PSI Iași (Prevenire și Stingere Incendii Iași)

PSI Iași (Prevenire și Stingere Incendii Iași)

Întreținerea echipamentelor cu PSI Iași
Întreținerea echipamentelor cu PSI Iași

PSI Iași (Prevenire și Stingere Incendii Iași) asigură angajatorii că personalul societăților va funcționa într-o atmosferă mai sigură dacă efectuează în mod regulat întreținerea pentru prevenirea incendiilor.

Deoarece sistemele dumneavoastră vor funcționa cu succes și eficient, membrii personalului companiilor nu vor fi îngrijorați de posibilitatea declanșării unui incendiu la locurile de muncă.

PSI Iași (Prevenire și Stingere Incendii Iași) vă ajută să preveniți amenzile

Specialiștii PSI Iași detaliază câteva moduri în care ar putea beneficia compania dumneavoastră de inspecția sistemului de incendiu și explică ce categorii de sisteme de incendiu necesită inspecție și întreținere.

Inspecțiile sistemelor de incendiu ar putea scuti companiile de la a plăti amenzi mari pentru neconformitate. Din acest motiv, vizitatorii, personalul și clienții se vor simți mai în siguranță.

Puteți reduce cheltuielile de înlocuire a echipamentelor neîntreținute, ruginite sau stricate prin întreținerea preventivă a sistemelor dumneavoastră.

Cerințele de inspecție la incendiu ale clădirii dumneavoastră se vor schimba în funcție:

-de instalația de lucru;

-de starea în care se desfășoară activitatea;

-de numărul de sisteme de prevenire a incendiilor din clădire.

În funcție de tipul de sistem de incendiu, inspectorii RSGE recomandă diferite proceduri de întreținere preventivă. Următoarele inspecții sunt cerute de legislația SSM și PSI pentru aceste sisteme în mod regulat:

  • Sistemele de sprinklere pentru incendii

Pentru aceste sisteme sunt necesare verificări săptămânale ale supapelor de control și ale manometrelor pentru sistemele uscate, de pre-acțiune și de presiune.

Manometrele sistemului de conducte umede și supapele de alarmă trebuie să fie inspectate lunar de către angajați, spun experții PSI Iași. Pentru unele utilaje sunt necesare verificări anuale ale experților:

-pentru structură, agățat/contravântuire seismică;

-țevi/fitinguri și capete de sprinklere.

De asemenea, sunt incluse capete de sprinklere de rezervă, supape de pre-acțiune, supape de conductă uscată și componente de prevenire a returului.

  • Ansamblu pentru dispozitivele anti retur

O întreprindere autorizată de inspecție a sprinklerelor trebuie să inspecteze ansamblurile dispozitivului de prevenire a returului în fiecare an.

Aceste inspecții fac ca sistemele de sprinklere să fie funcționale, astfel încât apa potabilă din unitatea dumneavoastră să fie sigură pentru consum.

  • Sistemele de stingere a incendiilor

Un tehnician PSI Iași, certificat în prevenirea incendiilor, trebuie să inspecteze aceste sisteme de stingere a incendiilor fără apă periodic.

Datorită acestor verificări se asigură că recipientele sunt sub presiune, că o cantitate potrivită de agent curat este accesibilă și că nu este deteriorat containerul.

  • Dispozitivele pentru suprimarea hotelor de bucătărie

Sistemele de stingere a incendiilor pentru hota de bucătărie trebuie inspectate, la o perioadă stabilită de producător, de către un furnizor certificat de protecție împotriva incendiilor.

Făcând aceste verificări, puteți fi sigur că sistemele dumneavoastră de stingere a incendiilor vor funcționa atunci când va izbucni un incendiu.

Aceste dispozitive garantează că focul este stins și că gazul sau electricitatea utilizată pentru alimentarea utilajului este oprită.

  • Alarmele de fum

Un angajat instruit de specialiștii RSGE trebuie să efectueze întreținerea de rutină săptămânală pentru alarmele de fum, care include:

-verificarea sursei de alimentare;

-funcționarea LED-urilor;

-verificarea panourilor de control;

-funcționarea siguranțelor și a semnalelor de avarie ale sistemului de alarmă de incendiu.

-trebuie să efectueze lunar un control al coroziunii bateriilor.

Dispozitivele de pornire (detectoare de căldură, fum și praf) trebuie să fie supuse unei inspecții semestriale de către un tehnician calificat din cadrul PSI Iași.

  • Extinctoarele pentru incendiu

Sunt necesare verificări lunare pentru a vă asigura că manometrul este setat la plin, furtunul este nedeteriorat și știftul este strâns pe stingătoarele de incendiu.

Extinctoarele trebuie verificate anual de către un specialist calificat al companiei noastre. La PSI Iași, oferim soluții pentru inspecții, testare și întreținere a sistemelor de sprinklere și alarme de incendiu.

Inspecțiile PSI trebuie să respecte legislația în domeniu

Toate inspecțiile sunt efectuate de personalul nostru profesionist în conformitate cu specificațiile SSM împreună cu respectarea legislației PSI relevante pentru domeniul particular de activitate.

Întreținerea preventivă a echipamentelor de prevenire și stingere incendii este o prioritate pentru experții societății noastre.

Contactați echipa noastră, iar inspecțiile dumneavoastră vor fi întotdeauna simplu de aranjat, accesibile, respectând legislația în domeniu!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii