Protecția Muncii Craiova, SSM Craiova

Protecția Muncii Craiova, SSM Craiova

Protecția Muncii Craiova, SSM Craiova

Protecția Muncii Craiova a constatat că, în fiecare an, au loc accidente în care sunt implicate vehicule utilizate la locul de muncă, dintre care unele duc la moartea oamenilor. Vehiculele necorespunzătoare pot fi, de asemenea, dăunătoare mediului de lucru din cauza gazelor de eșapament pe care le pot genera.

Protecția Muncii Craiova și Evaluarea riscurilor Craiova

Oamenii sunt doborâți, alergați sau striviți de părțile fixe ale vehiculelor (de exemplu, vehicule grele de marfă, stivuitoare și tractoare), instalații și remorci. Oamenii cad, de asemenea, din vehicule, fie că se urcă sau coboară, că lucrează la înălțime sau la încărcare și descărcare.

În ceea ce privește expertiza făcută de Evaluarea riscurilor Craiova, peisajul automobilelor a evoluat, iar tehnologii moderne au intrat în vocabularul furnizorilor tradiționali. Astfel de îmbunătățiri ambițioase, în mare, remodelează mediile tradiționale de lucru.

Industria auto a fost una dintre primele care a dezvoltat lanțuri globale de aprovizionare, iar acele lanțuri de aprovizionare au continuat să devină mai complicate. Mai mult decât atât, provocările de siguranță care stau la baza acestor tendințe nu dispar, ci, în schimb, necesită confruntare.

Protecția Muncii Craiova a observat că într-o industrie de automobile, podelele fabricii sunt locuri aglomerate și pline de viață de producție de roboți și echipamente. Acestea conțin utilaje în mișcare și mii de muncitori care lucrează în colaborare.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Craiova

Angajații și lucrătorii din industria auto se confruntă zilnic cu o varietate de pericole. Cele mai des întâlnite sunt:

  • Manipularea manuală, care presupune acțiuni ale lucrătorului de îndoire, atingere, întindere, tragere, ridicare, lucru în poziții înghesuite și mișcări repetitive. Dacă un lucrător se apleacă deasupra unui compartiment motor, el/ea poate menține o postură fixă ​​pentru o perioadă lungă de timp. Folosirea unei forțe excesive cu uneltele de mână poate provoca, de asemenea, răni.
  • A fi lovit de obiecte sau prins între obiecte. În timpul șlefuirii, lucrului sub vehicule și curățării pieselor, particulele emise pot afecta ochii și alte părți ale corpului. Ușile, capotele și alte piese, uneltele și echipamentele pot aluneca sau se pot mișca în timpul lucrului.
  • Alunecări, împiedicări și căderi. Alunecările pot apărea pe podele uleioase și atunci când se lucrează cu părți alunecoase ale vehiculelor. De asemenea, există șanse să vă împiedicați de unelte și echipamente.

Primiți ajutor de la RSGE Craiova

Expunerea la zgomot, vibrații, incendiu și alte condiții periculoase sunt alte pericole întâlnite în industria producătoare de mașini. Zgomotul și vibrațiile pot duce la asurzirea urechilor. Lucrătorii sunt, de asemenea, expuși la substanțe și substanțe chimice periculoase (benzină, solvenți, degresanți, vopsele și alte produse de curățare).

Compania RSGE Craiova a abordat securitatea și sănătatea muncitorilor cu o strategie unică pentru fiecare operație din ciclul de producție. În fiecare unitate, echipa noastră se întâlnește periodic cu angajații și discută despre siguranță, bunăstare, calitate, eficiență și alte valori.

De asemenea, instruirile organizate de firma noastră îi ajută să construiască o cultură a securității și sănătății la nivel de grup, de la bază. În fiecare fabrică există o celulă dedicată antrenamentului de siguranță.

Această încăpere este dotată cu echipamente de protecție individuală, instrucțiuni, diagrame și echipament de antrenament și oferă posibilitatea de a lucra cu sistemele de la prima mână, înainte de a pierde pe planul de producție.

Servicii oferite de echipa RSGE Craiova

Astfel de idei extind acoperirea serviciilor de securitate și sănătate în muncă la toate nivelurile organizațiilor. Companiile, la nivel primar, pot efectua măsuri de control pentru a depista din timp pericolele.

Echipa RSGE Craiova vă oferă servicii de pregătire a angajaților în activități de ridicare și manipulare manuală. Utilizarea dispozitivelor mecanice de schimbare a sarcinii (macarale, palanuri de materiale, stivuitoare de mână și stivuitoare) este o soluție pentru evitarea încărcăturilor incomode.

Sunt făcute recomandări de tipul:

  • Atelierele ar trebui să încurajeze utilizarea echipamentelor individuale de protecție, iar mașinile de șlefuit și cele similare ar trebui să aibă ghiduri de protecție.
  • Rotația lucrătorilor printr-o varietate de sarcini asigură că lucrătorii nu execută sarcini repetitive pentru perioade mai lungi.
  • Dezvoltarea, implementarea și menținerea unui regim de servicii de protecția muncii.
  • Exercițiile de evacuare împotriva incendiilor se efectuează periodic de către RSGE Craiova.

Protecția Muncii Craiova vă protejează afacerea

Siguranța ar trebui învățată încă din prima zi de muncă, chiar înainte ca angajații să aibă șansa de a se familiariza cu procesul real de fabricație. Ar trebui să fie înrădăcinată în mintea fiecărui muncitor care lucrează în industrie.

Siguranța nu este o experiență unică, ci un proces continuu care promite sănătatea și bunăstarea unui individ, implicit creșterea productivității muncii. Protecția Muncii Craiova vă asigură de programe de siguranță actualizate și adaptate după nevoile fiecărei companii.

Solicitați oferta de colaborare, accesând pagina de contact a SSM Craiova!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii