PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați).

PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați)

PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați).
PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați).

PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați) vorbește despre urmările unui incendiu în locuință sau la locul de muncă, o experiență teribilă care vă poate lăsa fără adăpost sau fără afacere.

S-ar putea să vă întrebați ce poate fi salvat după un incendiu, odată ce pompierii au plecat și au fost evaluate pagubele provocate de incendiu.

PSI Galați vine în ajutorul companiilor

Unele obiecte sunt vizibil pierdute, deoarece au fost topite, înnegrite sau carbonizate fără a fi recunoscute, din cauza căldurii feroce și a flăcărilor.

Dar a vă da seama dacă alte lucruri pot fi salvate nu este întotdeauna simplu.

Inspectorii PSI Galați sfătuiesc frecvent să nu încercați să salvați obiectele de valoare pe cont propriu și, în schimb, sugerează să utilizați companii de renume pentru repararea daunelor provocate de incendii.

Oricine nu este instruit în procedurile de curățare necesare pentru proprietățile deteriorate de incendiu ar putea fi în pericol pentru probleme de sănătate ca urmare a acestui fapt.

Reziduurile de funingine și fum care nu au fost curățate complet pot conține amenințări ascunse.

Pentru a vă restabili clădirea la forma anterioară, veți avea nevoie de servicii calificate de curățare și restaurare a daunelor provocate de incendiu.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Dacă angajați experții PSI Galați în evaluarea riscurilor de incendiu, aceștia vor coopera cu furnizorul dumneavoastră de asigurări pentru a vă ajuta să obțineți finanțare pentru a vă restaura cât mai mult din proprietate.

Daunele provocate de incendiu umed și uscat sunt cele două categorii de care trebuie să fiți conștienți mai întâi.

  • Orice lucru care a fost afectat de apa folosită pentru stingerea incendiului se spune că a suferit daune umede.
  • Orice deteriorare a conținutului sau structurii clădirii cauzată de fum, funingine sau flăcări poartă numele de daune uscate.

Dacă lucrurile care au fost deteriorate de apă nu sunt uscate în mod adecvat în decurs de 48 de ore, apare mucegaiul care se poate dezvolta pe aproape orice suprafață, dar preferă materiale poroase precum panoul de perete, hârtie și lemn.

Primiți ajutor de la RSGE Galați

În funcție de nivelul deteriorării și de tipul materialelor arse în incendiu, articolele uscate deteriorate pot fi sau nu recuperabile, conform specialiștilor RSGE.

Textilele precum îmbrăcămintea sau mobila nu pot fi reparate, metalele solide precum argintul, aurul și alama pot fi frecvent curățate și restaurate.

Următoarele tipuri de articole pot fi recuperate după un incendiu pe proprietate: porțelan și alte materiale neporoase, articole din fier și oțel, sticlă din cristal, bijuterii și metale prețioase, îmbrăcăminte, tapițerie, aparate din oțel inoxidabil.

Echipa noastră recomandă să angajați o firmă cu reputație în reparații după incendiu dacă nu vă descurcați singuri în curățarea proprietății.

Ei vor avea abilitățile și instrumentele necesare pentru a curăța și repara temeinic proprietatea.

Servicii oferite de echipa RSGE Galați

După un incendiu în casă, echipa RSGE Galați a identificat următoarele alimente din bucătărie care trebuie aruncate după un incendiu:

-mâncare carbonizată;

-recipiente deschise;

-cutii bombate sau ruginite;

-alimente cu praf provenit de la stingătoarele de incendiu pe ele;

-alimente perisabile lăsate prea mult timp la temperatura camerei;

-alimente la cutie sau conserve expuse la foc;

-orice presupuneți că a intrat în contact cu contaminanți.

Pot fi recuperate aparatele după un incendiu? Tipul de aparat și amploarea incendiului vor determina răspunsul.

În urma unui incendiu sau deteriorări cauzate de fum, proprietarii de case presupun adesea că toate aparatele sunt pierdute.

Experții noștri vin cu o veste bună: ocazional, multe aparate pot fi păstrate.

Aparatele care de obicei pot fi salvate după un incendiu cuprind: sobe și cuptoare, mașini de spălat, mașini de spălat vase, frigidere și congelatoare.

PSI Galați vă protejează afacerea

În funcție de tipul de material folosit pentru realizarea mobilierului, o parte din acesta poate fi recuperată după un incendiu.

De exemplu, mobilierul din piele care a fost deteriorat de fum sau funingine poate fi de obicei curățat și recuperat.

Deși tapițeria din material textil ocazional trebuie înlocuită dacă a fost supusă la căldură intensă sau la flăcări, ocazional poate fi curățată.

Poate fi supărător să apară un incendiu în locuința sau la locul dumneavoastră de muncă.

Totuși, nu este totul pierdut. După un incendiu în casă, anumite obiecte pot fi sau nu recuperate, dar cel mai important este că nu v-ați pierdut viața!

Bucurați-vă de protejarea proprietăților solicitând implementarea măsurilor de prevenire și stingere incendii de către experții PSI Galați!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii