Protecția Muncii Zalău, SSM Zalău

Protecția Muncii Zalău, SSM Zalău

Protecția Muncii Zalău, SSM Zalău

Protecția Muncii Zalău a analizat evoluția cercetărilor în domeniul securității și sănătății în muncă în diferite companii din Zalău. Pentru evaluarea riscurilor este nevoie de identificarea și analiza riscurilor, așa cum se precizează în literatura tradițională de management al riscului.

Protecția Muncii Zalău și Evaluarea riscurilor Zalău

Conform Protecția Muncii Zalău, prevenirea riscurilor constă în răspuns și control. Pentru a evidenția importanța stabilirii obiectivelor și a învățării organizaționale în timp, se adaugă doi pași anteriori și unul final.

 • Reglementarea este inclusă pentru a sublinia importanța politicilor corporative emise de companii, pe de o parte, și a legilor și standardelor emise de agențiile publice, pe de altă parte.
 • Formarea și educația în domeniul protecției muncii reflectă impactul pe care pașii anteriori îl au asupra persoanelor implicate în cazul în care trebuie să aibă loc o îmbunătățire.
 • Analiza accidentelor este necesară pentru a investiga cauza accidentelor. Astfel, pot fi învățate lecții despre cauze, iar alte accidente pot fi evitate în viitor. Evident, acest pas este omis dacă nu are loc niciun accident.

Scopul specialiștilor din cadrul Evaluarea riscurilor Zalău nu a fost să dezvolte studii cantitative și statistice, ci să definească tendințele cronologice în cercetare, folosind măsuri de siguranță demne de urmat pentru a știi care sunt principalele repere.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Zalău

Procedeul de analiza riscului a fost dezvoltat de SSM Zalău luând în considerare mai multe aspecte. În principal, cercetarea trebuie să aibă suficiente detalii calitative din alte evaluări. În afară de asta, gradul de pericol este stabilit și în funcție de evaluarea făcută pentru același tip de incident din alte companii.

Pentru tema evaluării riscurilor, Protecția Muncii Zalău propune o formulare de cuantificare a riscurilor. Se bazează pe trei factori care definesc riscul: probabilitatea producerii accidentului, expunerea personalului la risc și consecințele accidentului (sau gravitatea).

Astfel, au fost identificate trei linii de bază de cercetare: managementul securității și sănătății în muncă, cuantificarea riscului profesional prin modelare și cuantificarea riscului prin analiza probabilității.

Primiți ajutor de la RSGE Zalău

În funcție de pericolele la locul de muncă, este posibil să fie necesar ca RSGE Zalău să creeze programe de siguranță suplimentare, care depind de activitatea prestată. Șabloanele de aplicații sunt elaborate pentru a vă ajuta să preveniți accidentările costisitoare la locul de muncă și să mențineți lucrătorii în activitate.

În funcție de pericolele de la locul de muncă, lucrătorii ar putea fi nevoiți să folosească echipament individual de protecție (EIP). Echipamentul personal de protecție este purtat pentru a proteja ochii, fața, capul, corpul, brațele, mâinile și picioarele de pericole.

Înainte ca EIP să fie utilizat, Protecția Muncii Zalău recomandă angajatorilor:

-efectuarea unei evaluări a EIP pentru a identifica pericolele;

-stabilirea echipamentelor adecvate activității;

-asigurarea de programe de instruire a muncitorilor pentru a asigura utilizarea și întreținerea corectă a echipamentelor de protecție.

Servicii oferite de echipa RSGE Zalău

RSGE Zalău oferă consultanță pentru identificarea nevoilor de echipamente individuale de protecție, dar și de echipamente pentru stingerea incendiilor. Firma noastră lucrează doar cu echipamente SSM omologate și produse în România.

EIP trebuie să fie incluse în Programul de prevenire a accidentelor din fiecare unitate de lucru. Exemplele de EIP includ următoarele:

 • Căciuli de protecție.
 • Ochelari pentru protecția ochilor și ecranele faciale.
 • Căști de protecție împotriva zgomotului și a auzului.
 • Aparate respiratoare. Pentru utilizarea aparatului respirator este necesar un program de protecție a căilor respiratorii.
 • Veste de înaltă vizibilitate și veste balistice.
 • Sisteme de protecție împotriva căderii.
 • Mănuși de protecție.
 • Pantofi cu vârf de oțel și cizme de siguranță.

Protecția Muncii Zalău vă protejează afacerea

Fiecare angajator din Zalău este obligat să creeze un program scris de prevenire a accidentelor pentru a aborda pericolele de securitate și sănătate la locul lor de muncă. Protecția Muncii Zalău vine în ajutorul lor cu programe de siguranță adaptate nevoilor companiilor.

Identificarea pericolelor este primul pas către crearea unui astfel de program. Sunt folosite resurse, cum ar fi analiza pericolelor la locul de muncă sau noțiunile de bază privind pericolele la locul de muncă. Alte instrumente includ șabloane de program care necesită personalizare pentru a îndeplini cerințele.

Consultați pagina de internet a SSM Zalău pentru a solicita oferta de echipamente de protecție la prețuri competitive!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii