Protecția Muncii Tunari, SSM Tunari

Protecția Muncii Tunari, SSM Tunari​

Protecția Muncii Tunari, SSM Tunari

Protecția Muncii Tunari, în calitate de formator în domeniul securității și sănătății în muncă, este firma responsabilă cu ajutorarea clienților în construirea strategiilor inteligente și eficiente de management al angajaților și aduce ani de experiență și cunoștințe pentru a ajuta la îmbunătățirea angajamentului angajaților.

Protecția Muncii Tunari și Evaluarea riscurilor Tunari

Fiecare afacere mică are riscuri la locul de muncă. Protecția Muncii Tunari vă ajută să puteți pune în aplicare sisteme de protecție pentru a vă reduce expunerile, iar programul de formare a angajaților este locul perfect pentru a începe.

Instruirea angajaților este șansa angajatorilor de a construi managementul riscurilor chiar în interiorul afacerilor. SSM Tunari oferă personalului, clienților și, nu în cele din urmă, afacerii dumneavoastră instrumentele de care au nevoie pentru a se proteja.

Folosirea instrumentelor și tehnologiei potrivite vă ajută să vă simplificați integrarea și gestionarea riscurilor, facilitând implementarea reglementărilor privind riscurile și pericolele.

Colaborarea cu firma noastră vă spune cum anume poate beneficia compania dumneavoastră de pe urma unui program de formare. Printre multe alte motive, un program de instruire vă ajută să reduceți șansa de accidentare a angajaților, vătămare a clienților și dispute cu clienții.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Tunari

SSM Tunari a constatat de-a lungul evaluărilor de riscuri efectuate în diferite întreprinderi că mulți muncitori suferă o boală sau răni grave la locul de muncă în fiecare an. În timp ce unele industrii sunt în mod inerent mai riscante decât altele, fiecare ocupație are pericolele sale.

Dacă veți cheltui timp și bani pe orice, cheltuiți-i pe un program de instruire SSM pentru siguranța angajaților care ar putea preveni apariția problemelor de securitate și sănătate în muncă. Instruirea pentru siguranța angajaților este de obicei unică, atât pentru firma dumneavoastră, cât și pentru operațiunile pe care de prestați.

În plus, sunteți asigurați că aveți proceduri clare cu ajutorul cărora angajații pot raporta pericolele înainte de a se produce, în timpul pericolului și chiar după întâmplarea lui. Acest lucru poate ajuta la prevenirea rănilor și incidentelor.

Primiți ajutor de la RSGE Tunari

RSGE Tunari vă ajută să începeți să întocmiți planul de măsuri SSM constând în:

  • Identificarea problemelor de siguranță pentru afacerea dumneavoastră.
  • Stabilirea protocoalelor și obiectivelor de informare.
  • Dezvoltarea activităților practice de învățare.
  • Implementarea învățării continue cu chestionare și teste.

Înainte de producerea incidentelor este important să vă avertizați angajații cu privire la un pericol potențial pentru a evita rănirea (cum ar fi podeaua umedă sau cablurile expuse).

După producerea incidentelor este bine să împărtășiți ce s-a întâmplat și ce măsuri de precauție trebuie luate pentru ca acest incident să nu se mai repete.

Servicii oferite de echipa RSGE Tunari

Prin cursurile de formare și informare organizate de RSGE Tunari vă asigurați că muncitorii știu ce să facă atunci când întâlnesc posibile pericole. De exemplu, politica SSM din cadrul organizației poate solicita angajaților să documenteze orice probleme pe care le găsesc, să configureze semne de avertizare a pericolelor pentru clienți și să vă avertizeze în legătură cu această problemă.

Angajații joacă un rol important în prevenirea a două dintre cele mai comune și costisitoare daune de asigurare cu care se poate confrunta o afacere. Este important ca angajații să realizeze că și clienții sunt, de asemenea, expuși pericolelor și trebuie să fie pregătiți pentru orice situație.

Furnizarea către angajați de instrumente și tehnologie adecvate va crește eficiența formării lor. Prin implementarea instrumentelor și tehnologiei potrivite, reduceți riscul la locul de muncă și vă asigurați că firma dumneavoastră ia măsurile potrivite pentru a evita accidentările la locul de muncă și alte riscuri.

Protecția Muncii Tunari vă protejează afacerea

Angajarea de noi forțe de muncă, formarea de rutină, cursurile de reglementare sau pur și simplu oferirea de abilități profesionale angajaților sunt acum măsuri ușoare și accesibile. Programele de instruire a angajaților oferite de Protecția Muncii Tunari sunt ușor de accesat pentru toate tipurile de calificări.

Echipa SSM Tunari face ca pregătirea angajaților să fie ușoară, dă putere proprietarilor de afaceri și vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea.

Completați cerea de ofertă a RSGE Tunari pentru a stabili un nou standard pentru siguranța angajaților!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii