Protecția Muncii Sibiu, SSM Sibiu

Protecția Muncii Sibiu, SSM Sibiu
Protecția Muncii Sibiu, SSM Sibiu

Protecția Muncii Sibiu a observat că cele mai frecvente incidente la locul de muncă nu rezultă din pericole necunoscute, ci din nerespectarea procedurilor.

Tot ce trebuie să știți despre echipamentele personale de protecție (EIP) și despre cum să vă păstrați în siguranță la locul de muncă, aflați din materialul următor.

Protecția Muncii Sibiu și Evaluarea riscurilor Sibiu

Siguranța la locul de muncă ar trebui să înceapă cu o evaluare a pericolelor efectuată de Protecția Muncii Sibiu. Odată ce pericolele și riscurile au fost identificate, se poate înainta un plan pentru a stabili prioritățile și a reduce riscul de rănire.

Sistemele și instrumentele utile pentru a efectua analize ale pericolelor includ efectuarea unei evaluări a riscurilor și a siguranței locului de muncă. Dacă eliminarea, înlocuirea și controalele administrative nu sunt suficiente pentru a elimina riscul, este vital să alegeți cu atenție EIP adecvat.

Evaluarea riscurilor Sibiu se asigură că angajații sunt instruiți corespunzător pentru a utiliza echipamentul de protecție și să poată detecta și raporta orice daune înainte de a începe lucrul.

Cu toate acestea, chiar și cele mai stricte controale nu vor elimina neapărat toate riscurile asociate cu majoritatea sarcinilor postului și aici trebuie evaluată nevoia de EIP.

O evaluare a pericolelor poate ajuta la identificarea echipamentului specializat care va fi necesar. Există numeroase tipuri de echipamente de siguranță la locul de muncă disponibile, în funcție de expunerea la pericole și de condițiile de muncă.

Ierarhia controalelor este o abordare dovedită a siguranței care ajută la protejarea angajaților.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Sibiu

Cu analizele instantanee ale SSM Sibiu, pot fi identificate elementele comune eșuate, inspecțiile incomplete și alte probleme care pot ajuta la identificarea punctelor slabe ale operațiunilor care ar putea duce la un incident.

Entorse și încordări, alunecări, împiedicări și căderi, tăieturi și contuzii, toate pot fi prevenite dacă se iau măsurile de precauție potrivite.

Un echipament de protecție personală (EIP) este îmbrăcămintea sau echipamentul conceput pentru a reduce expunerea angajaților la pericole chimice, biologice și fizice atunci când se află la muncă.

Protecția Muncii Sibiu recomandă folosirea acestor echipamente pentru a proteja angajații atunci când controalele tehnice și administrative nu sunt fezabile pentru a reduce riscurile la niveluri acceptabile.

Primiți ajutor de la RSGE

Conform ierarhiei controalelor realizate de RSGE, EIP este recomandat să fie ultimul nivel de apărare pentru prevenirea de accidentări, îmbolnăviri profesionale și a deceselor, dar unele întreprinderi l-au combinat cu alte măsuri de control pentru a asigura un mediu sigur și sănătos pentru lucrătorii lor.

Iată câteva beneficii ale utilizării EIP:

-prevenirea vătămărilor inutile la locul de muncă;

-protejarea angajaților de expunerea excesivă la substanțe chimice;

-prevenirea răspândirii germenilor și a bolilor infecțioase;

-ajută companiile să respecte cerințele de reglementare;

-îmbunătățirea productivității și a eficienței angajaților.

Servicii oferite de echipa RSGE 

RSGE colaborează cu muncitorii, purtând discuții despre EIP pentru a afla diferitele tipuri de echipamente care pot fi utilizate pentru a minimiza probabilitatea și a atenua efectele pericolelor. Poate ajuta la evaluarea suficienței și disponibilității echipamentelor pentru toți angajații.

Pentru a promova siguranța EIP la locul lor de muncă, inspectorii de siguranță vor trebui să facă următoarele:

  • Verifică în mod regulat locurile de muncă pentru necesitatea EIP.
  • Dacă este nevoie de EIP, furnizează angajaților echipamente de siguranță montate corespunzător.
  • Instruiește angajații cu privire la standardele SSM.

Protecția Muncii Sibiu vă protejează afacerea

Protecția Muncii Sibiu ajută angajatorii să efectueze evaluări ale pericolelor pentru a determina dacă aplicarea EIP este cea mai bună măsură de control pentru activitățile prestate de angajați. De asemenea, le permite acestora să întrețină EIP cu ușurință.

Efectuarea inspecțiilor regulate ale EIP este ușoară, cu acces convenabil la datele de inspecție stocate automat de specialiștii SSM. Ofițerii cu siguranță pot genera, de asemenea, rapoarte de inspecție a EIP instantaneu, cu o singură atingere, oricând și oriunde.

Solicitați oferta Protecția Muncii Sibiu pentru ca echipa dumneavoastră să rămână în siguranță, cu inspecții digitale scurte, concepute pentru a le aminti de procedură în momentele cheie!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Sibiu:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii