Protecția Muncii Măgurele, SSM Măgurele

Protecția Muncii Măgurele, SSM Măgurele

Protecția Muncii Măgurele, SSM Măgurele

Protecția Muncii Măgurele are drept scop funcționarea cât mai bine posibil a organizației dumneavoastră din punct de vedere al securității și sănătății în muncă. Fiecare organizație este diferită, iar misiunea noastră ca auditori este să vă ajutăm să stabiliți un sistem optim de management al măsurilor SSM pentru a oferi angajaților dumneavoastră condițiile de muncă cele mai bune.

Protecția Muncii Măgurele și Evaluarea riscurilor Măgurele

Decizia de a obține un audit de certificare a managementului este primul pas către crearea unei culturi de îmbunătățire continuă în organizația dumneavoastră. Certificarea este o realizare bine câștigată, dar procesul poate fi complicat și stresant dacă afacerea nu este pregătită.

Cuvântul „audit” duce la ideea de acte fără sfârșit, la auditorii care îți examinează fiecare mișcare și la consecințele eșecului. Cu Evaluarea riscurilor Măgurele, procesul de audit este conceput pentru a vă oferi un partener de încredere care să vă ajute să vă îmbunătățiți sistemele de management, sporind în același timp eficiența și rezultatul final.

Asigurați-vă că înțelegeți pe deplin cerințele și interpretarea. Protecția Muncii Măgurele are cerințele scrise într-o manieră foarte flexibilă și pot fi aplicate oricărei organizații. Majoritatea organizațiilor consideră că este util să folosească un consultant extern pentru a le ajuta să se pregătească pentru un audit de certificare.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Măgurele

SSM Măgurele efectuează o analiză a decalajelor, adică o evaluare a proceselor curente de afaceri în raport cu cerințele standardelor SSM. Unele dintre aceste procese existente pot îndeplini deja cerințele de securitate și sănătate în muncă, în timp ce altele pot necesita modificări ale acestor procese.

Acest lucru vă va permite să știți din timp de unde trebuie să înceapă îmbunătățirile. În plus, o analiză a SSM Măgurele este o modalitate excelentă de a vedea unde sunt lacunele din procesele companiei dumneavoastră.

Protecția Muncii Măgurele finalizează auditurile interne și face o revizuire completă a managementului SSM. Solicitați unui membru al echipei interne să apeleze la un auditor extern care să efectueze un audit al documentelor standard. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți, precum și să identificați zonele de îmbunătățire înainte de auditul de certificare.

Primiți ajutor de la RSGE Măgurele

Dacă nu sunteți sigur de progresul companiei și dacă sunteți pe drumul spre o certificare de succes, RSGE Măgurele poate efectua o pre-evaluare. O pre-evaluare este un audit opțional, fără caracter obligatoriu, al sistemului dumneavoastră de management, care vă va informa înainte de auditul de certificare dacă organizația dumneavoastră este pe drumul cel bun sau dacă există probleme cu abordarea selectată de dumneavoastră pentru implementarea unui sistem de management al măsurilor SSM.

Consultanții noștri sunt disponibili pentru a efectua audituri de bază, audituri interne și audituri de pre-evaluare. Suntem calificați să efectuăm audituri, angajații noștri având experiență îndelungată și pregătire în domeniul securității și sănătății în muncă.

RSGE Măgurele include în auditul de bază o analiză a decalajelor pentru a identifica orice zone lipsă sau slabe ale sistemului dumneavoastră de calitate. Aceste informații sunt folosite pentru a pregăti un plan de proiect pentru implementarea documentelor SSM și a practicilor necesare.

Servicii oferite de echipa RSGE Măgurele

RSGE Măgurele poate efectua audituri interne pentru a îndeplini cerințele sistemului de management pentru organizația dumneavoastră. Consultanții noștri pot îndruma auditorii interni, pentru a-i instrui cu privire la abilitățile lor de intervievare și observare.

Auditul nostru de pre-evaluare oferă o verificare a pregătirii pentru auditul de certificare. Pe baza înțelegerii noastre a practicilor dumneavoastră și folosind experiența noastră de audit, ne putem consulta pentru a realiza un sistem SSM îmbunătățit și conform cu legislația SSM.

Serviciile RSGE Măgurele de consultanță includ audituri de bază, planificare de proiecte, instruire personalizată, scrierea documentației și îndrumări de implementare.

Protecția Muncii Măgurele vă protejează afacerea

Protecția Muncii Măgurele se angajează să ofere instruire de specialitate, consultanță eficientă și auditare valoroasă în tot ce ține de securitate și sănătate în muncă.

Cu expertiza efectuată de specialiștii noștri, organizația dumneavoastră va avea în curând un sistem de management SSM mai eficient, care va îmbunătăți eficacitatea, sustenabilitatea și reputația afacerii dumneavoastră pe piață.

Urmați pașii recomandați de SSM Măgurele pentru a vă asigura că obțineți cea mai mare valoare pentru organizația dumneavoastră!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii