Protecția Muncii Miercurea Ciuc, SSM Miercurea Ciuc

Protecția Muncii Miercurea Ciuc, SSM Miercurea Ciuc​

Protecția Muncii Mircurea Ciuc, SSM Miercurea Ciuc

Protecția Muncii Miercurea Ciuc apreciază că industria forestieră este una dintre cele mai periculoase industrii în care se lucrează la nivel mondial. În timp ce sănătatea fizică a lucrătorilor din industria forestieră este importantă, există o lipsă semnificativă de date solide cu privire la securitatea și sănătatea acestor lucrători.

Protecția Muncii Miercurea Ciuc și Evaluarea riscurilor Miercurea Ciuc

Obiectivul Protecția Muncii Miercurea Ciuc este acela de a proteja lucrătorii de pericolele pentru securitate și sănătate în munca forestieră și de a preveni sau de a reduce incidența îmbolnăvirilor sau rănilor prin furnizarea de orientări practice.

Persoanele care lucrează în acest sector sunt expuse la mai multe pericole pentru securitate și sănătate. Riscurile speciale includ manipularea încărcăturilor grele, recoltarea mecanizată, lucrul în aer liber într-un mediu provocator, tăierea copacilor cu drujba și lucrul de unul singur.

Evaluarea riscurilor Miercurea Ciuc efectuează cercetări despre tendințele descurajatoare de creștere a ratei accidentelor și a incidenței ridicată de accidente profesionale, a bolilor și a cazurilor de pensionare anticipată în rândul lucrătorilor forestieri.

Gestionarea pădurilor este utilizată pentru subzistență: alimente, lemn de foc și materiale de construcție. În linii mari, există două grupuri de locuri de muncă silvice: cele legate de silvicultură (cultivarea și gestionarea arborilor de pădure) și cele legate de recoltare.

Natura lucrărilor forestiere se caracterizează prin operațiuni manuale care includ exploatarea forestieră, debranșarea, tăierea transversală și decojirea. Operațiunile mecanice includ tăierea lemnului mecanic cu mașini de recoltat copaci, expedierea și îndepărtarea cioturilor.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Miercurea Ciuc 

SSM Miercurea Ciuc a constatat că lucrătorii forestieri care doboară copaci cu drujba sunt probabil expuși la cele mai mari riscuri din industrie. Operațiunile cu risc ridicat includ eliminarea obstacolelor și curățenie după orice incendiu de pădure.

Plantatorii de copaci sunt, de asemenea, expuși riscului de a transporta greutăți care provin din încărcăturile de răsaduri și plantarea în poziții incomode. Pesticidele și fungicidele folosite pe răsaduri sunt de asemenea un pericol.

Lucrul în aer liber, supus condițiilor climatice, este atât pozitiv, cât și negativ pentru lucrătorii forestieri. Aerul proaspăt și vremea frumoasă sunt bune, dar condițiile nefavorabile pot crea probleme. Munca într-un climat cald pune presiune asupra lucrătorului forestier angajat în muncă grea.

Primiți ajutor de la RSGE Miercurea Ciuc

RSGE Miercurea Ciuc evaluează riscurile acestor factori care pot influența locul de muncă al unei persoane. Înțelegerea securității și sănătății la locul de muncă este importantă pentru orice industrie pentru că ajută la îmbunătățirea calității vieții lucrătorilor.

Deoarece există cercetări limitate care vizează în mod special bunăstarea lucrătorilor din industria forestieră, ne bazăm pe propriile evaluări despre siguranța lucrătorilor în general și includem dovezi specifice acestei industrii acolo unde sunt disponibile.

Servicii oferite de echipa RSGE Miercurea Ciuc

RSGE Miercurea Ciuc ține cont de cunoștințele actuale despre bunăstarea lucrătorilor în analiza de risc efectuată în companii.

Protecția Muncii Miercurea Ciuc descrie metodele pe care le-am folosit pentru a chestiona lucrătorii din industria forestieră din Miercurea Ciuc despre bunăstarea lor. Rezultatele noastre se concentrează pe înțelegerea a când și cum lucrul în industria forestieră poate influența bunăstarea lucrătorilor (pozitiv sau negativ).

Ne bazăm pe aceste constatări pentru a identifica domeniile cheie în care pot fi luate măsuri pentru a îmbunătăți măsurile de protecție ale lucrătorilor din industrie și pentru a ajuta la dezvoltarea unei forțe de muncă din industrie mai sănătoase, mai productive și mai rezistente.

Protecția Muncii Miercurea Ciuc vă protejează afacerea

Efectele măsurilor de protecție a muncii ajută organizațiile să crească productivitatea, să recruteze cu succes personal, să îmbunătățească activitatea personalului și să promoveze o industrie care este rezistentă la conflict și schimbare.

Persoanele al căror loc de muncă contribuie pozitiv la bunăstarea lor au niveluri demonstrative mai ridicate de productivitate la locul de muncă, niveluri mai scăzute de stres, absenteism mai scăzut și satisfacție în muncă mai mare.

Obțineți performanțe cu ajutorul specialiștilor SSM Miercurea Ciuc, bazate pe o mai bună aplicare a măsurilor de protecția muncii!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii