Protecția Muncii Vaslui, SSM Vaslui

Protecția Muncii Vaslui, SSM Vaslui

Protecția Muncii Vaslui, SSM Vaslui

Protecția Muncii Vaslui acordă importanță serviciului de medicina muncii care promovează sănătatea în toate aspectele vieții private și a celei legată de muncă. Medicina Muncii este acea ramură a medicinei care se concentrează pe bunăstarea fizică și psihică a angajaților la locul de muncă.

Protecția Muncii Vaslui și Evaluarea riscurilor Vaslui

Sănătatea ocupațională înseamnă promovarea și menținerea celui mai înalt grad de bunăstare fizică, mentală și socială a lucrătorilor din toate ocupațiile, prin prevenirea abaterilor de la sănătate, controlul riscurilor și adaptarea muncii la oameni și a oamenilor la locul de muncă.

Sănătatea ocupațională se ocupă de toate aspectele sănătății și securității la locul de muncă și pune un accent puternic pe prevenirea primară a pericolelor. Alegerea și achiziția de echipamente de lucru omologate, produse în România, sunt oferite de SSM Vaslui ca măsură de siguranță a muncii.

Protecția Muncii Vaslui promovează o politică de sănătate în muncă pentru a se asigura că locurile de muncă și practicile de muncă sunt sigure și nu dăunează sănătății angajaților și se asigură că aceștia sunt apți pentru locul de muncă pe care îl practică.

În cazul în care există dificultăți, fie la locul de muncă, fie la starea medicală a unui angajat, specialiștii în medicina muncii din cadrul Evaluarea riscurilor Vaslui au rolul de a consilia asupra ajustărilor locului de muncă și de a acorda asistență și sprijin adecvat angajatului și angajatorului.

Sănătatea ocupațională joacă, de asemenea, un rol esențial în furnizarea de consiliere imparțială, bazată pe dovezi, terților, cum ar fi companiile de asigurări și pensii, cu privire la pensionarea din motive de sănătate proastă și chestiuni conexe.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Vaslui

Specialiștii în medicina muncii ai SSM Vaslui au o înțelegere aprofundată a epidemiologiei, prevenirii bolilor și toxicologiei. Ei au cunoștințele necesare pentru a identifica și evalua riscul pentru sănătate și știu cum să controleze pericolele la locul de muncă.

De asemenea, știu să recunoască, să prevină și să gestioneze bolile profesionale. Medici ai Protecția Muncii Vaslui consiliază conducerea companiilor cu privire la aceste riscuri și la implicațiile acestora pentru sănătatea angajaților și pentru continuitatea afacerii.

În evaluarea aptitudinii medicale pentru muncă, specialiștii în medicina muncii înțeleg starea de sănătate a angajatului și mediul la locul de muncă, luând în considerare nu numai starea psihologică și fizică a forței de muncă, ci și mediul înconjurător și orice implicații pe care acesta le poate avea.

Primiți ajutor de la RSGE Vaslui

Specialiștii în sănătatea muncii ai RSGE Vaslui oferă îngrijiri medicale lucrătorilor accidentați sau cu boli profesionale, lucrează cu întreprinderi, angajați, autorități de reglementare, asigurători și alți profesioniști în domeniul securității și sănătății în muncă pentru a crea locuri de muncă mai sigure.

Medicina muncii este subspecialitatea medicinei preventive care se ocupă de sănătatea, siguranța și performanța lucrătorilor. Protecția Muncii Vaslui a constatat că leziunile legate de muncă pot fi foarte costisitoare.

Costurile directe ale rănilor care sunt ușor de măsurat, cum ar fi costul îngrijirii medicale și costurile asigurărilor, sunt mici în comparație cu costurile indirecte asociate cu întreruperea locului de muncă, recalificare, pierderea productivității și altele asemenea.

Servicii oferite de echipa RSGE Vaslui

Readuceți-vă angajații la muncă cât mai curând posibil! Acesta este sfatul medicilor noștri pentru bunul mers al afacerilor. Când apar leziuni, acestea trebuie gestionate bine pentru a readuce lucrătorul accidentat la o stare de sănătate și productivitate cât mai curând posibil.

Un specialist al RSGE Vaslui, calificat în medicina muncii, va lucra cu muncitorul, angajatorul, asigurătorul de compensații pentru lucrători și sistemul medical pentru a ajuta lucrătorul accidentat să-și recapete abilitățile funcționale și să se întoarcă la locul de muncă.

Protecția Muncii Vaslui definește o serie de servicii de prim ajutor. Asistența medicală care este mai mult decât aceste servicii de prim ajutor este un eveniment care poate fi înregistrat.

Primul ajutor este definit ca tratament medical de urgență pentru cineva care este bolnav sau rănit. Primul ajutor este acordat înainte ca pacientul să poată găsi o asistență medicală mai completă.

Protecția Muncii Vaslui vă protejează afacerea

Protecția Muncii Vaslui recomandă testarea de aptitudine pentru serviciu, efectuată înainte de angajare, pentru a determina starea fizică a solicitantului de muncă pentru locul de muncă în cauză. Testele sunt concepute pentru funcția specifică și sunt utilizate pentru a identifica leziunile preexistente.

Legea nr.355/2007 privind medicina muncii precizează sancționarea nerespectării legislației de către toți cei implicați în procesul de muncă cu amenzi ce pot ajunge cumulativ la peste 100.000 de lei și chiar dosar penal.

Accesați pagina de contact a SSM Vaslui pentru a beneficia de servicii complete de medicina muncii!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Vaslui:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii