Protecția Muncii Suceava, SSM Suceava.

Protecția Muncii Suceava, SSM Suceava

Protecția Muncii Suceava, SSM Suceava.

Protecția Muncii Suceava este preocupată de respectarea normelor de siguranță în industria de exploatare a cărbunelui. Această industrie este foarte reglementată din cauza prezenței multor riscuri inerente, operaționale și profesionale. Legea minelor nr. 85/2003 avizează normativele de protecție a muncii în minerit.

Protecția Muncii Suceava și Evaluarea riscurilor Suceava

În conformitate cu Legea minelor, un „operator” de mină este definit de Protecția Muncii Suceava ca fiind „orice proprietar, locatar sau altă persoană care operează, controlează sau supraveghează o mină de cărbune sau orice contractant independent care efectuează servicii sau construcții la o astfel de mină.

„Miner” este orice persoană care lucrează într-o mină de cărbune. Legea minelor impune inspecții suplimentare pentru a asigura medii de lucru sigure și sănătoase pentru mineri, precum și pentru verificarea utilizării echipamentului de protecție individual (casca de protecție este obligatorie).

Evaluarea riscurilor Suceava oferă inspecții suplimentare la minele care eliberează cantități mari de gaz metan sau alte gaze explozive sau unde există alte condiții deosebit de periculoase. În plus, investighează toate accidentele mortale și plângerile de discriminare bazate pe exercitarea drepturilor conform Legii minelor.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Suceava

Pentru a promova respectarea cerințelor Legii minelor sau a oricărui standard, regulă, ordin sau regulament obligatoriu de securitate și sănătate, SSM Suceava avertizează operatorii de mine asupra sancțiunilor pentru orice încălcare constatată în timpul unei inspecții sau investigații.

Cercetările noastre au permis o înțelegere fundamentală a comportamentului fluxului de aer și de gaz în zonele de gaze și a oferit o înțelegere detaliată a efectelor diferiților parametri de proiectare geologici, de ventilație, operaționali și de inertizare asupra distribuției de gaze.

Prin aceasta, Protecția Muncii Suceava a dobândit o mai bună înțelegere a comportamentului fluxului de gaz și a diferitelor tehnologii și strategii de control.

Primiți ajutor de la RSGE Suceava

Studiile de teren efectuate de RSGE Suceava la o serie de mine de cărbune subterane au arătat că strategiile proactive au avut succes. Cunoștințele acumulate au fost utilizate cu succes în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor și strategiilor avansate pentru prevenirea și controlul incendiilor în minele de cărbune.

Dezvoltarea industriei mineritului în cercetare reprezintă un progres semnificativ în domeniul extrem de complex și dificil al prevenirii și controlului incendiilor în minele de cărbune. Concentrarea reprezentanților minelor este pe transferul tehnologiilor nou dezvoltate în industrie ca o prioritate.

Sfaturile și expertiza Protecția Muncii Suceava sunt acum căutate în mod regulat de companiile miniere pentru gestionarea incidentelor care au potențialul de a provoca incendii sau explozii în timp real, ajutând operatorii minieri să controleze cu succes aceste urgențe.

Servicii oferite de echipa RSGE Suceava

Supraexpunerea la praful de cărbune poate duce la pneumoconioză sau „boală pulmonară neagră”, care poate fi fatală. RSGE Suceava a ajutat, prin intermediul departamentului de medicina muncii, la implementarea de tehnologii și strategii mai bune pentru a reduce expunerea lucrătorilor din minele de cărbune la praf.

Cazurile de boli profesionale din ultimul timp fac urgentă dezvoltarea unor tehnologii și strategii mai bune pentru a reduce nivelurile de expunere a lucrătorilor din mine de cărbune la praful de cărbune respirabil.

Reducerea nivelurilor de expunere la praf ale lucrătorilor din minele de cărbune subterane rămâne o prioritate provocatoare pentru Protecția Muncii Suceava. În multe fețe de perete lung, migrarea prafului către zona pasarelei este foarte mare și are ca rezultat o expunere mare la praf pentru lucrătorii din aceste zone ale unei mine.

Protecția Muncii Suceava vă protejează afacerea

Protecția Muncii Suceava a constatat că explozia de cărbune este o defecțiune bruscă și distructivă a zidurilor de cărbune din minele de cărbune subterane, responsabilă de multiple răni și decese în întreaga lume.

Este una dintre cele mai mari probleme de siguranță ale industriei cărbunelui și una care crește pe măsură ce minele merg mai adânc în subteran în căutarea resurselor. Explozia de cărbune apare brusc, cu puține semne de avertizare, ceea ce este foarte dificil de prezis.

Monitorizarea riscului de explozie a cărbunelui în jurul structurilor geologice majore înseamnă expertiză și investiții semnificative pentru un program cuprinzător de cercetare a pericolelor.

Profitați de oferta SSM Suceava pentru a efectua analiza riscurilor și identificarea măsurilor de securitate ce trebuie implementate în minele de cărbune!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii