Protecția Muncii Grădiștea, SSM Grădiștea

Protecția Muncii Grădiștea, SSM Grădiștea
Protecția Muncii Grădiștea, SSM Grădiștea

 Protecția Muncii Grădiștea are misiunea de a se asigura că angajații întreprinderilor lucrează într-un mediu sigur și sănătos prin stabilirea și aplicarea standardelor SSM și prin furnizarea de formare, informare, educație și asistență.

Angajatorii trebuie să respecte toate standardele de siguranță aplicabile. Legea SSM (Legea nr.319/2006), cere angajatorilor să păstreze locurile de muncă în afara pericolelor grave recunoscute.

Protecția Muncii Grădiștea și Evaluarea riscurilor Grădiștea

Principalele obligații ale angajatorului, conform regulamentelor, includ:

-numirea de persoane competente pentru a supraveghea sănătatea și securitatea la locul de muncă;

-furnizarea către muncitori de informații și instruire privind securitatea și sănătatea în muncă;

-aplicarea unei politici scrise de securitate și sănătate.

Protecția Muncii Grădiștea amintește principalele prevederi ale normelor SSM care impun angajatorilor să asigure: iluminat adecvat, încălzire, ventilație și spațiu de lucru într-o stare curată; facilităţi pentru personal, inclusiv toalete, facilităţi de spălat şi băuturi răcoritoare; și căi de circulație sigure pentru a preveni pericolele de alunecare și împiedicare.

Evaluarea riscurilor Grădiștea efectuează analiza de risc pentru securitatea și sănătatea forței de muncă și propune măsuri pentru reducerea riscurilor pe care le identifică.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Grădiștea

SSM vine în ajutorul angajatorilor, punând la dispoziția acestora diferite echipamente de protecție prin intermediul magazinului SSM propriu. Legislația referitoare la protecția muncii obligă antreprenorii să asigure echipamentul individual de protecție adecvat acolo unde riscurile pentru securitate și sănătate nu pot fi controlate în alte moduri.

SSM Grădiștea oferă informații și instruire cu privire la utilizarea acestor echipamente. Echipamentele de lucru au rolul de a contribui la siguranța muncitorilor, iar întreținerea acestora în mod corespunzător protejează angajații de părțile periculoase ale mașinilor și utilajelor manipulate.

Primiți ajutor de la RSGE

Angajatorii trebuie să se asigure că angajații primesc ajutor imediat dacă se îmbolnăvesc sau sunt răniți la locul de muncă. Legea se aplică oricărui loc de muncă și persoanelor care desfășoară activități independente.

RSGE poate fi societatea desemnată să se ocupe de aranjamentele de prim ajutor. Ne putem ocupa de aprovizionarea corespunzătoare a truselor de prim ajutor sau de informarea și instruirea personalului despre acordurile de ajutor de urgență. Aranjamentele făcute depind de locul și de munca pe care angajații o desfășoară.

Datorită calificărilor și experienței angajaților noștri, înțelegem natura activităților desfășurate în toate domeniile de activitate și putem evalua nevoile de prim ajutor.

S-ar putea să decideți că aveți nevoie de cineva instruit în primul ajutor. Depinde doar de natura muncii și de locația organizației pentru a stabili numărul asistenților instruiți cu ajutorul RSGE.

Servicii oferite de echipa RSGE

Asistenții de prim ajutor sunt instruiți de RSGE în primul ajutor de urgență la locul de muncă, pe diferite nivele de competență. Rezultatele evaluărilor nevoilor de prim ajutor în cadrul organizațiilor decid dacă este nevoie de cineva instruit, care este nivelul adecvat de pregătire, numărul angajaților pregătiți.

Cursurile de prim ajutor sunt aprobate de normele SSM și fac parte din instructajele și testările în domeniile SSM și SU. Acestea se desfășoară în două etape: etapa teoretică și etapa practică, unde sunt folosite manechine pentru o mai bună înțelegere a procedeelor de prim ajutor.

Protecția Muncii Grădiștea vă protejează afacerea

Pentru ca afacerea dumneavoastră să fie prosperă, puteți ține cont de câteva sfaturi oferite de Protecția Muncii:

-analizați tipul de activitate care se desfășoară în unitate;

-evaluați riscurile și pericolele înainte ca acestea să provoace victime;

-stabiliți modelele de lucru ale personalului;

-păstrați în format scris, dar și electronic, istoricul accidentelor petrecute în incinta unității.

SSM Grădiștea vă oferă un contract de colaborare, datorită căruia puteți scăpa de partea de griji în privința măsurilor de securitate și sănătate în muncă, dar și de documentația pe care trebuie să o prezentați în cazul controalelor ITM Grădiștea.

Contactați echipa RSGE care vă garantează evitarea amenzilor în cazul depistării neregulilor pe teme SSM!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii