Protecția Muncii Covasna, SSM Covasna

Protecția Muncii Covasna, SSM Covasna

Protecția Muncii Covasna, SSM Covasna

Protecția Muncii Covasna efectuează analiza de risc în unitățile unde în fiecare an mor oameni sau sunt grav răniți în accidente care implică transportul la locul de muncă. Accidentele care nu implică vătămări corporale pot duce la daune ale proprietăților, instalațiilor și echipamentelor sau vehiculului însuși.

Protecția Muncii Covasna și Evaluarea riscurilor Covasna

Siguranța vehiculelor legate de muncă înseamnă gestionarea pericolelor și riscurilor asociate activităților de muncă ce implică vehicule și echipamente mobile. Aceasta include riscurile pentru angajatori, persoane care desfășoară activități independente, angajați și membri ai publicului.

Evaluarea riscurilor Covasna implementează măsuri de securitate și sănătate în muncă ce cuprind atât siguranța transportului la locul de muncă, cât și siguranța rutieră legată de muncă.

Siguranța transportului la locul de muncă depinde de gestionarea pericolelor și riscurilor asociate cu orice vehicul sau echipament mobil care este utilizat de către un angajator, angajat, persoană care desfășoară activități independente sau un vizitator într-un loc de muncă fix sau temporar, dar exclude siguranța rutieră legată de muncă.

Protecția Muncii Covasna gestionează pericolele și riscurile pentru persoanele implicate sau afectate de conducerea muncii sau activitățile de muncă pe sau în apropierea unui drum.

Conducerea la locul de muncă implică un risc nu numai pentru șoferi, ci și pentru colegii de muncă și membrii publicului, cum ar fi pietonii și alți utilizatori ai drumului.

În calitate de angajator sau persoană care desfășoară activități independente, trebuie, prin lege, să gestionați riscurile care pot apărea atunci când dumneavoastră sau angajații conduceți pentru muncă.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Covasna

Transportul la locul de muncă implică utilizarea vehiculelor și a instalațiilor/mașinilor mobile în limitele unui loc de muncă, inclusiv locuri de muncă temporare, cum ar fi șantierele de construcții. Foarte puține locuri de muncă nu întâlnesc o formă de transport la locul de muncă.

În această categorie, SSM Covasna include o gamă largă de vehicule, de la vehicule obișnuite, cum ar fi mașini, camionete de livrare, vehicule mari de marfă și stivuitoare, până la manipulatoare de containere mai rar întâlnite și poduri de cauciuc pentru cauciuc.

SSM Covasna a depistat cauzele accidentelor în controlul slab al managementului, care implică o incapacitate de a asigura sau menține un loc de muncă sigur, un vehicul sigur, un șofer sigur și/sau sisteme de lucru sigure. Cu practici adecvate și eficiente de management al siguranței, riscurile de transport la locul de muncă pot fi controlate.

Primiți ajutor de la RSGE Covasna

RSGE Covasna întocmește planuri de acțiune pentru siguranța vehiculelor legate de muncă, menite să influențeze o reducere a numărului de persoane care sunt ucise, rănite grav sau care suferă de boală ca urmare a utilizării vehiculelor la locul de muncă sau pe drum.

Firma noastră își propune să vă ajute să înțelegeți mai bine cum să protejați lucrătorii de riscurile vehiculelor la locul de muncă. În cazul călătoriilor efectuate într-un vehicul pus la dispoziție de un angajator, cum ar fi o furgonetă, un jeep sau o flotă de mașini, angajatorul are datoria de a asigura siguranța angajaților care utilizează vehiculul.

Angajatorii sunt sfătuiți de RSGE Covasna să aibă politici și proceduri adecvate pentru a asigura siguranța atunci când angajații conduc un vehicul asigurat de muncă sau când conduc propriul vehicul pentru muncă.

Servicii oferite de echipa RSGE Covasna

Încărcăturile nesigure provoacă accidente la locul de muncă și pe drum. De aceea, nicio scuză nu este valabilă pentru încărcăturile nesigure. În fiecare an, accidentele de încărcare, descărcare și schimbarea încărcăturii rănesc sute de oameni și costă afaceri de milioane în bunuri avariate, vehicule avariate și timp de lucru pierdut.

S-au înregistrat accidente care au implicat operațiuni de încărcare, descărcare și asigurare a încărcăturii raportate către RSGE Covasna cu ocazia evaluării riscurilor în diferite întreprinderi. Aceste accidente au implicat lucrători sau membri ai publicului loviți de obiecte care cădeau, lucrătorii căzuți din vehicule sau alunecarea și împiedicarea în zonele de încărcare.

Multe dintre aceste accidente s-au soldat cu decesul unor persoane. Restul accidentelor s-au soldat cu răni care au dus la absențe substanțiale de la locul de muncă.

Protecția Muncii Covasna vă protejează afacerea 

Lucrul pe sau în apropierea unui drum este o activitate de muncă desfășurată pe sau în apropierea unui drum și include siguranța celor care lucrează la întreținerea drumurilor și a mobilierului stradal, a gardienilor de circulație, a inginerilor, a personalului serviciului de urgență, a utilizatorilor și a membrilor drumului.

Angajatorii nu pot controla direct condițiile drumului, dar pot promova și influența comportamentul și acțiunile de conducere în siguranță ale angajaților lor. Aici intervine Protecția Muncii Covasna, oferind planuri de siguranță pentru toți cei implicați în transportul muncitorilor către locurile de muncă.

Solicitați oferta specialiștilor noștri pentru ca activitățile de conducere spre locurile de muncă să fie conforme cu siguranța rutieră!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Covasna:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii