PSI Deva (Prevenire și Stingere Incendii Deva)

PSI Deva (Prevenire și Stingere Incendii Deva)

Prevenirea incendiilor PSI Deva
Prevenirea incendiilor PSI Deva

PSI Deva (Prevenire și Stingere Incendii Deva) este societatea dedicată protejării a ceea ce contează cu adevărat. Prevenirea incendiilor este un aspect crucial al apărării împotriva incendiilor, adesea neglijat.

Pentru a dezvolta o strategie cuprinzătoare pentru siguranța la incendiu a clădirii dumneavoastră, este esențial să înțelegeți distincția dintre protecția împotriva incendiilor și prevenirea incendiilor.

PSI Deva (Prevenire și Stingere Incendii Deva) explică ce previne un incendiu

Pașii pe care îi urmați în afara sferei de aplicare a sistemelor dumneavoastră de protecție împotriva incendiilor pentru a reduce probabilitatea declanșării unui incendiu sunt denumiți ca prevenire a incendiilor.

Prevenirea are loc de fapt înainte de izbucnirea unui incendiu, în timp ce protecția este pentru atunci când acesta apare.

Pentru a asigura protecția și siguranța angajaților dumneavoastră, specialiștii PSI Deva evidențiază necesitatea elaborării planului de evacuare.

Este mai sigur și mai eficient pentru personalul dumneavoastră și potențialii clienți să părăsească unitatea datorită planului dumneavoastră de evacuare.

Specialiștii RSGE evaluează riscurile de incendiu

Împreună cu asigurarea siguranței angajaților, reglementările în materie de securitate și sănătate în muncă impun ca întreprinderile să aibă planuri de evacuare în caz de urgență.

Eficacitatea sistemelor dumneavoastră de protecție împotriva incendiilor depinde de cât de des sunt inspectate, conform inspectorilor PSI Deva.

În timpul unei examinări de incendiu și de siguranță a proprietăților comerciale, specialiștii RSGE iau în considerare următoarele sisteme principale:

 • Sistemele de sprinklere de incendiu
 • Sistemele de stingerea incendiilor
 • Sistemele de detecție a incendiilor și de alarmă
 • Extinctoarele portabile
 • Sunetul și Comunicarea
 • Securitatea integrată
 • Siguranța vieții

Măsuri de siguranță elaborate după evaluarea riscului de incendiu

Inspecțiile anuale sunt esențiale pentru prevenirea incendiilor, deoarece dacă un sistem sau o piesă de echipament funcționează defectuos, toate procedurile de protecție împotriva incendiilor sunt susceptibile de a eșua.

În urma evaluării riscurilor de incendiu, experții RSGE Deva recomandă măsuri de siguranță cum sunt:

 • Mentenanță și reparații ale echipamentelor PSI
 • Îmbunătățiri ale sistemelor de prevenire incendii
 • Training în prevenirea incendiilor pentru tot personalul
 • Contactul permanent cu echipa

Actualizarea regulată a sistemelor de protecție la incendiu

După analiza riscurilor de incendii, următoarea fază de învățare despre protecția împotriva incendiilor este întreținerea și repararea sistemelor și echipamentelor PSI.

Scopul prevenirii incendiilor este acela de a menține conformitatea cu codurile de siguranță impuse de legislația PSI și de a respecta toate nevoile de service și reparații.

Care credeți că este durata de viață estimată a unui sistem de protecție împotriva incendiilor? O perioadă îndelungată ar putea să nu fie cea mai bună presupunere.

Actualizarea regulată a sistemelor este esențială pentru protecția împotriva incendiilor. Există multe elemente în mișcare și complexitate în sistemele de apărare împotriva incendiilor.

Profesioniștii noștri vă recomandă să nu vă faceți griji, sistemele de prevenire și stingere incendii nu trebuie înlocuite atunci când o singură componentă este defectă (de cele mai multe ori).

Există unele componente care ar putea fi actualizate cu sisteme mai vechi pentru a vă spori siguranța, iar înlocuirea unui articol nu înseamnă neapărat eliminarea întregului sistem.

Prevenirea incendiilor, primul pas pentru siguranța lucrătorilor și a afacerii

Protecția împotriva incendiilor constă în acțiuni care opresc răspândirea distructivă a focului, pentru a diminua efectele unui incendiu necontrolat și pentru a salva vieți și proprietăți.

Când vine vorba de siguranța la incendiu pentru proprietatea dumneavoastră comercială, prevenirea incendiilor este primul pas.

La PSI Deva, treaba noastră este să cercetăm focul, ceea ce ne pregătește să putem implementa măsurile de protecție eficiente împotriva incendiilor.

Astfel, recomandăm ca în fiecare companie să existe un sistem de protecție împotriva incendiilor pentru a limita pagubele cauzate de acesta, în cazul în care se produce.

Daca doriți mai multe informații sau chiar asistență pentru situațiile de urgență ce pot apărea în compania dumneavoastră, solicitați oferta inspectorilor RSGE Deva!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii