Protecția Muncii București, SSM București

Protecția Muncii București, SSM București
Protecția Muncii București, SSM București

Protecția Muncii București face eforturi pentru îmbunătățirea performanței și a calității serviciilor din domeniul securității și sănătății în muncă. Pentru companiile care își doresc angajați sănătoși din punct de vedere fizic și psihic, am dezvoltat departamentul de Medicina Muncii.

Medicii de medicina muncii, împreună cu antreprenorii, efectuează evaluarea riscurilor la care sunt supuși salariații la locurile lor de muncă. Raportul de evaluare conține date despre toate riscurile, cu scopul de a găsi măsurile de protecție specifice fiecărei specializări.

Protecția Muncii București și Evaluarea riscurilor București

Există un interes din ce în ce mai mare pentru evaluarea impactului și eficacității serviciilor de asistență medicală ocupațională. Cunoștințele rezultate din asistența medicală generală oferă soluții pentru dezvoltarea măsurilor SSM aplicabile în medicina muncii.

Protecția Muncii București vine în ajutorul angajatorilor care acordă asistență medicală obligatorie muncitorilor, în conformitate cu prevederile Legii nr.319/2006 a protecției muncii.

Departamentul de Medicina Muncii acordă atenție noilor angajați înainte de începerea activității și ulterior la intervale regulate. Asistența medicală este obligatorie pentru toți angajații.

Evaluarea riscurilor București efectuează cercetările în privința riscurilor, iar angajatorii verifică rezultatele și implementează măsurile de securitate și sănătate în muncă. În cazul în care este nevoie de schimbarea locului de muncă, muncitorii primesc sarcini adaptate nevoilor fizice și psihice.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în București

Obiectivul legislației SSM este diagnosticarea precoce și prevenirea bolilor profesionale, prin adoptarea de măsuri preventive de îngrijire a sănătății personalului.

SSM București contribuie la menținerea capacității de angajare și la dezvoltarea în continuare a protecției sănătății în muncă prin măsuri de îngrijire preventivă.

Strategiile de măsurare a situațiilor de pericol sunt eficiente pe termen lung, dar pe termen scurt nu sunt rentabile. Ele servesc la evaluarea interacțiunilor individuale dintre muncă și sănătatea fizică și psihică și la diagnosticarea precoce a problemelor legate de sănătate.

SSM București determină și riscul crescut pentru sănătate la desfășurarea anumitor activități.

Nerespectarea obligației de a efectua examenul medical și testarea psihologică a aptitudinilor înainte de începerea activității, la angajare, atrage amenzi între 4.000 și 8.000 de lei, conform legislației Codului Muncii.

Primiți ajutor de la RSGE

RSGE, cu ajutorul cabinetului de medicina muncii, oferă ședințe de consult medical, examinări fizice sau clinice, necesare pentru investigarea problemelor de sănătate individuale, cu acordul muncitorului investigat.

Constatările făcute după asistența medicală preventivă sunt folosite în evaluarea riscurilor, dar și în alte măsuri de securitate și sănătate în muncă. Îngrijirea medicală poate fi obligatorie sau opțională, în funcție de periculozitatea activităților desfășurate.

Îngrijirea medicală electivă este asistența medicală preventivă a muncii care trebuie să fie posibilă la solicitarea lucrătorilor care desfășoară activități despre care nu se poate exclude că vor cauza prejudicii sănătății.

Servicii oferite de echipa RSGE

Îngrijirea administrată în medicina muncii de RSGE a redus costurile compensațiilor pentru muncitori. Managementul cazurilor de boală promovează sănătatea lucrătorilor și serviciile de evaluare. Măsurile obiective sunt bazate științific, având impact asupra calității îngrijirilor, a rezultatelor și a costurilor.

Măsurile de calitate și performanță în SSM abordează condițiile comune legate de muncă, cu costuri ridicate, rezultate și parametri neclari pentru practicile ideale.

Datele colectate și analizate trebuie să aibă un cost și un efort rezonabil. Confidențialitatea și utilizarea adecvată a rezultatelor sunt luate în considerare în dezvoltarea și utilizarea măsurilor SSM.

Protecția Muncii București vă protejează afacerea

Protecția Muncii București are ca obiectiv menținerea și promovarea sănătății angajaților și a capacității de muncă. Acest lucru este posibil prin îmbunătățirea siguranței mediului de lucru. Prin evaluarea riscurilor din afacerea dumneavoastră, este prevenită expunerea la riscuri a muncitorilor.

SSM București întocmește planurile care au drept scop prevenirea și protecția acestora prin aplicarea măsurilor sanitare, de securitate specifice fiecărei unități.

Toate măsurile implementate duc la o creștere a productivității muncii, în mare parte datorită angajaților sănătoși și a locurilor de muncă sigure.

Solicitați oferta RSGE, special concepută pentru nevoile dumneavoastră!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii