Protecția Muncii Brăila, SSM Brăila

Protecția Muncii Brăila, SSM Brăila
Protecția Muncii Brăila, SSM Brăila

Protecția Muncii Brăila joacă un rol esențial în bunul mers al activității din unitățile de producție, din punct de vedere al securității și sănătății în muncă. Instrucțiunile de siguranță informează angajații fabricilor cu privire la comportamentul în cazul accidentelor de muncă.

Ele trebuie aduse la cunoștința muncitorilor sub formă de afișe sau postere, în număr suficient de mare, în locuri vizibile și ușor accesibile. Datorită lor, personalul unității, dar și vizitatorii sunt înștiințați despre comportamentul de urmat în cazul accidentelor, inclusiv în cazurile de incedii.

Protecția Muncii Brăila și Evaluarea riscurilor Brăila

În timpul unui incendiu, procedura de evacuare poate salva viețile muncitorilor. Instrucțiunile oferite de Protecția Muncii Brăila vă asigură o bază bună de cunoștințe în prevenirea incendiilor și vă învață să folosiți mijloacele de stingere prezente în incinta unităților.

Evaluarea riscurilor înseamnă măsuri care includ instrucțiuni de securitate, cum ar fi: procedura care asigură accesul forțelor de intervenție, dar și instalarea barierelor de acces.

În cadrul trainingurilor sunt oferite sfaturi despre dezvoltarea unei proceduri eficiente de evacuare, participanții având ocazia de a face schimb de experiență.

Cursurile de prevenire și stingere a incendiilor sunt bazate pe practică, oferind răspunsuri pentru toate problemele identificate la evaluarea riscurilor.

Măsurile luate în cazul incendiului înseamnă:

-alertarea personalului de conducere și stingere a incendiilor;

-pașii care trebuie urmați pentru a trage alarma de evacuare;

-măsurile care trebuie luate pentru a asigura securitatea și evacuarea personalului;

-implementarea mijloacelor de stingere a incendiilor disponibile în unitate;

-facilitarea intervenției pompierilor.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Brăila

SSM Brăila se asigură de afișarea instrucțiunilor de siguranță verificând dacă sunt încă în vigoare și nu au fost îndepărtate din diferite cauze.

Este important ca acestea să fie afișate și în apropierea telefoanelor, cu ajutorul cărora să fie chemate ajutoarele, șia planurilor care arată căile de evacuare, mijloacele de avertizare sau alarmare. Instrucțiunile sunt completate de pictograme a căror semnificație trebuie adusă la cunoștința personalului.

Securitate și Sănătate în Muncă Brăila stabilește aspectele importante de luat în timpul procedurilor de evacuare, dar și instrucțiuni despre manipularea stingătoarelor pentru o stingere rapidă și eficientă a incendiilor.

Primiți ajutor de la RSGE

Consecințele unui incendiu pot fi de natură umană sau materială. Prima cauză de deces în timpul incendiilor este fumul inhalat. El poate axfisia, intoxica sau arde, iar din cauza vizibilității reduse, împiedică evacuarea personalului în condiții de siguranță.

RSGE poate stabili un plan de măsuri preventive care permit eliminarea pericolelor sau reducerea riscurilor legate de prezența materialelor inflamabile sau combustibile și a surselor de aprindere.

Aceste măsuri includ și utilizarea stingătoarelor portabile, pentru a ști cum funcționează. Folosirea unui stingător greșit poate agrava focul sau poate duce chiar la moartea muncitorilor.

Echipamentele de protecție împotriva incendiilor fac posibilă detectarea, semnalizarea și stingerea unui incendiu, dar și limitarea efectelor nocive ale acestuia și facilitarea intervenției serviciilor publice de urgență.

Servicii oferite de echipa RSGE

Pentru a pune în aplicare măsurile adecvate, angajatorul trebuie să efectueze o analiză a riscului legat de posibilitatea izbucnirii incendiilor. RSGE ia în considerare factori de risc, cum sunt:

-prezența simultană a elementelor care constituie sursa principală de foc;

-echipamentele de lucru;

-substanțele utilizate;

-procesele și posibilele interacțiuni ale acestora;

-natura activităților;

-riscurile specifice activităților din întreprindere.

Rezultatele evaluării riscurilor și măsurile preventive sunt incluse în documentele care sunt solicitate de ITM în cazul unui control.

Pe baza acestei analize de risc, RSGE pune la dispoziția angajatorilor planul de măsuri preventive materiale și organizatorice necesare intervenției în cazul incendiilor.

Protecția Muncii Brăila vă protejează afacerea

Protecția Muncii Brăila elaborează politicile de prevenire care sunt folosite în timpul exercițiilor de instruire și de evacuare a personalului. Angajatorii vor ține cont de rezultatele exercițiilor și de experiența acumulată de RSGE în implementarea unui sistem dinamic de management al riscurilor.

Firma noastră vine în ajutorul organizațiilor de muncă cu măsuri și tehnici de prevenire a incendiilor, efectuează misiuni de inspecție, control și audit, certifică echipamente, distribuie materiale informative, cum sunt semnele de siguranță, și oferă asistență în organizarea procedurilor de evacuare.

Toate serviciile noastre respectă legislația în domeniul securității și sănătății în muncă, respectiv Legea nr.319/2006 privind protecția muncii și Legea nr.307/2006 privind prevenirea și stingerea incendiilor.

Solicitați oferta de colaborare și noi evaluăm riscurile de producere a incendiilor și remediem eventualele probleme!

Contactați RSGE pentru oferta personalizată!

Efectuăm protecția muncii în următoarele localități din Brăila:
Brăila,

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii