Protecția Muncii Prahova, SSM Prahova

Protecția Muncii Prahova, SSM Prahova

Protecția Muncii Prahova, SSM PrahovaProtecția Muncii Prahova abordează securitatea și sănătatea la locul de muncă în sectorul petrolului și gazelor. Această activitate presupune provocări unice, și necesită o infrastructură autosuficientă cu securitate adecvată și îngrijire medicală de urgență. Credem că toate accidentele legate de oameni, mediu și bunuri pot fi prevenite.

Protecția Muncii Prahova și Evaluarea riscurilor Prahova

Evaluarea riscurilor Prahova se implică în analiza riscurilor apărute la siguranța fizică, a informațiilor și a personalului companiilor din industria de petrol și gaze.

  • Siguranța fizică

Siguranța oamenilor și integritatea operațiunilor sunt prioritatea noastră principală. Măsurile de securitate fizică sunt concepute pentru a proteja personalul, pentru a preveni accesul neautorizat la facilități, echipamente SSM și documente, și pentru a proteja împotriva interceptării, sabotajului, daunelor și furtului.

  • Securitatea informațiilor

Securitatea informațiilor este procesul de protejare a confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor. Protecția Muncii Prahova are o abordare bazată pe risc a securității informațiilor, concentrându-se pe oameni, procese și tehnologie.

  • Securitatea personalului

Securitatea personalului protejează împotriva celor care exploatează accesul lor legitim la activele companiei în scopuri neautorizate. De la prevenirea rănilor până la menținerea personalului în cadrul unității, capacitățile Protecția Muncii Prahova asigură angajatorii că bunăstarea oamenilor este protejată.

Lucrăm pentru a crește standardele de siguranță în operațiunile de  foraj, pentru a reduce costurile medicale, a îmbunătăți performanța protecției muncii și a vă maximiza productivitatea.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Prahova

SSM Prahova se concentrează pe prevenirea vătămărilor personale, a bolilor legate de muncă și a accidentelor majore, iar obiectivul de zero accidentări a devenit parte din modul în care gândim și lucrăm, cu un accent puternic pe îmbunătățirea continuă. Avem așteptări clare și ferme de a înregistra și urmări toate incidentele.

Pentru a identifica și a atenua cauzele fundamentale, cele mai grave incidente sunt întotdeauna investigate pentru a asigura învățarea. În Protecția Muncii Prahova, ne propunem să dezvoltăm în mod continuu o cultură proactivă în care operarea sigură și securizată este încorporată în tot ceea ce facem.

Orice operator de activități de explorare, instalații de petrol și gaze, rafinării, centrale de gaze și parcuri eoliene se confruntă cu o serie de riscuri potențiale. Accentul strategic de a fi „întotdeauna în siguranță” este ghidat de angajamentul inginerilor Protecția Muncii Prahova de a preveni daunele aduse oamenilor, mediului și comunităților din care facem parte.

Primiți ajutor de la RSGE Prahova

O componentă cheie în această activitate este angajamentul pe termen lung în câteva domenii prioritare principale. RSGE Prahova a definit priorități la nivel de companie pentru a asigura armonizarea și o abordare aliniată a strategiei SSM.

Protecția Muncii Prahova definește măsurile de protecția muncii prioritare și acțiunile asociate pentru a asigura o concentrare comună mai puternică asupra provocărilor principale. Împărtășim subiectele noastre principale cu industria, acordând prioritate prevenirii accidentelor majore, rănirilor personalului, căderii obiectelor și efectelor negative asupra sănătății.

Învățarea și urmărirea după incidente sunt esențiale pentru a îmbunătăți cultura siguranței, iar colaborarea strânsă cu colegii și furnizorii SSM Prahova este crucială pentru performanță în industria de petrol și gaze.

Servicii oferite de echipa RSGE Prahova

Scopul colaborării societăților cu Protecția Muncii Prahova este acela de a consolida cultura de siguranță a industriei și de a lucra împreună pentru a evita accidentele majore și pentru a evita rănile și incidentele nedorite la locurile de muncă.

Un mediu de lucru bun este esențial pentru sănătatea angajaților, siguranța operațională și implicarea angajaților. RSGE Prahova se asigură că nu există bariere pentru a preveni expunerile dăunătoare.

Departamentul nostru de medicina muncii acordă îngrijiri medicale de înaltă calitate și ne asigurăm că sănătatea este o parte integrantă a răspunsului nostru în caz de urgență și a abordării impactului social.

Protecția Muncii Prahova vă protejează afacerea

În Protecția Muncii Prahova, securitatea este o capacitate organizațională care permite obiectivele corporative prin protejarea oamenilor, a activelor și a operațiunilor noastre.

Serviciile medicale acordate de medicii de medicina muncii ai SSM Prahova ajută angajatorii să aibă muncitori sănătoși. Acoperirea acestor servicii este oferită oriunde este nevoie și toți angajații noștri lucrează la aceleași practici comune.

Cel mai mare beneficiu obținut de companii din colaborarea cu specialiștii Protecția Muncii Prahova a fost evitarea de amenzi SSM legate de medicina muncii care pot ajunge cumulativ la peste 100.000 de lei.

Nu ezitați să ne contactați pentru a preveni penalizările pentru nerespectarea legislației de securitate și sănătate în muncă!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Prahova:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii