Protecția Muncii Afumați, SSM Afumați

Protecția Muncii Afumați, SSM Afumați
Protecția Muncii Afumați, SSM Afumați

Protecția Muncii Afumați respectă cerințele de reglementare ale Legii nr.319/2006 privind securitatea și sănătatea la locul de muncă.

Când este planificat programul de formare pentru siguranța la locul de muncă, obiectivul angajatorilor ar trebui să fie minimizarea incidentelor, maximizarea gradului de conștientizare și vigilență și menținerea angajaților sănătoși, fericiți și productivi.

Protecția Muncii Afumați și Evaluarea riscurilor Afumați

Nu toate cursurile de formare organizate de Protecția Muncii Afumați în domeniul siguranței la locul de muncă sunt la fel. Pentru diferite sarcini și industrii, există cerințe diferite de instruire în materie de SSM, atât în ceea ce privește conținutul, cât și frecvența instruirii.

Evaluarea riscurilor Afumați întocmește planul de securitate și sănătate în muncă ținând cont de:

– identificarea nevoilor afacerii, potențialele pericole și obiectivele de formare;

– implicarea forței de muncă în dezvoltarea, implementarea și optimizarea programului de formare;

– crearea proceselor modulare de instruire și testare care pot fi aplicate fiecărui muncitor din afacere;

– instruirea managerilor și supraveghetorilor în cerințele de siguranță ale echipelor lor;

– oferirea accesului continuu și ușor la conținutul de instruire în materie de siguranță pentru a permite angajaților să-și împrospăteze memoria atunci când este necesar.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Afumați

Nu există nicio îndoială că unele tipuri de instruire în materie de siguranță necesită demonstrații practice și sunt cel mai bine furnizate fiecărei persoane sau unui grup mic. Dar când vine vorba de formarea în siguranță la locul de muncă a lucrătorilor fără birou, cea mai bună alegere este învățarea mobilă.

Cu Protecția Muncii Afumați vă puteți crea propriul curs personalizat al companiei pentru a oferi angajaților programul de formare de care aveți nevoie privind siguranța la locul de muncă. Echipa noastră vă ajută să personalizați funcția de formare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră în afaceri.

SSM Afumați amintește câteva beneficii ale unei bune implementări a măsurilor SSM:

  • Prime de asigurare mai mici.
  • Pierderi reduse de productivitate din cauza bolilor sau rănilor.
  • Satisfacție mai mare a angajaților.
  • Reducerea compensației lucrătorilor pentru concediul medical din cauza accidentărilor și bolilor profesionale.
  • Protecție împotriva proceselor de răspundere.
  • Prevenirea incidentelor viitoare.

Primiți ajutor de la RSGE

Pași către un program eficient de instruire în domeniul siguranței la locul de muncă, se fac printr-o formare dincolo de reglementări, de către Protecția Muncii Afumați.

RSGE analizează incidentele din trecut și pericolele comune ale industriei. Astfel, sunt descoperite problemele care trebuie abordate prin programele de instruire și care au alte soluții, cum ar fi echipamentul de protecție sau semnele de avertizare.

Instrucțiunile de manipulare în siguranță a cuțitului sunt aceleași pentru un chelner și bucătar, în timp ce protocoalele de siguranță la incendiu sau manipularea materialului de curățare pot fi diferite pentru fiecare.

Un angajat care a fost instruit cu privire la cerințele de siguranță pentru operarea unei anumite mașini în urmă cu șase luni, este mai probabil să rămână în siguranță dacă urmează cursul de formare, pentru revizuirea și completarea cunoștințelor.

Servicii oferite de echipa RSGE

Programele de instruire în materie de siguranță astăzi sunt foarte diferite de cele făcute cu un deceniu în urmă. Noile tehnologii sunt responsabile pentru cele mai evidente schimbări în modul în care comunicăm. Acest lucru afectează modul în care ne antrenăm și îndeplinim sarcinile.

RSGE ține pasul cu tendințele tehnologice, nu este singurul motiv pentru care planul de instruire în domeniul siguranței în afaceri trebuie să fie actual pentru a fi eficient.

Protecția Muncii Afumați vă protejează afacerea

Contribuția managerilor, a supraveghetorilor și a lucrătorilor este crucială pentru bunul mers al afacerii. Ei au cea mai bună înțelegere a modului în care se efectuează munca și unde s-ar putea ascunde pericolele pentru siguranța și sănătatea lor.

Protecția Muncii Afumați vă oferă contracte de colaborare cu asistență gratuită în orice problemă legată de securitatea și sănătatea în muncă.

Stabiliți un nou standard pentru siguranța angajaților folosind instrumentele și programele de instruire în materie de SSM!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii