asistență firmelor specializate în prevenirea și stingerea incendiilor pentru a  înțelege mai bine ce trebuie să facă, cum să localizeze rapid locația clădirii și ce ar trebui să se întâmple în continuare.

Chiar și atunci când un incendiu a început deja, prevenirea lui este crucială, deoarece măsurile de siguranță pot reduce probabilitatea ca acesta să se răspândească și să provoace mai multe daune.

PSI Pantelimon vă protejează afacerea

În zilele noastre, organizațiile pot evita mai bine incendiile la locul de muncă datorită standardelor și legilor de siguranță. Toate legile și reglementările sunt respectate de PSI Pantelimon pentru a garanta siguranța la incendiu.

Pentru a fi la curent cu reglementările PSI, trebuie să vă asigurați că respectați toate standardele. Puteți achiziționa echipamente de înaltă calitate dacă sunteți la curent cu cele mai bune practici pentru prevenirea incendiilor la locul de muncă.

Cel mai bun echipament de protecție împotriva incendiilor este distribuit și instalat de către personalul PSI Pantelimon. Vă putem ajuta cu orice, de la sprinklere de incendiu la alarme de incendiu până la servicii de protecție împotriva incendiilor.

Contactați chiar acum echipa noastră accesând site-ul https://protectiamuncii-evaluarerisc.ro/

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii