Protecția Muncii Voluntari, SSM Voluntari

Protecția Muncii Voluntari, SSM Voluntari

Protecția Muncii Voluntari, SSM Voluntari

Protecția Muncii Voluntari oferă soluții companiilor să facă față unei crize, inclusiv un atac cibernetic, abateri organizaționale, violență la locul de muncă, dezastre provocate de om, în scopul gestionării situațiilor apărute. Echipa noastră vă pune la dispoziție toate resursele necesare pentru a înțelege situațiile, mai ales prin crearea de șabloane dedicate care includ videoclipuri, texte, fișiere și imagini.

Protecția Muncii Voluntari și Evaluarea riscurilor Voluntari

Protecția Muncii Voluntari utilizează contractele scrise pentru a instrui angajații cum să documenteze conversațiile din timpul cursurilor de formare și informare. Acestea sunt utile în cazul reclamațiilor clienților. Trebuie creat un sistem în care angajații pot înregistra cu ușurință plângerea și pașii pe care i-au luat pentru a o rezolva.

Evaluarea riscurilor Voluntari avertizează clienții despre potențiale probleme. Oamenii sunt mai predispuși să aibă răbdare cu o problemă dacă primesc o anumită atenție. Angajații sunt sfătuiți cum să informeze clienții despre probleme precum întârzierile de expediere sau depășirile bugetare.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Voluntari

Din ce în ce mai multe întreprinderi angajează lucrători la distanță, precum și lucrători de teren. SSM Voluntari știe că aceștia sunt mai greu de instruit decât angajații interni.

Având în vedere că această soluție devine răspândită în toate industriile, formarea, inclusiv formarea în securitate și sănătate, trebuie să fie rapidă, dar aprofundată.

SSM Voluntari pune la dispoziția firmelor o listă de verificare, astfel încât, în timp ce a avut loc un incident, să poată obține imediat toate datele. Angajatul trebuie să știe pe cine să sune și cum să se ocupe de ceea ce s-a întâmplat. De aceea este esențial ca toți membrii echipei să fie conștienți de ce măsuri ar trebui luate în caz de urgență.

Primiți ajutor de la RSGE Voluntari

RSGE Voluntari vă îndeamnă să stabiliți un nou standard pentru siguranța angajaților folosind o aplicație de management a angajaților. Cu Protecția Muncii Voluntari, angajații pot completa formulare în timp ce se află pe teren, cum ar fi raportul de pericole potențiale pentru siguranță, formularul de raportare a angajaților despre accidentare, raportul de accident și multe altele.

Un sondaj recent a constatat că mai mult de o treime dintre proprietarii de întreprinderi mici s-au confruntat cu un incident care ar fi putut duce la o daună de asigurare. Plângerile clienților și litigiile contractuale au fost incidentul cel mai frecvent.

Relațiile cu clienții și furnizorii pot deveni urâte atunci când lucrurile nu merg așa cum era de așteptat, iar procesele contractuale cumpărător-vânzător sunt destul de costisitoare. Din nou, formarea adecvată a angajaților poate reduce acest risc.

Angajații pot parcurge procesul de formare în propriul ritm prin intermediul aplicației e-learning, pusă la dispoziție de RSGE Voluntari, direct pe telefonul lor. Acest lucru înseamnă că nu mai trebuie să transporte cu ei documente sau dosare și nicio hârtie nu se pierde.

În plus, toate informațiile importante din aplicație sunt păstrate, astfel încât angajații să le poată accesa în orice moment. Aplicația creată de specialiștii noștri este super ușor de utilizat și intuitivă, astfel încât chiar și angajații mai puțin cunoscători de tehnologie o vor putea folosi!

Servicii oferite de echipa RSGE Voluntari

RSGE Voluntari creează programe de calitate pentru siguranța angajaților care vă pot economisi bani pe termen lung. Dacă aveți deja un program de siguranță, specialiștii noștri pot găsi soluții pentru a-l îmbunătăți.

În acest fel, angajatorii și angajații sunt la curent în timp real cu tot ceea ce ați putea avea nevoie (proceduri, manuale, videoclipuri de siguranță, etc.). Angajatorii pot monitoriza progresul angajaților prin intermediul proceselor de instruire.

Câteva dintre modurile în care o aplicație de gestionare a angajaților, cum ar fi cea oferită de RSGE Voluntari, poate aduce beneficii procesului de formare ar fi următoarele:

  • Creați conținut de antrenament complet personalizabil folosind videoclipuri, texte, fluxuri de lucru și chiar chestionare.
  • Oferă instruire din mers, astfel încât să nu fie nevoie de prezența angajaților fizic pentru a începe.
  • Conducerea poate monitoriza progresul angajaților prin intermediul aplicației pentru a confirma că înțeleg materialul de instruire. Primiți notificări din partea SSM Voluntari în timp real pentru a vă alerta când un angajat și-a terminat cursul de formare.

Protecția Muncii Voluntari vă protejează afacerea

Este important de reținut că accidentele și greșelile se întâmplă din când în când. Ceea ce este mai important, este modul în care compania și angajații gestionează aceste accidente și ce pași și ce formare este necesară pentru a încerca să se evite ca acestea să se întâmple repetat.

Profitați de ocazia oferită de Protecția Muncii Voluntari pentru a instrui în mod corespunzător angajații actuali cu privire la riscurile și pericolele la locul de muncă și ce ar trebui să facă în cazul unei urgențe. Noi ne asigurăm întotdeauna că noii angajați au toate informațiile corecte și actualizate de participare și instruire pentru a reduce riscul.

Solicitați oferta pusă la dispoziția dumneavoastră pe site-ul RSGE!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii