Protecția Muncii Urziceni, SSM Urziceni

Protecția Muncii Urziceni, SSM Urziceni

Protecția Muncii Urziceni, SSM Urziceni

Protecția Muncii Urziceni a constatat că o parte a forței de muncă lucrează în industria materialelor plastice. De aceea, există diverse preocupări legate de securitate și sănătate, de la fabricarea materiilor prime până la prelucrarea materialelor plastice.

Protecția Muncii Urziceni și Evaluarea riscurilor Urziceni

Misiunea Protecția Muncii Urziceni este aceea de a preveni accidentările, bolile și decesele legate de muncă. O modalitate prin care firma noastră îndeplinește această misiune este prin dezvoltarea și aplicarea standardelor care abordează pericolele la locurile de muncă.

Este probabil ca lucrătorii fabricilor să îndeplinească sarcini care îi expun la riscuri, de exemplu, utilizarea de echipamente de protecție, a utilajelor sau a lucrului la înălțime. În calitate de angajator trebuie să țineți cont de sarcinile sau activitățile de muncă recomandate de Evaluarea riscurilor Urziceni și să luați în considerare:

-cine ar putea fi rănit;

-cum ar putea fi vătămați muncitorii;

-ce măsuri SSM aveți în prezent pentru a preveni acest lucru;

-dacă aceste măsuri sunt suficiente pentru a împiedica rănirea oamenilor.

Acest proces se numește evaluarea riscului. În cazul în care aveți mai mulți angajați, evaluarea riscurilor este disponibilă în format scris. Gestionarea riscurilor pentru afacerea dumneavoastră oferă o imagine de ansamblu bună asupra managementului și evaluării riscurilor. Aceste informații vă pot ajuta să vă completați propriile evaluări ale riscurilor:

  • Controlul riscurilor la locul de muncă.
  • Studii de caz de evaluare a riscurilor.
  • Implicarea lucrătorilor în luarea deciziilor referitoare la securitate și sănătate în muncă.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Urziceni

Securitatea și sănătate simplificate înseamnă elementele de bază pentru orice afacere și oferă îndrumări de bază pentru siguranța muncitorilor care sunt aplicabile în toate industriile, inclusiv aspecte precum evaluarea riscurilor, declarațiile de politică de securitate și sănătate și implicarea forței de muncă.

Toți angajatorii este bine să aibă planuri în vigoare pentru a gestiona protecția muncii. Implicarea lucrătorilor este o parte importantă a gestionării măsurilor de protecție. Lucrătorii sunt adesea cei mai indicați pentru a înțelege riscurile și pentru a ajuta la găsirea soluțiilor.

Ei pot estima dacă unele soluții nu funcționează în modul în care a fost planificată. Pe lângă informațiile de pe site-ul Protecția Muncii Urziceni, paginile de implicare a lucrătorilor conțin și informații utile. Prin implicarea lucrătorilor, puteți acționa împreună pentru a reduce accidentele și cazurile de boală la locul de muncă.

Primiți ajutor de la RSGE Urziceni

Mulți lucrători nu sunt conștienți de potențialele pericole din mediul lor de lucru, ceea ce îi face mai vulnerabili la răniri. RSGE Urziceni utilizează următoarele referințe pentru a recunoaște și controla pericolele la locul de muncă care pot fi prezente în industria materialelor plastice:

  • Alunecări și căderi cauzate de peleți și mărgele de plastic.

Alunecările și căderile sunt una dintre cauzele majore ale accidentelor în industria materialelor plastice. Ele apar frecvent și se întâmplă atunci când vă așteptați mai puțin. Suprafețele de mers care au granule sau mărgele de rășină vărsate oferă o tracțiune minimă datorită naturii alunecoase a peletelor sau mărgelelor și supune lucrătorii la alunecări și căderi.

Apariția alunecărilor și căderilor și amploarea rănilor cauzate de acestea pot fi reduse la minimum prin siguranță adecvată și bune practici de întreținere. Protecția Muncii Urziceni identifică și corectează condițiile nesigure pentru a preveni alunecările și căderile din granule sau mărgele de rășină vărsate.

Servicii oferite de echipa RSGE Urziceni

În cadrul industriilor plastice, RSGE Urziceni confirmă că manipularea manuală este o activitate comună. Sarcinile variază de la umplerea buncărelor cu produs brut până la mutarea produselor finite din plastic sau a deșeurilor balotate.

În industrie, nu greutatea produsului este neapărat o problemă atunci când se efectuează manipularea manuală, ci și dimensiunea și forma materialelor manipulate pot fi cele care o fac dificilă și periculoasă.

Recomandările Protecția Muncii Urziceni privind operațiunile de manipulare manuală spun că trebuie să încercați să evitați sarcinile de manipulare manuală care ar putea provoca vătămări. Uneori, o mică schimbare a practicilor de lucru sau a amenajării locului de muncă poate însemna că unele sarcini manuale periculoase de manipulare pot fi oprite cu totul.

Protecția Muncii Urziceni vă protejează afacerea

Acolo unde nu este posibil să evitați manipularea manuală, ar trebui să evaluați sarcinile care ar putea provoca vătămări (denumite sarcini periculoase de mutare și manipulare).

Ideea evaluării este de a identifica modalități prin care riscul sarcinilor periculoase de manipulare manuală poate fi redus. SSM Urziceni indică utilizarea echipamentelor de ridicare pentru a reduce cantitatea de ridicare pe care o fac muncitorii.

Obțineți evaluarea riscurilor de la Protecția Muncii Urziceni pentru o bună analiză a sarcinilor, a angajaților și pentru protecția mediului!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii