Protecția Muncii Onești, SSM Onești

Protecția Muncii Onești, SSM Onești
Protecția Muncii Onești, SSM Onești

Protecția Muncii Onești vă oferă suficiente motive pentru a vă încuraja să faceți tot posibilul pentru a minimaliza riscul de accidente la locul de muncă.

Fiecare accident de muncă are ca urmări costurile directe și indirecte pentru orice organizație de muncă. SSM Onești vă oferă consiliere permanentă pentru a vă ajuta să reduceți numărul incidentelor.

Protecția Muncii Onești și Evaluarea riscurilor Onești

Protecția Muncii Onești încurajează o atitudine de lucru sigură și sănătoasă. Riscul de accidente este mult mai mic într-o companie care promovează cultura siguranței și simțul responsabilității.

Prin adoptarea unei atitudini de lucru sănătoasă, vă puteți desfășura activitatea în mod responsabil, reducând risul de vătămare corporală. Locul de muncă trebuie neapărat să fie păstrat curat și ordonat astfel încât să nu se întâmple accidente din cauza neglijenței.

SSM Onești vă sfătuiește să țineți cont de accidentele de la locul de muncă, astfel încât să fiți responsabil și să evitați să se întâmple și altădată.

Luați în seamă dacă zona în care s-a întâmplat incidentul este sigură, dacă semnalizările de pericol sunt suficiente, dacă muncitorii sunt conștienți de potențiale riscuri sau dacă mai există și alte locuri în companie unde se pot repeta accidentele.

Riscul unui accident nu poate fi exclus în totalitate, dar puteți încerca să preveniți ca acel accident să se mai repete. Protecția Muncii Onești evaluează dacă riscul poate fi abordat la sursă. Măsurile tehnice, organizatorice sau generale sunt utilizate pentru a minimiza riscurile.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Onești

SSM Onești vă ajută să înființați un serviciu de prevenire a incidentelor. Sarcinile SSM constau în:

-întocmirea unei analize de risc pentru evaluarea pericolelor;

-comportamentul inadecvat sau violența în rândul muncitorilor trebuie luate în considerare;

-consilierea angajaților la lucrul cu substanțe periculoase, utilizarea în siguranță a mașinilor și instalațiilor, echipamente de lucru și de siguranță și instruirea lucrătorilor;

-gestionarea aspectului administrativ prin redactarea planurilor de prevenire, întocmirea rapoartelor lunare și anuale;

-acordarea de sprijin autorităților în activitățile de prevenire și protecție în muncă.

Primiți ajutor de la RSGE

Protecția Muncii Onești elaborează procedurile interne de urgență specifice companiilor, organizează cursuri de primul ajutor și supravegherea medicală pentru medicul de medicina muncii.

Afișele de avertizare sau semnalizările de pericol nu sunt suficiente pentru educarea angajaților în privința riscurilor de incidente. RSGE se implică activ în organizarea regulată de prezentări despre securitatea la locul de muncă.

Legea nr.319/2006 obligă angajatorii să asigure echipamente de protecție și măsuri de precauție tuturor muncitorilor.

Pentru industriile care lucrează cu substanțe periculoase sau în condiții unde se generează mult praf, vă punem la dispoziție echipamente individuale de protecție, cum sunt: măștile de protecție, măștile de gaze sau chiar costume speciale.

Servicii oferite de echipa RSGE

RSGE nu se referă doar la echipamentul muncitorilor. Clădirile unde se execută lucrările trebuie prevăzute și cu elemente de siguranță necesare. Echipamentele de stingere a incendiilor sau detectoarele de fum fac parte din oferta noastră.

Toate echipamentele de protecție respectă cerințele legale și sunt verificate în mod regulat. Este important să vă puteți baza pe funcționalitatea lor în cazul apariției unui eveniment grav.

Pregătirea adecvată a noilor angajați face parte din oferta de cursuri organizate de RSGE. Fiind cei mai vulnerabili în implicarea în accidente, este foarte important să fie bine instruiți, astfel încât să poată acorda ajutor suficient colegilor de muncă.

Protecția Muncii Onești vă protejează afacerea

Protecția Muncii Onești vă oferă asistență în alegerea și instalarea produselor și dispozitivelor de siguranță. Angajații noștri sunt specializați în toate domeniile incluse în măsurile SSM.

Pentru optimizarea siguranței la locul de muncă, aveți nevoie de un partener care să vă sprijine în asigurarea unui climat de lucru sigur și sănătos.

Contactați echipa de profesioniști RSGE pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati