Protecția Muncii Berceni, SSM Berceni

Protecția Muncii Berceni, SSM Berceni

Protecția Muncii Berceni, SSM Berceni

Protecția Muncii Berceni consideră o parte importantă a sănătății ocupaționale modul în care munca și mediul de lucru pot avea un impact asupra sănătății lucrătorilor. În calitate de angajator, trebuie să vă asigurați că sănătatea lucrătorilor nu este afectată de munca lor. Acest lucru poate fi realizat prin existența unui program de supraveghere a sănătății.

Protecția Muncii Berceni și Evaluarea riscurilor Berceni

Protecția Muncii Berceni pune în aplicare, pentru supravegherea sănătății, proceduri sistematice, regulate și adecvate pentru a detecta semnele precoce ale stării de sănătate legate de muncă și apoi acționează pe baza rezultatelor. Scopul este de a identifica și proteja lucrătorii cu risc crescut și de a verifica eficacitatea pe termen lung a măsurilor de control al riscurilor pentru sănătate.

Evaluarea riscurilor Berceni amintește angajatorilor că sunt obligați să se asigure că o supraveghere adecvată a sănătății este pusă la dispoziția angajaților pentru care o evaluare a riscurilor relevă un risc pentru sănătatea lor.

Supravegherea sănătății este impusă de Legea nr. 319/2006 privind protecția muncii. Supravegherea sănătății nu trebuie confundată cu promovarea sănătății și alte controale generale de sănătate.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Berceni

SSM Berceni identifică în urma finalizării evaluărilor de risc pericolele prezente la locul de muncă și măsurile de control existente pentru a controla riscul. În cazul în care există un risc rezidual și există probabilitatea ca acesta să afecteze sănătatea angajaților, angajatorii trebuie să ia măsuri suplimentare, dintre care unul poate fi supravegherea sănătății.

Pentru ca supravegherea sănătății să fie considerată adecvată, trebuie îndeplinite următoarele criterii:

  • Trebuie să existe un efect nociv identificabil asupra sănătății asociat cu expunerea.
  • O probabilitate ca efectul negativ asupra sănătății să apară din cauza activității de muncă.
  • Există tehnici valabile cu risc scăzut pentru a detecta indicii de efecte adverse asupra sănătății datorate activității de muncă.

Din punct de vedere legal, supravegherea sănătății este luată în considerare atunci când lucrătorii sunt implicați în activități de muncă care implică zgomot, vibrații, solvenți, praf, fum, agenți biologici și alte substanțe periculoase pentru sănătate, cum ar fi azbest, plumb și radiații ionizante.

Primiți ajutor de la RSGE Berceni

Ca urmare a tendinței de creștere a externalizării a cât mai multor servicii complementare, domeniul Sănătate și Siguranță și Situații de Urgență nu fac excepție. Companiile mici, și nu numai, folosesc această opțiune mai des.

RSGE Berceni vă prezintă câteva avantaje ale externalizării serviciilor SSM:

  • Întocmirea documentelor solicitate de specialiștii în sănătate și siguranță, pentru evitarea amenzilor.
  • Optimizarea timpului angajaților dumneavoastră din trei puncte de vedere: întocmirea rapidă a documentației, consultanță permanentă telefonică sau prin e-mail cu o firmă licențiată.
  • Obligații clare asumate de serviciul extern de Sănătate și Siguranță al RSGE Berceni garantate printr-un contract de prestări servicii, cu factură și chitanță complet deductibile fiscal.
  • Parteneriat cu alți furnizori de servicii de securitate și sănătate care pot oferi produsele necesare la prețuri accesibile.
  • Costul redus considerabil al externalizării acestui serviciu, comparativ cu angajarea unei persoane în acest domeniu.
  • Reprezentarea firmei în cazul unei inspecții de către un profesionist care a trecut prin multe alte controale și are cunoștință de drepturile și obligațiile părților implicate.
  • Asistență în caz de accidente de muncă, pe tot parcursul procesului de întocmire a documentației solicitate de către persoane instruite, pentru ca procesul să se desfășoare fără probleme.

Servicii oferite de echipa RSGE Berceni

Protecția Muncii Berceni întocmește documentația completă SSM-SU și PSI de care aveți nevoie și ne asigurăm că va fi implementată. Venim imediat dacă aveți nevoie de noi datorită acoperirii localităților la nivel național.

SSM Berceni oferă clienților două oportunități de instruire SSM, ambele menite să ofere informații care îi vor ajuta să optimizeze performanța produselor firmelor.

În timpul instruirii în domeniu, clienților li se oferă instrucțiuni și sfaturi practice, în timp ce în timpul sesiunilor de instruire specifice din sala de clasă primesc tot materialul de care au nevoie despre produse pentru a se asigura că sistemul funcționează corect.

Protecția Muncii Berceni vă protejează afacerea 

Lucrurile se fac altfel cu SSM Berceni. Siguranța este prioritatea tuturor, dar noi investim în siguranța dumneavoastră, angajatori și angajați. Asta înseamnă că totul se face în conformitate cu tipul de activitate al companiei, primind doar servicii personalizate.

Protecția Muncii Berceni identifică în timp util posibilele riscuri și măsurile adecvate pentru a preveni orice eveniment neplăcut.

Obțineți o evaluare completă a riscurilor și sunteți pregătiți pentru orice situație!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii