Protecția Muncii Bolintin-Vale, SSM Bolintin-Vale

Protecția Muncii Bolintin-Vale, SSM Bolintin-Vale

Protecția Muncii Bolintin-Vale, SSM Bolintin-Vale

Protecția Muncii Bolintin-Vale vine în sprijinul angajatorilor care plătesc pe săptămână sume considerabile în costuri directe de compensare a lucrătorilor. Costurile directe includ daune materiale, costuri medicale, costuri de reabilitare și plăți efectuate către angajații răniți pentru câștigurile pierdute.

Protecția Muncii Bolintin-Vale și Evaluarea riscurilor Bolintin-Vale

De fiecare dată când are loc un accident la locul de muncă, Protecția Muncii Bolintin-Vale efectuează o anchetă. Motivul principal al unei investigații este stabilirea cauzei accidentului. Acest proces ajută și la stabilirea dacă angajații implicați au respectat politicile de siguranță stabilite.

Odată ce coordonatorii noștri de siguranță termină investigațiile privind accidentele, își raportează constatările și lucrează cu supraveghetorii și angajații pentru a dezvolta planuri de prevenire a accidentelor similare. Coordonatorul de siguranță are și un rol în implementarea planului și monitorizarea rezultatelor.

Efectuarea inspecțiilor de siguranță de către Evaluarea riscurilor Bolintin-Vale ajută la identificarea pericolelor de la locul de muncă și la corectarea lor înainte ca acestea să provoace accidente. Specialiștii noștri efectuează aceste inspecții în colaborare cu managerii și supraveghetorii.

Inspecțiile de siguranță pot ajuta Protecția Muncii Bolintin-Vale să determine dacă angajații folosesc practici de siguranță nesigure și dacă au nevoie de mai multă instruire.

În timpul unei inspecții sunt căutate pericole, cum ar fi uși de incendiu încuiate, ieșiri blocate, podele umede și gresie desfăcută. Acesta este un moment bun pentru a vă asigura că trusele de prim ajutor sunt bine aprovizionate și că stingătoarele sunt ușor accesibile pentru angajați.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Bolintin-Vale

Angajatorii suportă costuri pentru recrutarea și instruirea persoanelor care să înlocuiască lucrătorii răniți. Companiile angajează coordonatori de siguranță pentru a gestiona activitățile menite să reducă riscul de accidente și să scadă aceste costuri legate de siguranță.

SSM Bolintin-Vale lucrează cu directori, supraveghetori și angajați pentru a crea politici care să protejeze proprietatea angajatorului și să mențină siguranța angajaților.

Aceste politici de siguranță subliniază în mod clar ceea ce se așteaptă de la manageri, supraveghetori și angajați în ceea ce privește siguranța. Politicile de siguranță acoperă subiecte precum procesele de raportare a pericolelor, procedurile de investigare a accidentelor și regulile de bază de siguranță.

Primiți ajutor de la RSGE Bolintin-Vale

Legea nr.319/2006 privind protecția muncii cere angajatorilor să ofere cursuri de siguranță angajaților pe mai multe subiecte. Aceste subiecte includ planuri de prevenire a incendiilor, protecția împotriva incendiilor și comunicarea materialelor periculoase.

Cerințe suplimentare de instruire în materie de siguranță sunt cerute angajatorilor din industriile cu risc ridicat, cum ar fi construcțiile și exploatarea forestieră. Protecția Muncii Bolintin-Vale oferă această instruire și documentează cum fiecare angajat a îndeplinit cerințele.

Un coordonator de siguranță poate, de asemenea, să administreze teste post-formare sau să revizuiască feedback-ul de la angajați. Acest tip de politică ar trebui să indice, de asemenea, dacă un angajator are un comitet de siguranță sau organizează întâlniri regulate de siguranță.

Servicii oferite de echipa RSGE Bolintin-Vale

RSGE Bolintin-Vale solicită angajatorilor să completeze Jurnalul de accidentări și boli legate de muncă. Un coordonator de siguranță trebuie să determine dacă o vătămare sau o boală îndeplinește cerințele de evidență emise de legislația SSM.

Specialiștii în securitate și sănătate în muncă se asigură că sunt completate informațiile relevante pentru fiecare incident. Înregistrările cursurilor de instruire legate de siguranță, rapoartele de accident și alte documente sunt completate și stocate în mod corespunzător.

Deși angajații joacă un rol important în protejarea împotriva pericolelor, este responsabilitatea angajatorilor să respecte reglementările aplicabile și să implementeze controale de pericol pentru a reduce riscul de accidente.

Protecția Muncii Bolintin-Vale vă protejează afacerea

Din statisticile Protecția Muncii Bolintin-Vale rezultă că leziunile muncitorilor au dăunat afacerilor angajatorilor, prin costuri de compensare a lucrătorilor și scăderea productivității.

Angajatorii trebuie să respecte reglementările legislației securității și sănătății în muncă, altfel riscă să fie sancționați cu amenzi SSM. Amenda pentru o încălcare intenționată, pe care angajatorul o comite cu bună știință, variază de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

Pedeapsa pentru o încălcare gravă, definită ca o încălcare cu o probabilitate mare de a provoca vătămări grave sau deces, poate ajunge până la întocmirea de dosare penale. Această sancțiune se aplică dacă angajatorul știa sau ar fi trebuit să cunoască pericolul.

Aflați mai multe informații despre legislația SSM solicitând ajutorul echipei Protecția Muncii Bolintin-Vale!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii