Protecția Muncii Slatina, SSM Slatina

Protecția Muncii Slatina, SSM Slatina

Protecția Muncii Slatina, SSM Slatina

Protecția Muncii Slatina a făcut cercetări în industria aluminiului și a constatat că activitatea este periculoasă atât pentru muncitori, cât și pentru comunitate. Pericolele pulmonare sunt semnificativ mai mari la lucrătorii care sunt expuși continuu la gaze și poluanți mai mult de 8 ore/zi.

Protecția Muncii Slatina și Evaluarea riscurilor Slatina

Controlul pericolelor în industria aluminiului este efectuat de Evaluarea riscurilor Slatina și implică formele clasice de controale la locul de muncă, adică controale de inginerie, practici administrative sau de lucru și echipamente de protecție individuală (EIP).

Cu potențialul de expunere ridicată la fluoruri, alte gaze și particule, controlul principal este prin ventilația locală prin evacuare. Camerele de prelucrat aluminiu pot avea o hotă completă deasupra celulei. În încăperile de pre-coacere, ventilația locală de evacuare elimină gazele și particulele, într-o locație îndepărtată, unde are loc spălarea umedă sau uscată.

Protecția Muncii Slatina cercetează controlul pericolelor prin practicile de muncă ce implică rotația lucrătorilor în diverse locuri de muncă, sarcini și timpi scurți de ședere atunci când este necesar să se lucreze în imediata apropiere a camerelor de turnare.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Slatina

Adesea, încăperile de turnare au controale secundare ale emisiilor, cum ar fi ventilația naturală, pentru a reduce contaminanții din aer și, în general, pentru a răci camera. În încăperile moderne, șoferii de macara lucrează de obicei în cabine complet închise și cu aer filtrat deasupra liniilor de turnare.

SSM Slatina încurajează aceste proceduri deoarece reduc foarte mult expunerea la orice praf și gaze care nu au fost captate de sistemul de ventilație primar. Numeroase dispozitive mecanice de ridicare sunt folosite pentru a lucra cât mai de la distanță din metalul fierbinte și din baie. Acestea reduc probabilitatea de manipulare manuală și leziuni ale posturii muncitorilor.

Protecția Muncii Slatina se consideră responsabilă pentru gestionarea conformității cu sistemele de management ale companiilor și cultivarea gradului de conștientizare a securității și sănătății în muncă, pentru a aduce cele mai bune programe de instruire.

Primiți ajutor de la RSGE Slatina

Monitorizarea medicală a lucrătorilor din industria de aluminiu este efectuată de medicii de medicina muncii din cadrul RSGE Slatina, dar această metodă nu trebuie să fie văzută ca o alternativă pentru reducerea pericolelor la locul de muncă.

Cele mai utile aspecte ale unei astfel de monitorizări medicale ar include un chestionar de simptome respiratorii, spirometrie sau debite expiratorii de vârf și măsurarea răspunsului căilor respiratorii. Acest lucru ar trebui să ofere, de asemenea, o oportunitate de monitorizare a informațiilor despre astmul bronșic, măsurile de control și utilizarea corectă a EIP.

Aparatele respiratorii pot fi măști de praf de unică folosință impregnate cu alumină activată/cărbune, mașini de protecție cu filtru pe jumătate sau pe toată fața sau respiratorii cu purificare a aerului, în funcție de tehnologia, sarcinile și nivelul de contaminanți implicați.

Echipamentele de protecție pentru lucrătorii din industria de aluminiu pot include protecție respiratorie, salopete, dopuri pentru urechi sau măști, mănuși, ghete, cizme de siguranță, măști de protecție și protecție pentru ochi.

Protecția Muncii Slatina dispune de o ofertă variată de echipamente de protecție, de la căști și mănuși până la veste, pantaloni de lucru sau încălțăminte de protecție. Odată cu achiziția echipamentelor, angajații noștri oferă consultanță pentru identificarea nevoilor clienților noștri.

Servicii oferite de echipa RSGE Slatina

RSGE Slatina include o evaluare a riscurilor pentru ideile muncitorilor la locurile de muncă în urma căreia sunt stabilite măsurile de protecție găsite. Proiecte care să îmbunătățească condițiile de muncă făcând ceva nou și oferind schimbări reale.

Protecția Muncii Slatina a elaborat cel mai eficient proiect depus, conceput pentru a elimina pericolele din liniile de reducere (unde ingredientele brute sunt topite într-o oală gigantică înainte ca aluminiul să fie sifonat cu aer).

Noul standard internațional în domeniul SSM oferă organizațiilor un cadru pentru îmbunătățirea siguranței angajaților, reducerea riscurilor la locul de muncă și crearea unor condiții de muncă mai bune și mai sigure.

Protecția Muncii Slatina vă protejează afacerea

Protecția Muncii Slatina organizează pentru muncitori programe de instruire serioase și constructive, cu evaluări puternice și instructori specializați în domeniul securitate și sănătate la locul de muncă.

Absolvirea cursurilor organizate de SSM Slatina dezvăluie adevăratele capacități ale angajaților, iar instrumentele folosite sunt utile pentru a măsura progresul lor. Evaluarea atentă a schimbărilor făcute în zona de lucru demonstrează îmbunătățirea măsurilor SSM la locurile lor de muncă după terminarea cursurilor.

Contactați Protecția Muncii Slatina pentru ca angajații să beneficieze de instruire inițială și să dețină actele necesare, completate corect, pentru o bună desfășurare a activităților!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii