RSGE ofera servicii complete de Prevenire si stingere incendii Valcea, PSI Valcea, documentatie completa si reprezentare la control.

Legislatia descrie incendiul ca fiind, o ardere autointretinuta care produce pierderi de vieti omenesti, pagube materiale, ardere care se desfasoara fara control in timp si spatiu, pentru stingerea careia este nevoie de o interventie organizata din partea echipajelor de interventie.

Mijloace care pot devenii surse de aprindere ale unui incendiu:

 • focul nesupravegheat;
 • tigara;
 • mijloacele de incalzire nesupravegheate;
 • sisteme de incalzire defecte;
 • trasnet;
 • scurtcircuit;
 • aparate de incalzit, aparate de sudura;

La nivelul fiecarei societati, trebuie adoptat un plan de prevenire si stingere incendii, deoarece scopul acestuia este acela de a proteja securitatea lucratorilor.

Planul de prevenire reprezinta totalitatea de masuri si actiuni necesare pentru a impiedica prodcerea unui incendiu sau propagarea acestuia, precum si asigurarea conditiilor necesare salvarii personalului in cazul producerii unui astfel de eveniment;

Pentru mai multe informatii legate de Prevenire si stingere incendii Valcea, SSM sau PSI Valcea, contactati-ne fie cu ajutorul formularului din pagina de Contact, fie telefonic.

In calitate de specialisti in domeniul Protectiei muncii si Evaluarii de Riscuri (SSM) va oferim solutii si asistenta tehnica la toate aceste probleme cu profesionalism si seriozitate. Consultanta in activitatea de Protectie a muncii si Evaluare de riscuri in Valcea.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul Protectiei muncii, am invatat necesitatea serviciilor de calitate si a respectarii termenelor, de aceea oferim cele mai bune servicii de Protectie a muncii in Cluj. Firma noastra da dovada de etica si moralitate in afaceri, profesionalism si corectitudine in toate activitatile pe care le intreprindem. Confidentialitatea si rapiditatea in tratarea problemelor conlucreaza pentru a identifica cele mai bune solutii adaptate cerintelor clientilor nostri. Fiind orientati catre client, comunicarea deschisa si continua va face dovada ca actionam in interesul companiei dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii legate de protectia muncii Valcea (SSM Valcea) sau PSI, nu ezitati sa ne contactati fie cu ajutorul formularului de contact de pe site din pagina de Contact pe care l-am pus la dispozitia dumneavoastra.

De ce Reliable Solutions Group Valcea?

RSGE va pune la dispozitie servicii complete de Prevenire si stingere incendii Valcea, Securitate si sanatate in munca si protectia muncii. Avand o experienta de peste 5 ani in acest domeniu, am inteles ca profesionalismul, respectarea termenelor si transparenta reprezinta singura modalitate de a avea o afacere de succes.

In cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale, amenzi care va pot pune afacerea in pericol. Protectia muncii  ne mai fiind optionala ci obligatorie pentru societatii sau institutii echipa RSGE va ofera solutii prin intermediul carora riscul de a va pune afacerea in pericol in cazul unui accident de munca dispare.

Prin asigurarea si respectarea normelor de Securitate si sanatate in munca  nu se asigura doar siguranta angajatilor ci si a angajatorilor!

Eficientizarea costurilor:

 • Noi suntem solutia pentru a evita amenzile, ridicarea licentei sau intocmirea unui dosar penal in caz de control ITM;
 • Intocmim si actualizam documentatia obligatorie conform legii 319/2006 (protectia muncii) si legii 307/2006 (PSI );
 • Asiguram Protectia Muncii  si a sanatatii angajatiilor, prevenim riscurile profesionale, informam si instruim angajatii dumneavoastra pe linie de protectia muncii, PSI   si situatii de urgenta;
 • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca dar si in sensul apararii impotriva incendiilor in propria unitate;

Activitatile de Protectia Muncii Desfasurate de echipa RSGE sunt:

 1. Prevenire si stingere incendii Valcea, PSI Valcea;
 2. Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor , intocmirea EVALUARII DE RISCURI;
 3. Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie Valcea;
 4. Elaborarea de instructiuni proprii, tinand seama de particularitatile activitatilor societatii precum si ale locurilor de munca;
 5. Intocmirea unui necesar de documentatie cu caracter tehnic de informare si instruire a lucratorilor in domeniul: Securitate si Sanatate in Munca (Protectia Muncii , SSM );
 6. Elaborarea planului de instruire-testare la nivelul societatii;
 7. Inginerul de protectia muncii si inspectorul de evaluare de riscuri, PSI Valcea, identifica pericolele si evalueaza riscurile, intocmeste evaluare riscuri de accidente si boli profesionale in securitate si sanatate in munca, ofera consultanta SSM  in probleme de protectia muncii  si evaluare de riscuri;

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Valcea:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii