Protecția Muncii Giurgiu, SSM Giurgiu

Protecția Muncii Giurgiu, SSM Giurgiu

Protecția Muncii Giurgiu, SSM Giurgiu

Protecția Muncii Giurgiu verifică și revizuiește în mod regulat toate elementele măsurilor de control pentru a se asigura că acestea continuă să fie eficiente. Aceste verificări sunt adecvate pentru a determina dacă sunt necesare îmbunătățiri.

Protecția Muncii Giurgiu și Evaluarea riscurilor Giurgiu

Protecția Muncii Giurgiu ajută la implementarea măsurilor importante de control care includ:

-îmbrăcăminte adecvată lavabilă/de unică folosință;

-echipament individual de protecție (de exemplu mănuși impermeabile) și/sau acoperire impermeabilă pentru tăieturi și abraziuni;

-containerele potrivite și sistemele de lucru sigure pentru manipularea deșeurilor, inclusiv eliminarea obiectelor ascuțite contaminate (cum ar fi acele);

-posturi de lucru dotate cu vitrine pentru aburi atunci când se lucrează cu materiale contaminate.

Unii agenți sau substanțe contaminate pot fi injectați sau transmiși neintenționat prin înțepături, mușcături sau excremente de animale. Substanțele nocive pot fi prezente în orice, de la vopsele și agenți de curățare, până la prezența în apă, făină sau alte prafuri, sisteme de aer condiționat, sânge și deșeuri.

Evaluarea riscurilor Giurgiu cercetează situațiile în care agenții biologici pot provoca boli, infecții, intoxicații, alergii și chiar cancere. Departamentul de medicina muncii din cadrul firmei noastre a fost creat pentru a asigura sănătatea muncitorilor.

Pericolele biologice sunt prezente în majoritatea situațiilor de lucru, în special în îngrijirea sănătății, serviciile personale, agricultură, industriile agroalimentare și activitățile în aer liber care pot fi contaminate în mod natural, de exemplu prin prezența țânțarilor.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Giurgiu

SSM Giurgiu recomandă identificarea agenților/substanțelor dăunătoare prin citirea etichetelor produselor și a fișelor cu date de securitate, precum mediul care poate fi locuit de pericole biologice, de exemplu dăunători/bacterii.

Una dintre măsurile de siguranță impun includerea în risc de pericol a agenților/substanțelor nocive produse de procesele de lucru, cum ar fi tăierea sau măcinarea, sau la care lucrătorii ar putea fi expuși în alt mod.

Protecția Muncii Giurgiu a studiat modul în care puteau fi expuși lucrătorii: calea către organism (dacă substanța poate fi inspirată, dacă pătrunde pe sau prin piele sau chiar poate fi înghițită) și efectele expunerii pe fiecare dintre aceste căi.

Trebuie verificat cât de des lucrează oamenii cu agentul/substanța nocivă și pentru cât timp și cine altcineva ar mai putea fi expus. Nu trebuie uitați lucrătorii de întreținere, curățătorii, antreprenorii și alți vizitatori sau membri ai publicului care ar putea fi expuși.

Primiți ajutor de la RSGE Giurgiu

RSGE Giurgiu analizează riscurile și decide asupra măsurilor de precauție prin menținerea controalelor care includ:

  • Întreținerea instalațiilor și echipamentelor. Toate echipamentele de ventilație trebuie examinate și testate în mod regulat de către o persoană competentă (cineva care are abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru a efectua munca în siguranță).

Această măsură poate implica măsurarea fluxului de aer sau a presiunilor din sistem sau prelevarea de probe de aer în camera de lucru. În general, toate echipamentele de extracție trebuie examinate și testate în conformitate cu legislația națională.

  • Asigurarea că sistemele de lucru sunt respectate și revizuirea acestora dacă nu funcționează.
  • Asigurarea că echipamentul individual de protecție este adecvat (oferă protecție eficientă împotriva pericolului identificat), utilizat, montat corespunzător și (dacă este cazul) întreținut.
  • Asigurarea că lucrătorii sunt vaccinați corespunzător. Vaccinarea oferă protecție individuală și colectivă.

Servicii oferite de echipa RSGE Giurgiu

Firma noastră, RSGE Giurgiu, face verificări simple pentru a controla praful și ceața, invizibile la iluminarea normală. Soluția este verificarea cu o „lampă de praf”.

Folosită corect, o lampă de praf este un instrument ieftin și puternic care ajută la identificarea problemelor legate de praf, cum ar fi scurgerile și dacă un sistem de extracție funcționează eficient.

Echipamentul individual de protecție este soluția indicată de RSGE Giurgiu atunci când măsurile de protecție colectivă sunt insuficiente. În cazul în care angajatorii nu pot controla în mod adecvat expunerea prin alte mijloace, ei trebuie să furnizeze îmbrăcăminte și echipament de protecție personală, în combinație cu alte măsuri de control.

Angajatorii nu trebuie să opteze automat pentru echipamentul individual de protecție (EIP) ca măsură de control. Nu este la fel de fiabil sau eficient ca alte măsuri.

Protecția Muncii Giurgiu vă protejează afacerea

Protecția Muncii Giurgiu consideră utilă o evidență a ceea ce se știe despre riscurile pentru sănătate și măsurile de control adecvate. Sunt notate informații despre unde apar expunerile, care sunt măsurile de control și cum va fi menținut controlul.

Schimbările în echipamente, materiale sau metode de lucru fac necesară revizuirea deciziilor anterioare. Inginerii SSM Galați pot întocmi documentația necesară implementării planului de siguranță, adaptat în funcție de necesitățile companiilor.

Solicitați oferta Protecția Muncii Giurgiu pentru afaceri durabile și eficiente!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Giurgiu:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii