Protecția Muncii Ploiești, SSM Ploiești

Protecția Muncii Ploiești, SSM Ploiești
Protecția Muncii Ploiești, SSM Ploiești

Protecția Muncii Ploiești se angajează să protejeze securitatea și sănătatea lucrătorilor din companiile din zona dumneavoastră.

Despre industria de rafinare a petrolului se știe că a făcut investiții semnificative în programe, instruire, standarde și practici și echipamente de lucru care au condus la îmbunătățirea performanței în siguranță la locul de muncă și a proceselor.

Aceste investiții continuă ca parte a efortului general de îmbunătățire continuă a industriei.

Protecția Muncii Ploiești și Evaluarea riscurilor Ploiești

Protecția Muncii Ploiești subliniază că securitatea este responsabilitatea tuturor. Cu toții trebuie să înțelegem riscurile cu care ne confruntăm și să acționăm pentru a ne asigura că suntem în siguranță.

Liderii sunt responsabili pentru protejarea oamenilor și a afacerilor prin identificarea, înțelegerea și acționarea continuă pentru a reduce riscurile de securitate.

Toți angajații joacă un rol în a fi vigilenți, în conformitate cu cerințele de securitate în orice moment și în raportarea incidentelor și preocupărilor.

Evaluarea riscurilor Ploiești are o abordare a securității și sănătății muncii care acoperă trei discipline: securitatea fizică, securitatea informațiilor și securitatea personalului.

Aceste trei discipline lucrează împreună și creează un regim puternic, fiecare protejând împotriva punctelor slabe ale următoarei, oferind un amestec de descurajare și detecție. Specialiștii în SSM ai Protecția Muncii Ploiești conduc spre dezvoltarea unei culturi puternice de securitate și sănătate.

SSM Ploiești se concentrează pe prevenirea vătămărilor personale, a bolilor legate de muncă și a accidentelor majore, iar obiectivul de zero accidentări a devenit parte din modul în care gândim și lucrăm, cu un accent puternic pe îmbunătățire continuă a măsurilor SSM.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Ploiești

Rafinăriile și uzinele au nevoi specializate de securitate la incendiu. SSM Ploiești susține cu tărie principiile de prevenire a incendiilor ca elemente pentru protecția personalului și a proprietății în industria petrolieră.

Programele noastre de prevenire oferă cele mai eficiente mijloace de asigurare a siguranței personalului.

Protecția Muncii Ploiești oferă colaboratorilor săi posibilitatea de a împărtăși informații și a dezvolta standarde din industrie pentru a promova programele de siguranță și prevenirea pierderilor. În prezent, firma noastră menține standarde de siguranță și protecție împotriva incendiilor și practici recomandate.

O bună securitate începe cu comportamentul și acțiunile fiecăruia dintre noi, cum gândim și acționăm în fiecare zi la serviciu sau acasă. Fiind conștienți și gândindu-ne la rutinele și acțiunile noastre zilnice, toți angajații contribuie la securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Primiți ajutor de la RSGE

Membrii companiilor care operează în rafinării și fabrici susțin misiunea de a promova practici sigure, sănătoase, eficiente și ecologice, în special atunci când se referă la siguranța muncii.

Când sarcini precum intrarea în spații închise sau lucrul la înălțime sunt finalizate, trebuie luată o precauție suplimentară.

Prin intermediul Protecția Muncii Ploiești, se oferă membrilor posibilitatea de a împărtăși informații și a dezvolta standarde din industrie pentru a promova cele mai bune practici pentru aceste locuri de muncă critice, precum și pentru altele, toate pentru a se asigura că angajații sunt în siguranță și mediul este protejat.

Pe lângă dezvoltarea programelor comunitare specifice de sănătate, operatorii sunt sfătuiți să investească în construirea infrastructurii de asistență medicală în zone în care adesea există o capacitate oficială mică sau deloc pentru a satisface nevoile de îngrijire a sănătății ale lucrătorilor, familiilor acestora și comunităților în general.

Pe durata vieții unui rafinării și chiar și după închidere, RSGE acordă sprijin pentru infrastructură, care poate include spitale, clinici, resurse de educație pentru sănătate, personal și echipamente de răspuns în situații de urgență, medici, asistente și igieniști.

Servicii oferite de echipa RSGE

Companiile colaboratoare ale RSGE se angajează să desfășoare afaceri într-o manieră care să protejeze securitatea și sănătatea angajaților lor, a altor persoane implicate în operațiunile lor, a clienților și a publicului.

Siguranța proceselor face parte din managementul siguranței și se concentrează pe preocupările legate de pericolele majore care afectează siguranța muncii, produce daune mediului și pierderi în afaceri.

Scopul managementului siguranței procesului este de a dezvolta sisteme și proceduri ale instalației pentru a preveni emisiile nedorite care se pot aprinde și pot provoca efecte toxice, incendii locale sau explozii.

Protecția Muncii Ploiești pregătește organizațiile de răspuns în situații de urgență, fiind întotdeauna într-o stare de pregătire. Dacă are loc un incident, obiectivele noastre și ale angajatorilor cele mai importante sunt salvarea de vieți și minimizarea daunelor aduse securității și sănătății în muncă.

Protecția Muncii Ploiești vă protejează afacerea

Capacitatea de a menține oamenii, activele și operațiunile în siguranță împotriva amenințărilor rău intenționate este un factor prioritar pentru specialiștii Protecția Muncii Ploiești pentru a ajuta angajatorii să aibă o afacere de succes.

Nerespectarea măsurilor de securitate ar putea duce la rănirea muncitorilor din sectorul rafinăriilor de petrol, deteriorarea instalațiilor de lucru, pierderea producției sau a informațiilor sau, în cel mai rău caz, pierderea vieților angajaților.

Solicitați oferta SSM Ploiești pentru a beneficia de asistență în caz de urgență sau control, iar companiile să fie în siguranță tot timpul!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii