Protecția Muncii Dâmbovița, SSM Dâmbovița

Protecția Muncii Dâmbovița, SSM Dâmbovița
Protecția Muncii Dâmbovița, SSM Dâmbovița

Protecția Muncii Dâmbovița are în componență un departament responsabil de implementarea strategiei de management organizațional și metodologic în subdiviziunile structurale ale companiilor pentru menținerea condițiilor de muncă sănătoase și sigure.

Protecția Muncii Dâmbovița și Evaluarea riscurilor Dâmbovița

Evaluarea riscurilor Dâmbovița efectuează analiza condițiilor de muncă și protecția muncii și cauzele încălcărilor siguranței muncii, legislația și legile privind securitatea muncii, traumatismele industriale și bolile profesionale.

Organizarea locurilor de muncă trebuie să fie în deplină conformitate cu cerințele aplicabile referitoare la:

  • Starea sanitară a instalațiilor auxiliare și de producție.
  • Utilizarea corectă de către diversele departamente a fondurilor care au fost implementate pentru a desfășura activități care să asigure cele mai bune condiții de protecție a muncii.
  • Asigurarea corectă și în timp util a compensațiilor angajaților pentru efectuarea unei munci grele, precum și pentru efectuarea muncii în condiții periculoase sau dăunătoare. Protecția Muncii Dâmbovița include și eliberarea gratuită de nutriție medicală specializată și alte produse.
  • Implicarea minorilor și a femeilor în procesul muncii în deplină conformitate cu legile SSM aplicabile.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Dâmbovița

Activitățile de protecție a muncii ale SSM Dâmbovița includ:

-coordonarea activității subdiviziunilor structurale privind menținerea condițiilor de muncă sănătoase și sigure;

-îmbunătățirea managementului securității muncii;

-introducerea celor mai bune practici și dezvoltarea științifică privind protecția muncii și igiena muncii, promovarea securității muncii;

-furnizarea de servicii de informare și consultanță administrației și angajaților privind siguranța muncii.

SSM Dâmbovița deține controlul protecției muncii prin:

-respectarea cerințelor de siguranță și igiena muncii;

-respectarea legislației SSM și a legilor privind protecția muncii;

-îndeplinirea (respectarea) actelor normative locale privind securitatea muncii.

Primiți ajutor de la RSGE

Personalul RSGE este format din specialiști calificați în domeniul securității și sănătății în muncă. Ordinele de protecție a muncii sunt emise pentru formarea de servicii de la persoanele cu calificare de inginer în această specialitate ale RSGE.

Persoane cu studii superioare profesionale sau tehnice și chiar și experți întregesc echipa noastră de specialiști. Totodată, este de remarcat faptul că, indiferent de calificările acestor persoane, înainte de a-și îndeplini direct atribuțiile, sunt desfășurate evenimente de formare specializată.

Servicii oferite de echipa RSGE

În procesul de determinare a sarcinilor și funcțiilor serviciului de securitate și sănătate în muncă, care va lua măsuri pentru protecția muncii, angajatorii sunt sfătuiți să folosească recomandările care au fost aprobate de legislația în domeniul SSM.

În conformitate cu aceste recomandări, serviciul RSGE efectuează următoarele:

  • Organizează măsuri speciale pentru protecția muncii, al căror scop principal este să se asigure că angajații respectă toate cerințele relevante.
  • Oferă control asupra respectării de către angajați a legilor aplicabile, a diferitelor acte normative de reglementare în domeniul protecției muncii, precum și a contractului încheiat, a contractului colectiv și a altor acte juridice locale de reglementare ale companiei.
  • Organizează lucrări de întreținere care vizează prevenirea riscului de accidentare profesională, diverse boli profesionale sau cele cauzate de factori profesionali.
  • Include diverse activități care vizează îmbunătățirea condițiilor de muncă. Protecția muncii și siguranța industrială prevede consultarea și informarea angajaților companiei, inclusiv a managerului acesteia, cu privire la toate aspectele necesare în acest domeniu.
  • Studiul și diseminarea ulterioară a bunelor practici în domeniul protecției muncii, precum și promovarea problemelor relevante.

Protecția Muncii Dâmbovița vă protejează afacerea

Necesitatea creării unui serviciu de protecție a muncii la fiecare întreprindere este determinată de legea SSM aplicabilă.

În special, acest lucru este prevăzut în actualul Cod al Muncii, a cărui primă parte spune că ar trebui creat un serviciu de protecție a muncii într-o organizație care desfășoară activități industriale și, în același timp, are mai mulți angajați.

O alternativă la un astfel de serviciu este poziția specială a unui expert în protecția muncii cu pregătire specială, precum și experiență în astfel de muncă, așa cum este Protecția Muncii Dâmbovița.

Accesați pagina de contact a SSM Dâmbovița pentru asistență și consiliere pe probleme de securitate și sănătate în muncă!

Contactati RSGE pentru oferta personalizata!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Dambovita:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii