PSI Gorj (Prevenire și Stingere Incendii Gorj)

PSI Gorj (Prevenire și Stingere Incendii Gorj)

PSI Gorj (Prevenire și Stingere Incendii Gorj)
PSI Gorj (Prevenire și Stingere Incendii Gorj)

PSI Gorj (Prevenire și Stingere Incendii Gorj) vine cu detalii despre reglementarea siguranței la incendiu la locul de muncă. Legislația PSI stabilește aceste reglementări pentru a garanta siguranța la locul de muncă.

Fiecare organizație sau afacere cu mai mulți angajați trebuie să aibă un plan specific pentru prevenirea incendiilor, precum și instrucțiuni de răspuns în caz de urgență.

PSI Gorj vine în ajutorul companiilor

PSI Gorj vine în ajutorul angajatorilor pentru a elimina amenințările de incendiu la locul de muncă și pentru a implementa măsuri de siguranță împotriva incendiilor pentru angajații lor.

Toate proprietățile rezidențiale și comerciale trebuie să dețină echipamentul de siguranță necesar, cum ar fi stingătoarele de incendiu sau alte echipamente de protecție împotriva incendiilor.

Angajații pot utiliza multe tipuri de echipamente de protecție împotriva incendiilor în caz de urgență, dacă au primit instruire despre cum să le folosească.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Pentru a se pregăti pentru circumstanțe neprevăzute, clădirile rezidențiale și comerciale trebuie să dețină următoarele echipamente de protecție împotriva incendiilor, cele mai practice și eficiente:

  • Extinctoare pentru incendiu
  • Sisteme de stingere a incendiilor (sprinklere)
  • Detectoare de fum
  • Alarme pentru monoxid de carbon

Stingătorul de incendiu este cel mai comun echipament de siguranță existent în orice locație a companiei.

Extinctoarele pentru incendiu trebuie inspectate frecvent, să fie ușor disponibile și vizibile pentru membrii personalului.

Stingătoarele sunt echipamente esențiale de siguranță la incendiu care pot stinge un incendiu și pot proteja oamenii de potențiale amenințări de incendiu.

În întreprinderi, acest echipament trebuie montat pe pereți în locații adecvate, aproape de ieșirile din clădiri.

Specialiștii PSI Gorj vă pot oferi instruire pentru a acționa stingătoarele, care presupune tragerea știftului, setarea duzei, apăsarea pârghiei și înclinarea extinctorului dintr-o parte în alta.

Primiți ajutor de la RSGE Gorj

Pentru protecția persoanelor și a bunurilor se folosesc frecvent sisteme de stingere a incendiilor (sprinklere). În cazul izbucnirii unui incendiu, acestea pot limita posibilele vătămări asupra proprietății și vieții.

Proiectarea și instalarea sistemelor de sprinklere pentru incendiu respectă liniile directoare impuse de legislația PSI. Sistemul de sprinklere poate asigura complet clădirea și poate împiedica răspândirea incendiului.

Diferența dintre stingătoare și sprinklere, spun experții RSGE, este:

-sprinklerele oferă un sistem de siguranță mai sofisticat care oprește flăcările, fumul și incendiul;

-stingătoarele sunt folosite doar pentru a stinge incendiile mici.

Servicii oferite de echipa RSGE Gorj

Cel mai bun instrument pentru localizarea fumului și a flăcărilor provenite de la un incendiu la fața locului este alarma de fum, care poate avertiza prompt consumatorii și poate reduce pericolul de incendiu cu peste 90%.

Aceste dispozitive se pornesc și se opresc automat odată ce izbucnește un incendiu sau este degajat fum și sunt capabile să detecteze incendiul, fumul și flăcările în interiorul unei clădiri.

  • Alarmele de fum trebuie testate o dată pe lună, iar bateriile lor trebuie schimbate anual.
  • Alarmele de fum ar trebui înlocuite la fiecare zece ani, potrivit experților RSGE, pentru a menține securitatea clădirii.

Deoarece monoxidul de carbon include o toxină care poate fi inspirată odată cu respirația, prezența sa în atmosferă poate fi periculoasă pentru oameni.

Detectoarele de monoxid de carbon sunt dispozitive care protejează împotriva otrăvirii la locul de muncă de la gaze toxice potențial inhalate care ar putea fi prezente împreună cu alte gaze.

PSI Gorj vă protejează afacerea

Este foarte important să vă asigurați că echipamentul de protecție împotriva incendiilor este funcțional și pregătit pentru utilizare atunci când este necesar.

Acordați atenție datelor referitoare la lucrările electrice efectuate la locurile de muncă și efectuați inspecții anuale la toate codurile utilizate în construcția clădirii dumneavoastră.

Inspectorii PSI Gorj vă întind o mână de ajutor pentru a vă proteja afacerea și vă îndeamnă să contactați chiar astăzi specialiștii noștri în implementarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Gorj:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii