Protecția Muncii Oradea, SSM Oradea

Protecția Muncii Oradea, SSM Oradea

Protecția Muncii Oradea, SSM Oradea

Protecția Muncii Oradea stabilește ca prioritate securitatea și sănătatea la locurile de muncă. Siguranța angajaților este importantă din motive morale, financiare și legale. Obligația legală de a asigura protecția lucrătorilor revine, conform Legii 319/2006, angajatorilor.

Protecția Muncii Oradea se angajează să implementeze politici și programe de securitate și sănătate în muncă, care protejează lucrătorii și promovează bunele practici de lucru. Siguranța la locul de muncă este un standard care trebuie respectat în orice tip de organizație de muncă.

Prin lege, angajatorii sunt obligați să evalueze și să gestioneze riscurile. Primele măsuri pe care trebuie să le ia în considerare sunt eliminarea riscurilor prin înlocuirea proceselor de muncă periculoase sau înlocuirea materialelor de muncă. În cazul în care aceste măsuri nu sunt suficiente, este redusă la minimum perioada de expunere a muncitorilor la condițiile periculoase.

SSM Oradea vă asigură consiliere gratuită pe durata unui contract încheiat pentru implementarea măsurilor SSM. Primiți susținere în cazul efectuării de măsuri de control tehnic la sursă, măsuri organizatorice, dar și de echiparea angajaților cu echipamente individuale de protecție. Firma noastră monitorizează și eficiența măsurilor pe care le revizuiește în mod regulat.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Oradea

Codul Muncii prevede că angajatorul să acorde atenție deosebită programelor de instruire a salariaților în domeniul securității și sănătății în următoarele cazuri:

-angajarea de noi muncitori;

-transferul sau schimbarea din funcții a muncitorilor;

-înlocuirea echipamentului de muncă;

-introducerea de noi tehnologii.

SSM Oradea asigură angajatorii că facilitățile puse în aplicare prin programele de instruire fac posibilă garantarea muncii în deplină siguranță, în ce privește echipamentele, stabilitatea la locul de muncă sau protecția împotriva influențelor mediului și a instalațiilor electrice. În cazul acestor instalații, ele trebuie să fie proiectate și construite astfel încât să nu constituie o sursă de incendiu sau de explozie.

Primiți ajutor de la RSGE Oradea

Măsurile de protecție a muncitorilor pot avea implicații financiare pe termen scurt pentru întreprinderi. Însă, pe termen lung, RSGE Oradea încurajează angajatorii să investească în îmbunătățiri ale pregătirii muncitorilor care generează ulterior câștiguri de productivitate.

Ajutorul nostru constă în punerea în aplicare a măsurilor concepute să descurajeze practicile anticoncurențiale. În mediul de lucru sigur și motivant îmbunătățește competitivitatea și productivitatea afacerii. Organizarea flexibilă și reciproc avantajoasă a muncii asigură și muncitorilor beneficii rezultate din câștigurile de productivitate.

Servicii oferite de echipa RSGE Oradea

RSGE Oradea urmărește crearea și menținerea unui mediu de lucru sănătos și profesional prin oferta de servicii de protecția muncii și evaluarea riscurilor în Oradea. Întocmim documentația completă și reprezentarea în cazul controalelor ITM Oradea sau Inspecția Muncii Oradea.

Alegerea măsurilor de prevenire a accidentelor prezintă multe incertitudini cu privire la pericolele pentru securitatea și sănătatea muncitorilor. Împreună cu angajatorii și lucrătorii unităților, specialiștii noștri abordează cu precauție gestionarea riscurilor și alegea măsurilor de prevenire.

Soluțiile noastre de protecție identifică posibilele incidente răspunzând nevoilor unității dumneavoastră. Vă punem la dispoziție și echipamente de protecție personală de înaltă calitate prin intermediul magazinului SSM. Echipamentele noastre sunt certificate în Europa și mențin în siguranță muncitorii din punct de vedere SSM.

Protecția Muncii Oradea vă protejează afacerea

SSM Oradea este un furnizor de servicii consacrat pe piețele de siguranță și îngrijire a sănătății. Avem capacitatea de a sprijini creșterea nivelului de siguranță pentru angajați, angajatori, dar și pentru protejarea mediului. Standardele înalte de calitate vă protejează afacerea identificând potențiale nevoi de respectare a normelor de securitate și sănătate în muncă.

Pentru a evita amenzile costisitoare, care sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei, ridicarea licenței sau întocmirea unui dosar penal în cazul unui control din partea ITM Oradea, aveți nevoie de ajutor.

Solicitați sprijin contactând echipa noastră în pagina site-ului sau completați formularul de contact!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati