Protecția Muncii Bistrița-Năsăud, SSM Bistrița-Năsăud

Protecția Muncii Bistrița-Năsăud, SSM Bistrița-Năsăud
Protecția Muncii Bistrița-Năsăud, SSM Bistrița-Năsăud

Protecția Muncii Bistrița-Năsăud are ca principal obiectiv respectarea legislației în domeniul securității și sănătății în muncă. Informarea și instruirea angajaților este o parte integrantă a abordării pentru prevenirea riscului la locul de muncă.

Responsabilitatea este a angajatorului, iar SSM Bistrița-Năsăud vă poate acorda consiliere pentru implementarea măsurilor de securitate. Oferim și cursuri de calificare sau de perfecționare pentru toate domeniile de activitate.

Protecția Muncii Bistrița-Năsăud și Evaluarea riscurilor Bistrița-Năsăud

Majoritatea locurilor de muncă sunt supuse acelorași reglementări minime de prevenire a incidentelor prevăzute de Codul Muncii. În acest scop este prevăzut ca angajatorul să ia măsurile necesare pentru ca orice posibil incident să fie combătut rapid și eficient.

Siguranța persoanelor aflate într-un punct de lucru este prioritatea zero pentru orice antreprenor.

Pentru a obține profit de pe urma serviciilor prestate, orice angajator este interesat să angajeze muncitori sănătoși fizic și mental. Acest lucru este posibil cu ajutorul implementării de măsuri de securitate și sănătate pentru angajați.

Protecția Muncii Bistrița-Năsăud este acreditată să vă ofere consiliere în funcție de nevoile societății. Măsurile de informare și formare permit angajaților să reacționeze rapid în caz de accident. Analiza riscului este adaptată caracteristicilor unității.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Bistrița-Năsăud

Principalul obiectiv în domeniul SSM este împărțit în trei obiective diferite:

  • Menținerea și promovarea sănătății muncitorilor și a capacității de muncă.
  • Îmbunătățirea mediului de lucru pentru a oferi siguranță angajaților.
  • Organizarea muncii și a culturii de lucru pentru susținerea securității și sănătății la locul de muncă.

Climatul social și buna funcționare a activităților pot spori productivitatea întreprinderilor. Cultura de lucru se reflectă în sisteme de valori adoptate în unitatea respectivă:

-practica sistemelor de conducere;

-politica de personal;

-principiile de participare;

-politicile de formare și management al calității în întreprindere.

Primiți ajutor de la RSGE

În orice firmă, este obligația angajatorului să stabilească, să distribuie și să aducă la cunoștința angajaților instrucțiunile de securitate pentru toate tipurile de risc.

În cazul incendiilor, instrucțiunile de evacuare și identitatea persoanelor responsabile cu implementarea instrucțiunilor. Securitatea la incendiu într-o unitate este parte integrantă din măsurile preventive puse în aplicare de angajator.

Pericolele de incendiu și de explozie reprezintă o preocupare continuă pentru toate organizațiile de  muncă. Incendiile și exploziile provoacă pagube materiale considerabile și pun în pericol vieți omenești.

RSGE efectuează evaluarea riscurilor și impune ca primă măsură anticiparea pericolului și acționarea înainte de producerea lui.

Prin programele de instruire în securitate și sănătate în muncă sunt oferite informații operaționale și diversificate profesioniștilor în devenire.

Servicii oferite de echipa RSGE

RSGE vă acordă servicii de calitate în evaluarea riscurilor, programe de informare și formare a angajaților sau cursuri de pregătire pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud. Serviciile complete mai conțin măsuri de protecția muncii și de prevenirea și stingerea incendiilor.

Lupta împotriva riscului de incendiu necesită implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice, datorită cărora orice focar de incendiu este suprimat și sunt limitate răspândirea și efectele asupra oamenilor sau a mediului.

Toate serviciile de consultanță oferite sunt în conformitate cu legislația în domeniul securității și sănătății în muncă. Respectăm normele metodologice ale Legii nr.319/2006 și ale Legii 307/2006.

Protecția Muncii Bistrița-Năsăud vă protejează afacerea

Experiența în domeniul securității și sănătății în muncă ne-a învățat să abordăm situațiile critice în muncă, iar clienții noștri se simt în siguranță atunci când ne ocupăm în mod profesionist de problemele lor.

SSM Bistrița-Năsăud întocmește documentația necesară solicitată de ITM, în cazul accidentelor de muncă. Amenzile pentru neîntocmirea planului de prevenire și protecție bazat pe evaluarea riscurilor sunt cuprinse între 5.000-10.000 de lei.

Neasigurarea echipamentului individual de protecție atrage amenzi la fel de drastice. RSGE vă asigură echipamente diverse prin magazinul SSM. Puteți comanda foarte simplu, intrând în contact cu noi accesând site-ul: https://ssmescu.ro/magazin/

Solicitați oferta de preț pentru încheierea unui contract de colaborare!

Efectuăm protecția muncii în următoarele localități din Bistrița-Năsăud:
Bistrița,

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii