Protecția Muncii Galați, SSM Galați

Protecția Muncii Galați, SSM Galați.
Protecția Muncii Galați, SSM Galați.

Protecția Muncii Galați semnalează în mod special în atenția angajatorilor că pot avea nevoie de sfaturi de specialitate, mai ales pentru riscuri potențial grave sau procese greu de controlat, de la cineva care este competent în domeniul protecției muncii.

Protecția Muncii Galați și Evaluarea riscurilor Galați 

Protecția Muncii Galați amintește angajatorilor că au obligații privind furnizarea și utilizarea echipamentului individual de protecție (EIP) la locul de muncă. EIP este echipament care va proteja utilizatorul împotriva riscului de accidente sau de efecte adverse asupra sănătății.

Evaluarea riscurilor Galați vă pune la dispoziție prin magazinul de profil articole precum căști de protecție, mănuși, protecție pentru ochi, îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate, încălțăminte de siguranță, hamuri de siguranță și echipament de protecție respiratorie.

Chiar și acolo unde au fost aplicate controale tehnice și sisteme sigure de lucru, specialiștii noștri au constatat că unele pericole pot rămâne. Acestea includ leziuni la:

-plămâni, din inhalarea aerului contaminat;

-cap și picioare, din materiale care cad;

-ochi, de la particule zburătoare sau stropi de lichide corozive;

-piele, din contactul cu materiale corozive;

-corp, de la extreme de căldură sau frig.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Galați

Asigurarea locului de muncă include furnizarea de instrucțiuni, proceduri, instruire și supraveghere pentru a încuraja oamenii să lucreze în siguranță și în mod responsabil. SSM Galați recomandă utilizarea echipamentelor de protecție pentru a reduce riscul de pericole.

Angajatorii sunt sfătuiți să folosească EIP doar ca ultimă soluție, după implementarea altor controale (dacă există circumstanțe în care este absolută nevoie, de exemplu, protecția capului pe majoritatea șantierelor), ei trebuie să furnizeze acest lucru angajaților lor gratuit.

Protecția Muncii Galați vă ajută să alegeți cu atenție echipamentul de protecție, iar lucrătorii să fie instruiți să-l folosească în mod corespunzător și să știe cum să detecteze și să raporteze orice defecțiune.

Primiți ajutor de la RSGE

Selectarea și utilizarea echipamentelor de siguranță trebuie făcute în funcție de cine este expus pericolului și la ce, timpul expunerii, gravitatea rănilor pe care muncitorii le pot avea.

La alegerea produselor, furnizorii vă pot sfătui despre care echipamente sunt potrivite riscului rezidual și care îndeplinesc standardul cerut.

RSGE vă ajută să alegeți echipamentul care se potrivește utilizatorului, fiind luate în considerare dimensiunea, potrivirea și greutatea EIP. Dacă utilizatorii ajută la alegerea acestuia, este mai probabil să îl folosească.

Dacă sunt purtate mai multe articole de EIP în același timp, asigurați-vă că acestea pot fi utilizate împreună, de exemplu, purtarea ochelarilor de protecție poate perturba etanșarea unui aparat respirator, provocând scurgeri de aer.

Protecția Muncii Galați oferă programe de instruire muncitorilor despre cum să-l folosească, de exemplu, să scoată mănușile fără a le contamina pielea. Astfel, vor afla de ce echipament este nevoie, când să-l folosească și care sunt limitările sale.

Servicii oferite de echipa RSGE Galați

Angajatorii nu ar trebui să permită niciodată scutiri de la purtarea EIP indiferent de locurile de muncă. RSGE poate verifica în locul angajatorilor și împreună cu furnizorii ce EIP este adecvat pentru fiecare loc de muncă.

Lucrătorii trebuie să le utilizeze în mod corespunzător și să raporteze pierderea sau distrugerea acestora sau orice defecțiune a lor. SSM Galați oferă sfaturi suplimentare despre întreținerea echipamentelor, în calitate de consilier de specialitate, angajatorilor care au îndoieli asupra alegerii lor.

EIP trebuie îngrijit corespunzător și depozitat atunci când nu este utilizat, de exemplu într-un dulap uscat și curat. Dacă este reutilizabil, trebuie curățat și păstrat în stare bună.

RSGE oferă servicii despre folosirea pieselor de schimb potrivite, care se potrivesc cu cele originale, de exemplu filtre respiratorii sau despre menținerea disponibilă a EIP de înlocuire.

Responsabilul cu întreținerea echipamentelor trebuie să efectueze o aprovizionare de costume adecvate de unică folosință care sunt utile pentru locurile de muncă murdare unde costurile de spălătorie sunt mari, de exemplu pentru vizitatorii care au nevoie de îmbrăcăminte de protecție.

Protecția Muncii Galați vă protejează afacerea

Protecția Muncii Galați își asumă răspunderea în locul angajatorilor să monitorizeze și să revizuiască verificarea periodică a utilizării EIP. Semnele de siguranță pot fi utilizate pentru o mai bună îndrumare a muncitorilor pentru purtarea echipamentelor de protecție.

Orice modificări ale echipamentelor, materialelor sau ale metodelor de lucru sunt atent monitorizate de inginerii SSM Galați, pentru ca măsurile de siguranță să fie actualizate periodic.

Protejați-vă afacerile prin colaborarea cu echipa Protecția Muncii Galați!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii