PSI Hunedoara (Prevenire și Stingere Incendii Hunedoara)

PSI Hunedoara (Prevenire și Stingere Incendii Hunedoara)

PSI Hunedoara (Prevenire și Stingere Incendii Hunedoara)
PSI Hunedoara (Prevenire și Stingere Incendii Hunedoara)

PSI Hunedoara (Prevenire și Stingere Incendii Hunedoara) recomandă angajatorilor inspecția și testarea furtunurilor de incendiu, precum și testarea tuturor echipamentelor de protecție împotriva incendiilor.

Fiind foarte important din motive de siguranță la incendiu, ar putea fi groaznic dacă furtunul de incendiu se defectează în mijlocul unei urgențe de incendiu.

PSI Hunedoara vine în ajutorul companiilor

Un furtun de incendiu și un sistem de conducte verticale care pot distribui apă la presiune ridicată sunt aproape întotdeauna prezente în clădirile care au instalate sisteme de sprinklere.

Furtunul sau furtunurile care fac parte din acel sistem trebuie să fie supuse unor teste regulate. Când funcționează la apogeu, un furtun de incendiu poate stinge mici incendii, oprindu-le răspândirea.

Într-o urgență de incendiu autentică, un furtun de incendiu funcțional este esențial și benefic. Un incendiu este adesea minor și este posibil ca un furtun de incendiu să fie necesar înainte ca un sistem de sprinklere să fie activat.

Majoritatea sistemelor de sprinklere sunt activate atunci când există căldură intensă și fum copios, cu toate acestea, majoritatea incendiilor pornesc modest, conform rezultatelor evaluărilor PSI Hunedoara.

Din acest motiv, clădirile sunt dotate cu furtunuri de incendiu, în conformitate cu legislația în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Inspectorii PSI Hunedoara enumeră instrucțiunile generale pentru inspecția furtunului de incendiu:

-înainte de examinarea furtunului de incendiu, scoateți furtunul sau furtunurile de incendiu din echipament sau din spațiul de depozitare;

-înregistrați fiecare detaliu și lungimea fiecărui furtun;

-este necesar să inspectați furtunul de incendiu, duzele, cuplajele și alte accesorii;

– înlocuiți furtunul de incendiu dacă acesta a fost afectat din orice motiv.

Este necesară examinarea fizică pentru a vă asigura că furtunul, cuplajele și orice duze sunt lipsite de daune, resturi și semne de mucegai, putregai, daune chimice, arsuri, răni, abraziune și paraziți.

Fiecare duză trebuie verificată cel puțin o dată pe an și după fiecare utilizare.

Primiți ajutor de la RSGE Hunedoara

Furtunul de incendiu din clădirea dumneavoastră trebuie să fie inspectat și certificat de agenția locală, la fel ca orice altă componentă a siguranței la incendiu.

Cu toate acestea, veți dori să vă asigurați că furtunurile sunt în stare bună de funcționare, astfel încât să vă puteți proteja clădirea, indiferent de regulile agenției.

Achiziționarea unui furtun funcțional este o investiție în compania dumneavoastră. Specialiștii PSI Hunedoara recomandă efectuarea tuturor inspecțiilor, testelor și înlocuirea celor uzate.

Vă puteți relaxa știind că furtunul dumneavoastră este pregătit pentru o urgență. Furtunurile dintr-o clădire sunt destinate utilizării numai de către persoanele care locuiesc acolo, nu de către pompieri.

Departamentele publice de pompieri vor încerca foarte rar să folosească furtunuri care sunt deținute și întreținute de altcineva.

Furtunurile reale sunt în mod normal interzise, ​​dar vor folosi porțiuni de furtun pentru a-și atașa propriile furtunuri.

Servicii oferite de echipa RSGE Hunedoara

Scopul inspecției și testării furtunurilor mici de către inspectorii RSGE, ca și în cazul oricărei necesități de întreținere, este să se asigure că acestea vor funcționa corect în mod constant atunci când este necesar.

Acest lucru este mai important pentru echipamentele de intervenție în caz de urgență. Furtunurile de incendiu reprezintă un pericol suplimentar, deoarece funcționează sub presiune.

În cazul în care unul se rupe din cauza uzurii și neglijenței, o parte a furtunului se poate învârti necontrolat și poate provoca răni catastrofale.

Puteți decide că dotarea cu furtunuri merită costul de întreținere, care poate fi mai mic decât credeați anterior, odată ce veți înțelege potențialele utilizări și cerințele de întreținere pentru furtunurile mici.

PSI Hunedoara vă protejează afacerea

În industrie este o regulă pentru muncitori, folosirea furtunurilor mici și a stingătoarelor pentru a stinge un mic incendiu.

Mai multă lipsă de precizie pare să înconjoare subiectul stingerii incendiilor, pe măsură ce preocupările de răspundere cresc și sunt accesibile mai multe standarde care acoperă stingerea incendiilor industriale.

Cu o selecție cuprinzătoare de furtunuri de incendiu și servicii de inspecție a furtunurilor de incendiu, experții PSI Hunedoara pot îndeplini toate cerințele dumneavoastră.

Colaborăm cu producători de furtunuri de incendiu care furnizează orice tip imaginabil de furtunuri de incendiu și accesorii pentru furtunuri.

Contactați specialiștii RSGE, sursa dumneavoastră de bază pentru furtunuri de incendiu, indiferent de modelul de care aveți nevoie!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Hunedoara:

Deva,

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii