Protecția Muncii Abrud, SSM Abrud

Protecția Muncii Abrud, SSM Abrud
Protecția Muncii Abrud, SSM Abrud

Protecția Muncii Abrud abordează problemele de securitate și sănătate în muncă ca pe o politică echilibrată de lucru, pregătită oricând să anticipeze producerea de incidente neplăcute. Evaluarea riscurilor este foarte importantă pentru a vă asigura afacerea în privința siguranței la locul de muncă.

Protecția Muncii Abrud și Evaluarea riscurilor Abrud

RSGE Abrud vă oferă servicii complete în domeniul SSM. Situațiile de risc profesional sunt prevenite prin măsurile de siguranță bine delimitate.

RSGE are ca angajați tineri ingineri ai riscurilor profesionale specifice și inspectori calificați în prevenirea și protejarea lucrătorilor împotriva oricărui tip de eveniment SSM.

Programele de instruire a muncitorilor sunt variate, în funcție de nevoile companiilor și în conformitate cu legislația actuală. În cazul instruirilor online se obține acces gratuit pe platforma de e-learning a RSGE.

În calitate de angajator, sunteți obligat de Legea nr.319/2006 privind protecția muncii să vă feriți angajații de orice tip de vătămare. Pentru a respecta legislația aveți nevoie de măsuri de instruire și testare a angajaților în domeniul SSM.

Protecția Muncii Abrud vă poate întocmi documentația SSM în vederea unui eventual audit. Beneficiați și de asistență în cazul controalelor din partea ITM.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Abrud

În conformitate cu Regulamentul de management în domeniul SSM, angajatorii au următoarele obligații:

-identificarea pericolelor ce ar putea duce la vătămări sau boli în afacerea dumneavoastră;

-evaluarea riscurilor de pericole, pentru a evita rănirea muncitorilor;

-controlul riscurilor prin luarea de măsuri pentru a elimina pericolele pe cât posibil.

SSM Abrud este acreditată în evaluarea riscurilor ca parte a procesului general utilizat în controlul pericolelor la locul de muncă. Pentru majoritatea întreprinderilor mici, cu risc scăzut, pașii de urmat sunt simpli pentru a asigura securitatea și sănătatea muncitorilor.

Primiți ajutor de la RSGE

RSGE vă ajută cu câteva sfaturi pentru eliminarea riscurilor identificate la locurile de muncă:

-reproiectarea posturilor, acolo unde pericolul este evident;

-înlocuirea materialelor, utilajelor sau procesului de muncă pentru a evita orice incident;

-organizarea muncii pentru a reduce expunerea la materiale, mașini sau utilaje;

-identificarea și implementarea măsurilor SSM pentru siguranța muncitorilor;

-dotarea cu echipament de protecție și asigurarea că este purtat de toți angajații.

Servicii oferite de echipa RSGE

Nu toate riscurile pot fi îndepărtate, indiferent de măsurile luate. Obligația dumneavoastră este să faceți tot ce este rezonabil posibil pentru îndepărtarea pericolelor, pentru a proteja oamenii de vătămări.

RSGE vă poate întocmi planul de siguranță și măsurile de control relevante pentru afacerea dumneavoastră. Revizuirea controalelor pe care le-ați pus în aplicare vă asigură de buna funcționare a afacerii.

Examinarea controalelor este necesară atunci când măsurile luate nu mai sunt eficiente sau când există schimbări la locul de muncă ce ar putea duce la noi riscuri.

În cazul Situațiilor de Urgență vă punem la dispoziție programe de instruire și testare a lucrătorilor în vederea respectării măsurilor SU. Serviciile mai includ simulări și exerciții practice de intervenție în SU, dar și asistență în caz de urgență.

Protecția Muncii Abrud vă protejează afacerea

Protecția Muncii Abrud poate lua măsuri în cazul în care muncitorii dumneavoastră au observat probleme care pot duce la accidente. Îndrumări mai detaliate cu privire la controlul riscurilor, precum și sfaturi pentru angajatorii din diferite organizații, pot fi obținute contactând echipa RSGE.

Echipa noastră vă poate asigura consiliere pentru gestionarea riscurilor pe toată durata unui eventual contract încheiat cu noi.

Evitați astfel penalizările în cazul controalelor ITM Abrud, pentru neîntocmirea planurilor de prevenire și protecție corespunzătoare condițiilor de muncă din orice unitate. Amenzile ITM, în astfel de situații, sunt cuprinse între 5.000 și 10.000 de lei!

Contactați echipa RSGE și toate grijile în privința securității și sănătății în muncă vor fi ale noastre!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati