Protecția Muncii Ocna Sibiului, SSM Ocna Sibiului

Protecția Muncii Ocna Sibiului, SSM Ocna Sibiului

Protecția Muncii Ocna Sibiului, SSM Ocna Sibiului

Protecția Muncii Ocna Sibiului a elaborat un set de prevederi incluse în Legea nr.319/2006 privind securitatea și sănătatea în muncă pentru protejarea drepturilor angajaților la locul de muncă. Prevederile variază de la timpul de lucru la normele de sănătate și securitate. Primul ajutor este o parte integrantă a managementului siguranței oricărei organizații.

Protecția Muncii Ocna Sibiului și Evaluarea riscurilor Ocna Sibiului

Siguranța angajaților la locul de muncă este una dintre problemele prioritare ale codului muncii. Sunt prevăzute diverse prevederi de siguranță în funcție de tipul de industrie și tipul de muncă. Fiecare loc de muncă, care are un număr mare de angajați sau unde este posibilă vătămarea corporală, trebuie să angajeze un manager de siguranță.

Auditurile de siguranță de rutină efectuate în orice organizație se bazează în mare parte pe cercetările făcute de Protecția Muncii Ocna Sibiului. În calitate de auditor de siguranță, firma noastră se asigură că sunt îndeplinite condițiile de securitate și sănătate la locurile de muncă.

În conformitate cu legislația SSM, angajatorii trebuie să fie pregătiți să facă față oricăror urgențe medicale. Una dintre cele mai importante prevederi în pregătirea pentru situații de urgență este instruirea angajaților în primul ajutor. Auditul de siguranță efectuat de Evaluarea riscurilor Ocna Sibiului înseamnă și pregătirea angajaților în acest domeniu.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Ocna Sibiului

Sănătatea și securitatea angajaților este un subiect foarte discutat. Fiecare proces și echipament posibil dintr-o organizație nu trebuie să reprezinte nicio amenințare pentru sănătatea angajatului. SSM Ocna Sibiului ajută angajatorii să fie pregătiți să facă față oricăror urgențe medicale și să aibă prevederi pentru acestea.

Orice muncitor are dreptul de a se instrui în cadrul fabricii sau de a fi sponsorizat de către fabrică pentru a se instrui, în cazul în care instruirea este oferită pentru sănătatea și securitatea lucrătorului. Protecția Muncii Ocna Sibiului organizează cursuri de prim ajutor adaptate necesităților companiei.

Conform legislației în protecția muncii, fiecare fabrică trebuie să aibă o trusă de prim ajutor accesibilă și complet echipată. Când dimensiunea companiei este destul de mare, trebuie să aibă o cameră de ambulanță cu provizii pentru asistență și o ambulanță în interiorul unității.

Primiți ajutor de la RSGE Ocna Sibiului

RSGE Ocna Sibiului instruiește angajații în interiorul unității dumneavoastră pentru a obține certificatul de prim ajutor organizațional. Instruirea oferită este conformă cu liniile directoare oferite de normele SSM, în care nu este specificat conținutul cursului pentru instruirea de prim ajutor. Protecția Muncii Ocna Sibiului are linii directoare pentru pregătirea primului ajutor.

Împreună cu certificatul organizațional, fiecare angajat trebuie să fie certificat individual de către instructorul SSM. Instruirea practică este o necesitate pentru a obține certificatul de prim ajutor. Fiecare organizație este liberă să ia cursuri de la oricine sau orice organizație cu cunoștințele și credibilitatea necesare.

Servicii oferite de echipa RSGE Ocna Sibiului

Potrivit RSGE Ocna Sibiului, instruirea de prim ajutor include:

  • Evaluarea accidentului.
  • Tratarea leziunilor minore și majore (ex. tăieturi și fracturi).
  • Condiții medicale (ex. atac de cord și accident vascular cerebral).
  • Condiții de mediu (ex. hipotermie).

Pentru activitățile într-un mediu în care rănile sunt destul de frecvente este nevoie de un antrenament mult avansat. Astăzi, fiecare audit de siguranță necesită un certificat de pregătire în prim-ajutor și o cameră de ambulanță.

Protecția Muncii Ocna Sibiului avertizează asupra problemelor legale dacă are loc vreun accident în interiorul unității. Cunoștințele privind primul ajutor îmbunătățesc capacitatea angajaților de a răspunde în situații de urgență, prin urmare, economisesc companiei mult timp și bani.

Protecția Muncii Ocna Sibiului vă protejează afacerea

Instruirea de prim ajutor trebuie făcută nu doar din motivele legale. Primul ajutor este o abilitate umană pe care toată lumea ar trebui să o cunoască. Salvează literalmente vieți în timpul situațiilor de urgență și nimic nu se apropie mai mult de a salva viața cuiva.

Protecția Muncii Ocna Sibiului instruiește muncitori în primul ajutor și colaborează cu multe companii din Ocna Sibiului. Toți formatorii noștri sunt certificați și antrenăm oameni conform ghidurilor SSM.

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de cursuri de prim ajutor de la SSM Ocna Sibiului!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii