PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui)

PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui)

Alegeți extinctoare din magazinul PSI Vaslui
Alegeți extinctoare din magazinul PSI Vaslui

PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui) precizează că este esențial să aveți la îndemână instrumentele potrivite de prevenire și stingere a incendiilor în caz de urgență.

Prin evaluarea riscurilor de incendiu, indiferent dacă dețineți o casă sau o companie, s-a constatat nevoia de detectoare de fum, alarme de incendiu, stingătoare și sprinklere automate.

PSI Vaslui (Prevenire și Stingere Incendii Vaslui) prezintă echipamentele PSI

Specialiștii în prevenire și stingere incendii ai PSI Vaslui vă îndeamnă să priviți mai atent la multele tipuri de echipamente de protecție împotriva incendiilor.

Magazinul nostru cu profil securitate și sănătate în muncă este aprovizionat permanent cu cele mai de actualitate echipamente de protecție, inclusiv pentru siguranța la incendiu.

Câteva dintre acestea, alarmele de fum, sistemele de alarmă pentru incendiu, extinctoarele pentru incendiu și sprinklere automate, vi le prezentăm în acest articol.

Alarme de fum reduc numărul deceselor cauzate de incendii

Alarmele de fum care sunt montate corect sunt esențiale în reducerea numărului de decese și a rănirilor cauzate de incendii.

Specialiștii în combaterea incendiilor ai PSI Vaslui afirmă că deținerea unui detector de fum funcțional reduce riscul de a muri într-un incendiu cu 50%.

Pentru a profita la maximum de acest echipament trebuie să respectați câteva reguli de protecție:

  • Instalați câte unul în fiecare dormitor și pe fiecare etaj al locuinței.
  • Pentru a garanta funcționalitatea, testați detectoarele o dată pe lună.
  • Schimbați bateriile o dată pe an.
  • Instalați detectoare noi, garantate, de fum.

Puteți alege dintr-o varietate de tipuri de detectoare de fum recomandate de inspectorii PSI Vaslui. Ele constau din următoarele:

-detectoarele de căldură care sesizează căldura de la un incendiu și pot declanșa o alarmă sau pot activa automat sprinklerele.

-detectoarele de fum sunt cele mai eficiente pentru stingerea focurilor mocnite, cu ardere lentă, care emit mai mult fum decât căldură.

Când fumul perturbă fasciculul de lumină intern al senzorilor fotoelectrici, se declanșează o alarmă.

-detectoare cu senzori de ionizare.

Sistemele de alarmă pentru incendii sunt necesare în structurile comerciale

Numai detectoarele de fum pot fi suficiente într-un cadru casnic, dar un sistem de alarmă de incendiu mai sofisticat este adesea necesar în structurile comerciale.

Experții PSI Vaslui amintesc combinația de detectoare de fum, detectoare de căldură și stații de tragere manuale cuplate la un panou de control al alarmei de incendiu.

În timp ce serviciile de monitorizare trimit automat alarma la pompieri, sirenele și luminile stroboscopice se asigură că toată lumea din interiorul clădirii este conștientă de situația de urgență.

Extinctoarele portabile pentru incendiu salvează vieți

Extinctoarele portabile sting flăcări minore sau limitează creșterea până la sosirea pompierilor, salvând vieți și protejând proprietatea și ar trebui utilizate numai în următoarele circumstanțe:

  • Focul este controlat și nu se extinde în afara dimensiunii sale actuale
  • Clădirea a fost evacuată
  • S-a semnalat incendiul pompierilor
  • Există fum în spațiu, ceea ce ar pune în pericol persoana care folosește stingătorul

Un stingător multifuncțional ABC, care poate stinge incendiile de clasa A (gunoi, lemn și hârtie), clasa B (lichide) și clasa C (electrice), este cea mai bună opțiune atunci când alegeți unul pentru locuință.

Echipa PSI Vaslui vă îndeamnă să luați în considerare tipurile de incendii care se pot produce atunci când selectați cel mai bun stingător de incendiu pentru companie.

Sprinklerele automate sunt recomandate de echipa PSI Vaslui

Apa poate reduce semnificativ daunele provocate de flacără și fum cauzate de un incendiu în case și întreprinderi unde alarma de incendiu este conectată la sprinklere automate.

Sprinklerele de incendiu sunt o cerință pentru toate clădirile comerciale, de aceea experții PSI Vaslui vă pot ajuta să instalați acest tip de echipament de prevenire a incendiilor.

Un sistem de sprinklere este foarte eficient la stingerea incendiilor, în unele cazuri flăcările sunt stinse chiar înainte ca pompierii să ajungă acolo.

Când sunt instalate sisteme automate de sprinklere, pericolul de a muri într-un incendiu este redus cu 80%. În plus, pierderile de proprietate sunt reduse cu 70%.

Fiți siguri că serviciile profesionale de prevenire și stingere incendii ale PSI Vaslui vă pot ajuta dacă nu aveți echipamentul necesar de protecție împotriva incendiilor.

Contactați-ne imediat pentru a începe procedura de achiziție, chiar din magazinul propriu, a echipamentelor PSI necesare dumneavoastră!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Vaslui:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii