PSI Giurgiu (Prevenire și Stingere Incendii Giurgiu)

PSI Giurgiu (Prevenire și Stingere Incendii Giurgiu)

PSI Giurgiu (Prevenire și Stingere Incendii Giurgiu)
PSI Giurgiu (Prevenire și Stingere Incendii Giurgiu)

PSI Giurgiu (Prevenire și Stingere Incendii Giurgiu) vine cu soluții pentru organizațiile care doresc să reducă riscul incendiilor în depozitele de marfă.

Un incendiu care începe într-un depozit ar putea fi unul dintre scenariile adevărate de coșmar pentru o corporație.

Incendiile din depozite nu numai că reprezintă un risc pentru pierderea mărfurilor și echipamentelor scumpe pentru întreprinderi, dar pun și viețile personalului în pericol.

PSI Giurgiu vine în ajutorul companiilor

Companiile trebuie să ia foarte în serios securitatea la incendiu, mai ales într-un cadru de depozit. Prevenirea riscurilor completă este una dintre cele mai bune metode de a asigura siguranța angajaților și a afacerii.

Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți o înțelegere solidă a adevăratelor cauze ale incendiilor din depozite, astfel încât să puteți implementa măsurile de siguranță recomandate de specialiștii PSI Giurgiu și să reduceți riscurile.

Aici, examinăm câteva dintre principalele motive pentru care se declanșează incendiile în depozit, precum și câteva modalități de a le opri.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru siguranța la incendiu este să evitați incendiile înainte de a începe, ceea ce este posibil prin cunoașterea cauzelor comune ale incendiilor din depozitele de marfă.

Alte cauze comune ar putea surprinde, dar unele sunt destul de previzibile. Specialiștii noștri amintesc:

  • Incendii care sunt provocate intenționat. Din păcate, incendiile declanșate intenționat sunt de departe una dintre cele mai comune cauze ale incendiilor din depozite.

Potrivit unor estimări, cazurile de incendiere reprezintă 18% din incendiile specifice în depozite și aproape o treime din toate pierderile de proprietate legate de incendiu.

Aceste infracțiuni de incendiere pot fi consecința unei fapte intenționate de mică amploare sau pot fi legate de frauda de asigurări.

Primiți ajutor de la RSGE Giurgiu

Preocupările legate de echipamentele electrice și de iluminat reprezintă o cauză foarte apropiată a incendiilor din depozit. Cei responsabili cu siguranța depozitului trebuie să ia acest lucru foarte în serios.

Deși aceste tipuri de incendii provoacă în mod normal mai puține daune materiale decât incendiile care sunt aprinse intenționat, ele reprezintă totuși o mare îngrijorare pentru cei care se ocupă de siguranța la incendiu în depozite.

Echipa RSGE amintește că echipamentele de încălzire sunt a treia cea mai răspândită cauză de incendiu în depozite, reprezentând aproximativ 8% din totalul incendiilor.

Deși poate fi necesară preîncălzirea unui depozit în lunile mai reci pentru a asigura buna funcționare a afacerii dumneavoastră, acest lucru implică un pericol semnificativ de incendiu.

Expunerea este al doilea cel mai frecvent factor care duce la incendii în depozite. Materialele combustibile care nu sunt în foc activ sunt denumite prin acest cuvânt special de stingere a incendiilor.

Prin urmare, acest lucru este valabil pentru depozitele care adăpostesc o mulțime de materiale care ar putea arde dacă ar fi expuse la o flacără sau la altă sursă de căldură.

Servicii oferite de echipa RSGE Giurgiu

Este esențial să menționăm că materialele pentru fumat sunt un factor major care contribuie la multe incendii din depozite. Puțin mai mult de 5% din toate incendiile din depozit sunt cauzate de țigări, trabucuri și brichete.

Detectoarele de fum ar trebui să fie montate în întregul depozit, acordând o atenție deosebită oricăror locuri care ar putea fi mai predispuse la aprinderea unui incendiu.

Unii proprietari ezită să instaleze detectoare cu sisteme de sprinklere, deoarece se tem că un sistem prea vigilent se va activa greșit și ar deteriora obiectele de valoare.

Cu toate acestea, echipa RSGE consideră că măsurile de siguranță sunt întotdeauna mai importante.

Stingătoarele de incendiu ar trebui să fie amplasate corespunzător în jurul depozitelor, dar este esențial să rețineți că acestea ar trebui să fie utilizate numai în circumstanțe adecvate.

PSI Giurgiu vă protejează afacerea

Companiile pot întreprinde o varietate de acțiuni pentru a reduce riscul de incendii. Acestea sunt cele mai importante elemente pentru siguranța afacerii și a lucrătorilor, prin urmare trebuie să le acordați atenție.

În conformitate cu Legea nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, efectuarea de evaluarea riscului de incendiu este obligatorie; cu toate acestea, nu toate evaluările sunt create egale.

Pentru a garanta că acest proces este finalizat în mod corespunzător, experții PSI Giurgiu recomandă să lăsați specialiștii să o facă în locul dumneavoastră.

Solicitați oferta RSGE pentru a vă proteja afacerile împotriva incendiilor!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Giurgiu:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii