PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui)

PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui)

PSI Vaslui întocmește planuri de evacuare
PSI Vaslui întocmește planuri de evacuare

PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui) elaborează planul de evacuare în caz de incendiu pentru casa sau locul dumneavoastră de muncă pentru a fi pregătiți în caz de incendiu.

Depinde doar de dumneavoastră să vă proiectați propriul plan de evacuare a casei, deoarece nu există legi care să vă oblige să afișați căile de evacuare pe pereții imobilului.

PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui) creează planuri de siguranță

Probabil că nu vreți să vă gândiți la posibilitatea ca locuința sau locul dumneavoastră de afaceri să ia foc. Dar este destul de riscant să excludeți posibilitatea unui incendiu.

Specialiștii PSI Vaslui vă amintesc de ce este atât de important să dețineți un plan de evacuare în caz de incendiu.

Elaborarea unui plan de evacuare în caz de incendiu vă garantează că toți ocupanții casei sau ai locului de afaceri pot părăsi clădirea în siguranță.

Un sistem de alarmă de incendiu monitorizat, sprinklere, stingătoare portabile, echipamente automate de stingere și alte sisteme de protecție trebuie să fie instalate la locul de muncă.

Idei pentru planuri de evacuare în caz de incendiu în locuințe

Iată câteva idei oferite de inspectorii PSI Vaslui pentru a vă ajuta să vă evacuați în siguranță în cazul unei urgențe:

 • Creați un plan pentru imobilul dumneavoastră. Asigurați-vă că acesta conține fiecare fereastră și ușă.
 • Găsiți două ieșiri din fiecare cameră vizitându-le. Ferestrele, ușile exterioare și ușile care intră într-un hol sunt câteva exemple.
 • Pentru a vă asigura că le puteți folosi pentru a scăpa în caz de incendiu, asigurați-vă că toate ferestrele și ușile sunt descuiate și ușor de utilizat.
 • Examinați locațiile și testați fiecare alarmă de fum. Pe planul pe care l-ați pregătit, indicați fiecare alarmă de fum și schimbați bateriile periodic, dacă este necesar.

Indicați locul întâlnirii pe planul de evacuare împotriva incendiilor

Este important să stabiliți un loc de întâlnire în aer liber cu familia sau cu angajații, astfel încât să aveți unde să mergeți în caz de urgență.

Exemplele includ un semn de oprire, un anumit stâlp de tensiune, casa unui vecin sau cutia poștală.

Profesioniștii PSI Vaslui vă îndeamnă să vă priviți imobilul așa cum este văzut de pe stradă pentru a vă asigura că numărul de casă este afișat vizibil, chiar și pe timp de noapte.

În acest fel, locuința va fi localizată rapid de pompieri. Pentru a ajuta acest lucru, puteți să pictați numărul casei pe bordură sau să puneți cifre mai mari și mai ușor de văzut pe casă.

Specialiștii PSI Vaslui vin cu soluții pentru siguranța la incendiu

 • Este eficient să organizați exerciții de incendiu, spun specialiștii PSI Vaslui, astfel încât să vă puteți testa strategia de evacuare în caz de incendiu.

Acest lucru îi va face pe toți locatarii să se simtă mai confortabil cu strategia, asigurându-se că totul decurge conform planificării într-o situație de urgență reală.

 • Asigurați-vă că toată lumea de la locul de muncă sau din familie cunoaște numărul de telefon al departamentului de pompieri din apropiere.
 • Dacă aveți copii mici, cetățeni în vârstă sau oricine altcineva care are dificultăți în a se deplasa, un membru al familiei sau al echipei, apt fizic, trebuie desemnat pentru a-i ajuta dacă este necesar.

Idei de plan de evacuare împotriva incendiilor pentru locul de muncă

Echipa PSI Vaslui vă ajută să creați un plan de evacuare în caz de incendiu folosind recomandări în plus față de aceste măsuri de siguranță.

 • Decideți procedura de raportare a incendiilor aleasă, cum ar fi pornirea stațiilor de tragere în întreaga unitate.
 • Asigurați-vă că există planuri de evacuare post-urgență și o procedură de evacuare în vigoare pentru fiecare etaj al clădirii.
 • Postați numele, departamentele și numerele de telefon ale persoanelor de contact cheie pe diagramele căilor de evacuare.
 • Instruiți personal care să rămână în urmă și să gestioneze funcțiile esențiale ale sistemului de stingere incendii sau să utilizeze stingătoarele.

Primul lucru de făcut atunci când izbucnește un incendiu în casa sau locul de afaceri este să vă asigurați că toată lumea este bine.

Apelați la ajutorul echipei de profesioniști a PSI Vaslui, pentru a implementa cele mai bune măsuri de prevenire a incendiilor!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii