Protecția Muncii Năvodari, SSM Năvodari

Protecția Muncii Năvodari, SSM Năvodari
Protecția Muncii Năvodari, SSM Năvodari

Protecția Muncii Năvodari a constatat că mediul de lucru găsit în manipularea mărfurilor maritime expune angajații la un risc mai mare de rănire decât este pentru majoritatea celorlalte industrii.

SSM Năvodari abordează acele pericole reprezentate de metodele de manipulare a mărfurilor mai moderne și mai sofisticate.

Protecția Muncii Năvodari și Evaluarea riscurilor Năvodari

Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, autoritatea competentă în domeniul SSM, a revizuit Reglementările de securitate și sănătate în muncă și acele secțiuni paralele ale standardelor pentru terminalele maritime.

Evaluarea riscurilor Năvodari respectă regulile care se referă la manipularea mărfurilor și la activitățile conexe desfășurate la bordul navelor și la operațiunile de la uscat la terminalele maritime.

Documentele legislației SSM conțin cerințe pentru testarea anumitor tipuri specifice de dispozitive de ridicare a mărfurilor și echipamentelor auxiliare asociate și a altor echipamente de manipulare a mărfurilor. Protecția Muncii Năvodari dă exemplu:

-transporturile și camioanele industriale;

-accesul la nave;

-pătrunderea în atmosferă periculoasă;

-suprafețele de lucru;

-utilizarea echipamentului individual de protecție;

-abordarea operațiunilor specializate de transport maritim, cum ar fi mărfuri în containere, exploatare forestieră.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Năvodari

Principalele pericole pe care le abordează SSM Năvodari sunt rănile și decesele asociate cu echipamentul de ridicare a mărfurilor, transferul mărfurilor pe vehicule, manipularea manuală a mărfurilor și expunerea la atmosferă periculoasă.

Această regulă finală oferă continuitate industriilor de manipulare a mărfurilor, deoarece se adresează atât metodelor mai convenționale și dovedite de timp de manipularea mărfurilor, cât și abordările mai moderne și inovatoare.

În conformitate cu angajamentul SSM față de claritate, flexibilitate și pentru a încuraja angajatorii să respecte aceste standarde, SSM Năvodari a adoptat abordarea performanței, cu excepția cazurilor în care siguranța angajaților ar fi stabilită prin cerințele mai specifice.

Leziunile grave legate de locul de muncă au continuat să apară în industria de manipulare a mărfurilor maritime la o rată inacceptabil de mare.

Pe baza acestor date istorice privind vătămările, SSM Năvodari concluzionează că sunt necesare măsuri de reglementare pentru a respecta măsurile de securitate și sănătate în muncă.

Primiți ajutor de la RSGE

Standardele de securitate și sănătate în muncă impuse de RSGE au fost respectate cu contribuția substanțială din partea forței de muncă și a reprezentanților industriei din industria de manipulare a mărfurilor maritime. Acestea au fost dezvoltate special pentru a aborda principalele cauze ale bolilor, rănirilor și deceselor.

Un standard de securitate sau sănătate necesită utilizarea uneia sau mai multor practici, mijloace, metode, operațiuni sau procese, rezonabile necesare sau adecvate pentru a oferi locuri de muncă sigure și sănătoase.

Un standard SSM este rezonabil necesar sau adecvat dacă reduce sau elimină în mod substanțial riscul semnificativ și este fezabil din punct de vedere economic, fezabil din punct de vedere tehnologic și rentabil.

Servicii oferite de echipa RSGE  

În multe situații, pericolele legate de manipularea mărfurilor sunt direct paralele cu cele întâlnite în manipularea mărfurilor din terminalele maritime. Aceste pericole asociate necesită echipamentul individual de protecție împotriva riscurilor cu manipularea containerelor.

În dezvoltarea regulilor finale, RSGE a lucrat activ cu industria de manipulare a mărfurilor maritime pentru a construi un consens între forța de muncă și conducerea companiilor. Acest lucru a fost posibil deoarece industria de manipulare a mărfurilor maritime este relativ mică și bine definită.

În plus, un procent mare de angajați sunt reprezentați de sindicat. Ca urmare, a existat un sprijin considerabil pentru regulamentul propus.

Protecția Muncii Năvodari vă protejează afacerea

Regulile de securitate și sănătate în muncă se aplică de la intrarea pe pasarele până la navă și se referă la toate activitățile legate de manipularea mărfurilor la bordul navei.

Aceasta înseamnă că operațiunile de transfer de marfă de la navă la țărm/de la țărm la navă care utilizează dispozitive de manipulare a materialelor de la țărm și toate aspectele specifice dispozitivelor de ridicare ale unor astfel de transferuri vor fi acoperite de măsurile SSM pentru terminalele maritime.

Contactați Protecția Muncii Năvodari pentru a beneficia de cursuri de formare profesională voluntară sau obligatorie pentru orice meserie legată de industria de manipulare a mărfurilor maritime!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii