PSI Târgu Jiu (Prevenire și Stingere Incendii Târgu Jiu)

PSI Târgu Jiu (Prevenire și Stingere Incendii Târgu Jiu)

PSI Târgu Jiu (Prevenire și Stingere Incendii Târgu Jiu)
PSI Târgu Jiu (Prevenire și Stingere Incendii Târgu Jiu)

PSI Târgu Jiu (Prevenire și Stingere Incendii Târgu Jiu) vine cu recomandări despre cel mai bun stingător de incendiu pentru un incendiu electric.

Stingătoarele de clasa C sunt fabricate pentru a stinge mai multe forme de flăcări, inclusiv incendiile electrice. Aceste echipamente pot stinge incendii electrice electrificate, care încep cu electricitatea ca sursă.

PSI Târgu Jiu vine în ajutorul companiilor

Există multe tipuri diferite de stingătoare de incendiu recomandate de specialiștii PSI Târgu Jiu și fiecare folosește o substanță diferită pentru a stinge un alt tip de incendiu.

Pentru a stinge complet incendiile electrice, trebuie mai întâi să opriți alimentarea cu energie, deoarece continuarea utilizării acesteia ar putea alimenta incendiul.

Dacă alimentarea cu energie electrică nu este întreruptă în caz de incendiu, o sursă persistentă de energie electrică ar putea declanșa incendiul și poate provoca o mare tragedie.

În cazurile în care există gaze sau lichide combustibile prezente, poate arde totul în interiorul clădirii și poate provoca o explozie.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Incendiile electrice se pot dezvolta dintr-o varietate de întreruperi de curent, dintre care cele mai frecvente sunt următoarele:

-incendii cauzate de scurtcircuite;

-dispozitive supraîncărcate;

-deteriorări ale cablurilor;

-prizele electrice rupte;

-instalarea defectuoasă a surselor de lumină.

Stingătoarele realizate din materiale neconductoare pot fi folosite pentru a stinge incendiile electrice în locul echipamentelor pe bază de spumă.

Stingătoarele pe bază de apă pot reprezenta o amenințare gravă de incendiu datorită conductivității lor ridicate.

Orice încercare de a stinge incendiile electrice folosind stingătoare pe bază de apă sau spumă se va sfârși cu tragedie și pagube semnificative.

Primiți ajutor de la RSGE Târgu Jiu

Incendiile electrice au fost cauza pentru care s-au dezvoltat noi tipuri de aparate de incendiu, cum ar fi stingătoarele de clasa C, care sunt potrivite pentru utilizare în incendii electrice.

Experții RSGE ne spun că extinctoarele conțin componente precum clorura de potasiu, fosfatul de mono amoniu și bicarbonatul de potasiu, acestea fiind utile în stingerea incendiilor.

Deoarece dioxidul de carbon are potențialul de a ține oxigenul departe de foc și de a opri căldura pe măsură ce se răcește atunci când este aplicat, anumite stingătoare îl folosesc pentru a stinge incendiile.

Componentele neconductoare ale extinctorului de tip C le fac foarte eficiente la stingerea flăcărilor care se declanșează ca urmare a unor probleme electrice.

Servicii oferite de echipa RSGE Târgu Jiu

Pentru a împiedica diferite tipuri de incendii să se răspândească, echipa de specialiști a RSGE recomandă să aveți întotdeauna la îndemână ambele tipuri de stingătoare.

Pentru a stinge diferite flăcări, ar trebui să aveți stingătoare de incendiu din clasa A sau clasa C. Trebuie să fiți conștienți de cele mai bune locuri pentru amplasarea lor și de metodele de utilizare.

Pentru a vă asigura că circuitele electrice funcționează corect, se recomandă să inspectați regulat orice lucrare electrică. Puteți obține asistență de la experți cunoscuți în domeniu.

Acesta este singurul mod de a opri astfel de incidente devastatoare la clădirea sau locul de afaceri.

PSI Târgu Jiu vă protejează afacerea

Siguranța la incendiu a unei instalații electrice este inspectată în mod regulat de către departamentul de pompieri pentru a evidenția orice pericole legate de un incendiu.

Apoi, în lumina rezultatelor, angajatorii trebuie să implementeze modificările necesare. Totul depinde de legislația statului sau a orașului cu privire la modul în care sunt efectuate și finalizate inspecțiile instalațiilor.

Aceste inspecții trebuie luate în serios deoarece pot pune viața cuiva în pericol. Este recomandabil să vă informați cu privire la standardele impuse de legislația PSI și la ordonanțe aplicabile de inspecția la incendiu.

Angajatorii pot respecta codurile de inspecție și pot evita potențialele probleme prin înțelegerea proceselor și cerințelor pentru inspecții.

Specialiștii PSI Târgu Jiu vin cu o ofertă de colaborare pentru implementarea celor mai bune măsuri de protecție împotriva incendiilor. Contactați profesioniștii noștri în domeniul PSI!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii