Protecția Muncii Săliște, SSM Săliște

Protecția Muncii Săliște, SSM Săliște
Protecția Muncii Săliște, SSM Săliște

Protecția Muncii Săliște folosește listele de verificare a siguranței pentru echipamentele de protecție personală (EIP) pentru a ajuta la identificarea sarcinilor care necesită EIP, pentru a se asigura că personalul utilizează echipamentul potrivit și pentru a reduce daunele generale provocate companiilor.

Protecția Muncii Săliște și Evaluarea riscurilor Săliște

Protecția Muncii Săliște recomandă angajatorilor efectuarea de auto inspecții regulate ale EIP, pentru a identifica sarcinile care necesită EIP și pentru a fi siguri că personalul folosește echipamentul potrivit. Listele de verificare sunt folosite pentru a afla cum pot fi prevenite accidentele la locul de muncă.

Inspecții regulate efectuează și Evaluarea riscurilor Săliște, iar în urma evaluărilor sunt recomandate angajatorilor câteva măsuri de siguranță în legătură cu echipamentele de protecție:

 • Mențineți EIP în condiții sanitare și gata de utilizare.
 • Furnizați ochelari de protecție sau măști de protecție atunci când există pericolul de a zbura particule sau materiale corozive. Solicitați purtarea permanentă de ochelari de protecție la locurile de muncă care prezintă risc de perforare a ochilor, abraziuni, contuzii sau arsuri.
 • Furnizați și solicitați purtarea mănușilor de protecție în situațiile în care angajații ar putea fi tăiați sau eventual expuși la lichide corozive, substanțe chimice, sânge și alte materiale potențial infecțioase.
 • Solicitați utilizarea protecției picioarelor atunci când există riscul de rănire a piciorului din cauza substanțelor fierbinți, corozive sau otrăvitoare și a obiectelor în cădere.
 • Inspectați periodic căștile pentru a detecta deteriorarea carcasei și a sistemului de suspensie.
 • Asigurați-vă că instalațiile pentru spălarea ochilor și dușurile cu apă rapidă sunt ușor accesibile pentru angajați atunci când aceștia sunt expuși accidental la materiale corozive.
 • Stabiliți proceduri de lucru sigure pentru eliminarea sau decontaminarea EIP după expuneri periculoase.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Săliște

Furnizarea echipamentului personal de protecție (EIP) pentru lucrători nu este suficientă pentru a-i proteja de pericole, răni și accidente, în special în industrii precum construcții, producție sau asistență medicală.

Pentru a vă asigura că echipamentele lor își îndeplinesc pe deplin funcția, SSM Săliște poate instrui lucrătorii să înțeleagă utilizarea, întreținerea și eliminarea corespunzătoare a acestora pentru a se proteja pe ei înșiși (precum și pe oamenii pe care îi deservesc, în cazul lucrătorilor din domeniul sănătății).

Protecția Muncii Săliște pune la dispoziția companiilor o listă de verificare a siguranței EIP pentru a ajuta la identificarea EIP adecvată care este necesară în îndeplinirea sarcinilor.

Aceasta ajută la asigurarea faptului că angajatul folosește echipamentul potrivit pentru a reduce riscurile și pericolele generale.

Primiți ajutor de la RSGE

RSGE colaborează cu angajații în verificarea echipamentului de protecție pentru a depista unde este deteriorarea. Ofițerii noștri de siguranță sunt bine aprovizionați pentru a oferi angajaților ceea ce au nevoie pentru a-și îndeplini treaba.

Prin utilizarea măsurilor recomandate pentru inspecțiile EIP, ofițerii de siguranță sunt capabili să protejeze angajații de pericolele locului de muncă, asigurându-se că EIP-urile lor sunt întotdeauna în stare bună.

Dincolo de aceste controale, Protecția Muncii Săliște poate dezvolta programul de siguranță al unei organizații, permițând inspectorilor SSM să facă următoarele:

 • Aplicați protocoale de siguranță standardizate în echipe.
 • Reduceți riscurile cu o mare varietate de șabloane gratuite de evaluare a riscurilor.
 • Planificați imediat acțiuni corective pentru a preveni incidentele.
 • Descoperiți o modalitate mai bună, mai rapidă și mai ușoară de a împuternici echipele la locul de muncă.

Servicii oferite de echipa RSGE

Siguranța EIP este importantă pentru a asigura un mediu de lucru sigur pentru angajați și vizitatori prin utilizarea echipamentului personal de protecție. Siguranța este esențială pentru toate întreprinderile din industrii.

RSGE îndeamnă utilizarea EIP, metodă esențială pentru a proteja angajații de riscuri și pericole.

Potrivit Legii nr. 319/2006 privind securitatea și sănătatea în muncă, angajatorii ar trebui să ofere cursuri de instruire pentru PPE, inclusiv subiecte despre:

-când să-l folosească;

-ce echipament trebuie utilizat;

-cum să-l folosească și să-l ajusteze;

-limitările echipamentului;

-întreținerea și eliminarea adecvată a echipamentului.

Protecția Muncii Săliște se poate asigura că fiecare angajat urmează liniile directoare privind EIP și că echipamentul este adecvat pentru a-i proteja de pericole, chiar și atunci când un angajat își oferă propriul EIP.

Protecția Muncii Săliște vă protejează afacerea

Toate echipamentele personale de protecție trebuie să fie bine întreținute, curate și fiabile. Protecția Muncii Săliște oferă o varietate de echipamente de protecție individuală proiectate și construite în siguranță, în conformitate cu funcția și utilizarea lor.

Agenții magazinului de echipamente pentru protecția muncii urmăresc distribuirea de articole SSM astfel încât acestea să se potrivească confortabil utilizatorilor, aceștia să fie protejați și să poată lucra eficient.

Solicitați oferta pusă la dispoziția angajatorilor în pagina de contact a SSM Săliște!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii